Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
30 de novembre - núm. 585

 
 
Crònica de la JDIS
 
Així va anar la Jornada de la Internet Social'15
 
El 24 de novembre va tenir lloc al Mobile World Centre de Barcelona una nova edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social. Sota el lema de "L'apoderament digital i la nova economia del coneixement" va aplegar prop de 150 persones compartint i col·laborant en la construcció del coneixement al voltant dels quatre eixos plantejats.
Recupera el detall de les intervencions.
 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social
 
La #JDIS en Imatges
 

Vas venir a la Jornada de la Internet Social? T'animem a buscar-te en alguna de les imatges que hem seleccionat de la jornada.
En aquest àlbum trobaràs les millors fotografies de les diferents taules i tallers on van participar dinamitzadors i dinamitzadores, altres persones vinculades a la Xarxa Punt TIC i gent interessada en les TIC i la innovació social, en general. Gràcies per acompanyar-nos!
 
 
Esperanza Ibáñez
 
Entrevista a Esperanza Ibáñez
 
Dins de la Jornades internacionals de Dones Liderant les TIC, vam tenir l'oportunitat de conèixer  i entrevistar les seves pontents. Esperanza Ibáñez és manager de polítiques i assumptes públics de Google Espanya i Portugal. Va ser ponent a la taula "Dones liderant l’economia digital. Evolució i tendències de l’economia digital des de la perspectiva de gènere. Oportunitats d’èxit".
 
 
 
La Xarxa

Formació Comunitària a l’Hospitalet de Llobregat

Formació Comunitària Òmnia a l’Hospitalet de Llobregat

La Xarxa Òmnia va celebrar el passat 13 de novembre, la cinquena i darrera jornada de Formació Comunitària, a l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes jornades tenen l’objectiu d’oferir un espai d’intercanvi i formació per a tècnics dels diferents programes comunitaris.


Diplomats de la xarxa de telecentres de tarragona

217 diplomats per la Xarxa de Telecentres de Tarragona

Més de 200 alumnes de la Xarxa de Telecentres de Tarragona han rebut el seu diploma acreditatiu per haver finalitzat algun dels cursos programats pels centres entre els mesos d'abril i novembre de 2015. S'han ofert 984 hores d'atenció al públic.


Temps per registrar-se a la Get Online Week 2016!

Temps per registrar-se a la Get Online Week 2016!

Ja tenim les dates de la propera edició de la Get Online Week (GOW)! L'esdeveniment, organitzat per Telecentre Europe, tindrà lloc del 14 al 20 de març de 2016.  El registre on line ja està obert i estarà disponible fins l'1 de desembre.


Reportatge Atlas - Blanes

Coneixeu les activitats del punt TIC Òmnia de Blanes?

La Fundació sociocultural Atlas, gestora de diversos punts TIC-Òmnia, continua amb la seva sèrie de reportatges en vídeo mostrant el treball comunitari que aquests espais realitzen al territori. Avui us presentem el material que han elaborat sobre Blanes!


 
Notícies
 
Nova app per trucar al 112

Nova app del 112 amb geolocalització

El Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència al Telèfon 112 acaba de llençar una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils que permet l’enviament automàtic de les coordenades de localització de la persona que truca. L'app està a disposició de qualsevol ciutadà/na.
 
Coworking Spain Conference

La Coworking Spain Conference ja té data i lloc de celebració

La Coworking Spain Conference, la trobada anual d'espai de coworking de l'estat espanyol, ja comença a agafar forma. De moment, ja sabem les dates i ciutat escollides per acollir aquesta nova edició: serà el 20 i 21 de maig de 2016 a Barcelona.
 
Cowocat Uni mentoring

COWOCAT UNI, jornada de mentoring a la UB

La xarxa Cowocat ha protagonitzat aquests dies, dins del conveni de col·laboració amb el BIE, una jornada de mentoring amb els estudiants de l'espai de coworking de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. 
 

 
 

Jornades Innovacio Democràtica. Reptes del Govern Obert 
El 2 de desembre, Sala d'actes de l'EAPC, Barcelona. [+info]
eBusiness: Reptes de l'expansió d'un comerç electrònic
El 3 de desembre, Casa Llotja de Mar, Barcelona. [+info]
Festival Inclús, audiovisuals i discapacitat 2015
Del 4 al 6 de desembre, CaixaFòrum, Barcelona. [+info]
II 12x12 Congress
El 10 de desembre, Edifici Mediapro. Auditori Imagina, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.