Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
23 de novembre - núm. 584

 
 
Jornada WomanliderTIC
 
Crònica de la  Jornada #WomanliderTIC
 
Les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC han sigut un èxit. Més de 300 persones, la gran majoria dones, han participat en algun moment de la trobada i han debatut sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les tecnologies tant en l'àmbit personal com social i laboral. En definitiva, ha estat una jornada plena d'experiències compartides i bones pràctiques, impulsada per Dones en Xarxa.
 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social
 
Vine a la #JDIS del 24 de novembre
 
Arriba ja el moment de gaudir la Jornada de dinamització de la Internet Social. Dimarts 24 no et perdis la cita al Mobile World Centre. La Jornada arriba amb el lema L’apoderament digital i la nova economia del coneixement i un programa ple de propostes.
Inscriu-te aquí i segueix la jornada amb l'etiqueta #jdis.
I si no pots venir, la podràs seguir en streaming a través del Web de Punttic.
 
 
Jornada d'innovació Xarxa Òmnia a Tarragona
 
Xarxa Òmnia celebra una jornada sobre innovació social
 
El passat 23 d’octubre, la Xarxa Òmnia va celebrar la darrera de les jornades de formació comunitària organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), la Jornada Innovació Social: la creativitat en la intervenció social. Celebrada a la Casa del Mar de Tarragona, va comptar amb l’assistència de disset persones.
 
 
 
La Xarxa

Curs Comunicació 2.0

Comunicació 2.0 per entitats al Teb

El punt TIC de l'Associació per a Joves Teb  ofereix, en el marc del Pla de Formació pel Voluntariat de Catalunya, el Curs de Comunicació 2.0 adreçat als responsables de comunicació d'entitats de tot el territori. La formació és virtual i de 20 hores de durada.


Cursos Palau Falguera

Nous cursos a Sant Feliu Innova


Sant Feliu Innova segueix desenvolupant cursos  per a la ciutadania en tots els àmbits possibles al Punt TIC Palau Falguera. Smartphones, Moviemaker, Cloud computing i SAP són les seves actuals propostes, si t'interessa revisa la seva programació!


40 anys del Club Sant Feliu Sant Ildefons

El Club Sant Feliu–Sant Ildefons celebra els 40 anys

Ja fa quatre dècades que el Club Sant Feliu-Sant Ildefons va iniciar la seva trajectòria a L'Hospitalet de Llobregat. Per a celebrar-ho han preparat una programació plena d'activitats on, per suposat, també s'hi suma el seu punt Òmnia.


Reportatge Atlas - Sant Vicenç dels Horts

Coneixes punt TIC Òmnia de Sant Vicenç dels Horts ?

La Fundació sociocultural Atlas, gestora de diversos punts TIC-Òmnia d'arreu de Catalunya, engega una sèrie de reportatges mostrant el treball comunitari que aquests espais realitzen al territori. Avui us presentem Sant Vicenç dels Horts!


 
Notícies
 
Guifi.net millor projecte banda ampla

El projecte guifi.net, un dels millors projectes de Banda Ampla Europeus 2015

La Fundació guifi.net ha rebut aquesta setmana el premi a la millor iniciativa per la Banda Ampla de nova generació del 2015 en la categoria de "Models innovadors en finançament / Models econòmics i inversió”. El reconeixement està promogut per la Comissió Europea.
 
Campus Tecnològic de Figueres

Campus de Nadal de l'Institut Tecnològic de Figueres

Aquest Nadal de 2015, Institut Tecnològic de Figueres, realitzarà la tercera edició del campus de Nadal. El campus serà els dies 28, 29 i 30 de Desembre. Els continguts del Campus són molt interessants: programació amb scratch, Lego Wedo i Lego mindstorms, android, arduino i molt més!
 
Estudi d'everis

El 57% de les propostes de negoci es queda en la fase de ideació

Segons l'estudi #emprende_TIC de la consultora internacional Everis, el 57% de les propostes de negoci presentades a l'entorn universitari es queda en fase d'ideació. Només un 17% d'aquestes arriba a constituir-se com a empresa.
 

 
 

Curs Les claus per tenir èxit en un projecte d'e-commerce
El 24 de novembre, Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, Lloret de Mar. [+info]
Setmana de la Robòtica al CCCB
Del 23 al 29 de novembre, CCCB, Barcelona. [+info]
Social Smart Campus Yuzz Sant Feliu
28 de novembre, Sant Feliu Online, St. Feliu de Llobregat. [+info]
HACKATON Girls In Lab
El 29 de novembre, Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.