Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
16 de novembre - núm. 583

 
 
Premi e-Participació
 
Apps for Citizens premi d'e-Participació 
 
Ja coneixem el nom del guanyador del concurs “La meva història d'e-Participació”! En l'àmbit espanyol, Antoni Gutiérrez-Rubí ha estat escollit gràcies al seu relat sobre el projecte Apps for Citizens, una iniciativa que dirigeix i que va impulsar amb l'objectiu de promoure l'ús d'aplicacions com a instrument per la millora de la qualitat democràtica en la presa de decisions dels propis ciutadans.
 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social
 
Inscriu-te a la #JDIS del 24 de novembre
 
Presentarem noves estratègies i metodologies relacionades amb l’apoderament del ciutadà, l’economia social, compartida i cooperativa, i la gestió del coneixement. També hi haurà Workshops de treball per als dinamitzadors: Seguretat, Programació i Robótica, Canal Sénior.
No et perdis el programa i vine!
Inscriu-te aquí i segueix la jornada amb l'etiqueta #jdis.
 
 
Trobada Telecentre Europa
 
Trobada de Telecentre Europa a Brusel·les 
 
Telecentre Europa ha organitzat pel proper mes de desembre el taller Enabling Civil e-Participation, dins del projecte europeu que porta el mateix nom. Les inscripcions per la trobada, que tindrà lloc a Brussel·les, ja estan obertes. El workshop es celebrà el proper 9 de desembre de 9h a 13h a la Delegació de Catalunya a la Unió Europea (Rue de la Loi, 227 Brusel·les). La inscripció online estarà oberta fins al 7 de desembre.
 
 
 
La Xarxa

Per nadal un conte

Torna "Per Nadal, un conte"

Un relat digital pot ser una forma de saludar el Nadal, des de “dins” a “fora” de la presó (i perquè no, des de “fora” a “dins”). Aquesta és la proposta què, un any més, us fem des del Projecte DigiTale. Consulta les bases: Per Nadal un conte 2015.


Womanlidertic

Jornades Internacionals de Dones liderant les TIC

Encara ets a temps per inscriure't a la Jornada del 19 de novembre que posa de rellevància el paper de les dones que lideren les TIC. Els 25 primers en utilitzar el codi soc1WOMANLIDERTIC gaudiran d'inscripció gratuïta.


Formació per a emprenedores a La Seu d'Urgell

Formació per a emprenedores 

El Punt TIC de la Seu d'Urgell estrena aquest mes la "Formació per a emprenedores", dins del projecte "Dona i lideratge". Els tallers volen reforçar i enfortir l'estructura interna de l'emprenedora per augmentar les possibilitats d'èxit del seu projecte.


Workjob competències digitals i de treball

Competències digitals i treball

Guadalinfo reuneix experts en competències digitals en un Workshop  “Competencias Digitales y Empleo” per exposar els avenços i propostes d'ordenació i regulació de les competències digitals a nivell europeu i estatal.


 
Notícies
 
Virtual Energy Advisor guanya l'Smart City App Hack

Virtual Energy Advisor guanya el Barcelona Smart City App Hack

Virtual Energy Advisor ha guanyat la competició Barcelona Smart City App Hack d'enguany. Escollida la Millor Aplicació entre les 10 finalistes, vol millorar l’eficiència energètica i compartir experiències i trucs per estalviar energia i diners.
 
Taller Espiral UOC: Realitat Virtual immersiva i Educació

Taller Espiral UOC: Realitat Virtual immersiva i Educació

L’associació Espiral, en col·laboració amb la UOC, us convida a un taller presencial en el qual conèixer els procediments de la realitat virtual immersiva, l’estat actual i recomanacions, crear-vos pas a pas el vostre visor cardboard i testejar diverses experiències de VR.
 
El cercador europeu Qwant

El cercador europeu Qwant 

Des del Punt TIC Òmnia Sant Roc ens recomanen Qwant. Un cercador modern i independent d'informacions. Destaca el seu compromís de respectar els valors europeus, del respecte de la vida privada dels internautes, l'anonimat de les recerques, de la neutralitat dels resultats.
 

 
 

8a Premis Educaweb d'orientació acadèmica i professional
El 26 de novembre, Palau de la Música Catalana, Barcelona. [+info]
World Work Innovation (WWi) Summit
Del 26 al 27 de novembre, Valkiria Hub Space, Barcelona. [+info]
Jornada sobre discapacitat i TIC
17 de novembre, CaixaFòrum Barcelona, Barcelona. [+info]
Festival Inclús, audiovisuals i discapacitat 2015
Del 4 al 6 de desembre, CaixaFòrum Barcelona, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.