Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
9 de novembre - núm. 582

 
 
Debats 4.0
 
Apunta't als Deb@ts 4.0 amb Xavier Marcet
 
El Xavier Marcet participarà el dimecres dia 11 de novembre als Deb@ts 4.0, amb el tema "La innovació i la complexitat com a escenari dels negocis". El debat es realitzarà a través d'una eina telepresencial i col·laborativa que permetrà la participació des de tots els indrets.
Podeu seguir-ho en Streaming pel web de Punttic.cat o participar activament si us registreu prèviament.
No perdis l'oportunitat de debatre amb Xavier Marcet!
 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social
 
El programa: Jornada de la Internet Social
 
Arriba cita anual de la Internet Social, el dia 24 de novembre per compartir amb la resta de professionals diferents experiències.
En aquesta edició es tractarà sobre "Apoderament del ciutadà a través de les xarxes socials", "Comunitats de bones accions", "Economia compartida, economía col·laborativa" i el "Laboratori del coneixement". No et perdis el programa i vine! #jdis
 
 
Workshops JDIS
 
A la #JDIS workshops per a dinamitzadors/es
 
Com ja es va fer en la darrera edició, la Jornada de Dinamització de la Internet Social comptarà amb 3 workshops per als dinamitzadors assistents.
Seràn de 16 a 18h. i els podreu triar quan confirmeu l'assistència
Seguretat TIC,
Coding – Mozilla Clubs i Robòtica,
Punt TIC i Canal Sènior
Per a més informació consulta el programa.
 
 
 
La Xarxa

Cursos Can Muntanyola

Programació de cursos i tallers a Can Muntanyola

Aquest mes a Can Muntanyola, han dirigit la seva activitat a la promoció del negoci i producte ja que s’acosta la campanya de Nadal i promoure el màxim de vendes per a moltes empreses, comerços i emprenedors.


Torna la volcànica

Torna la Volcànica!

La desena edició de la Volcànica, la festa de les tecnologies de La Garrotxa, ja està aquí! Serà del 26 al 29 de novembre. La trobada inclou una LAN party amb diferents competicions i xerrades i activitats obertes a tothom.


POstals de Barri

Postals de barri

Els dos punts TIC Òmnia dels barris de la Torrassa i Collblanc (Hospitalet), el Punt TIC Òmnia Akwaba i el Punt TIC Òmnia Jis-Arrels, han creat una proposta conjunta: Postals de barri. Està adreçada a tota la comunitat que participa als punts Òmnia esmentats.


JobLab a Sant Feliu

JobLab, idees & projectes de base tecnològica

Arrenca a Sant Feliu Innova una nova edició del programa d'accions i acompanyament a la pre-emprenedoria amb talent amb 13 participants amb idees heterogènies, ganes d'innovar, reinventar-se i aprendre!


 
Notícies
 
Participa al Premi Dona TIC 2015

Participa al Premi Dona TIC 2015

Fins al 26 de novembre participeu als premis 12×12 a Dona TIC, que tenen com a objectiu premiar el paper de la dona i divulgar referents de dones en l’àmbit de les tecnologies de la informació. 
 
Social Coin

The Social Coin, monedes per favors

The Social Coin és una empresa sense ànim de lucre que es dedica a fabricar i distribuir monedes que inicien cadenes d'accions desinteressades que es poden seguir i mesurar. A la Jornada de la Internet Social 2015 podràs conèixer la seva experiència.
 
Codegirl

CODEGIRL, el documental sobre noies i programació

CODEGIRL és un documental de Lesley Chilcott que recull algunes de les històries de 5.000 joves de 60 països diferents que van participar al Global Technovation Challenge 2015.
 
Living Lab Sant Cugat

Obre Sant Cugat el primer Living Lab dins una biblioteca

La Library Living Lab s'ubica dins la Biblioteca Miquel Batllori i preveu desenvolupar experiments científics reals, tallers d’impressió 3D, seminaris i debats. A més, els tindrem a la propera Jornada de la Internet Social!
 
 

Gamification World Congress 2015
Del 10 al 13 de Novembre, Fira de Barcelona, Barcelona. [+info]
We Make Barcelona 2015
14 de novembre, MOB, Barcelona. [+info]
Smart City Expo World Congress 2015
Del 17 al 19 de novembre, Fira de Barcelona, Barcelona. [+info]
Congrés Menors, Internet i Tecnologies
18 de novembre, Sala d’Actes de l’Il. Col. d’Advocats, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.