Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
2 de novembre - núm. 581

 
 
Vídeo "Créixer amb Codi i Robots"
 
Així va anar: "Créixer amb Codi i Robots"
 
Et resumim en només 1 minut el millor de la trobada "Créixer amb Codi i Robots" del passat 16 d'octubre. Scratch, Arduino, clubs de codi... ho trobaràs tot! Una trobada de professionals interessats en la programació i els robots i les seves aplicacions en àmbits educatius formals i no formals.
Segur que t'engrescarà a venir a la propera. #codirob .
 
 
Jornada de dinamització de la internet social 2015
 
24 novembre: Jornada de la Internet Social
 
Amb el lema L’apoderament digital i la nova economia del coneixement, el 24 de novembre es celebra una nova edició de la Jornada de la Internet Social, al Mobile World Center de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes.
Podràs veure tota la informació i actualitzacions de la jornada al web: www.internetsocial.cat .
 
 
WomanLiderTIC
 
19 novembre: Jornada
WomanLiderTIC
 
El 19 de novembre, a Barcelona,  Dones en Xarxa aposta per convocar aquestes jornades #WomenLiderTIC com a espai de diàleg i d'aprenentatge i de promoció dels valors femenins i de la capacitat de generar talent i innovar. Les Jornades Internacionals de Lideratge Femení a les TIC són la culminació d’una dècada de treball de l’Associació Dones en Xarxa.

 
 
 
La Xarxa

Aprèn a Utilitzar el teu smartphone

Aprèn a utilitzar el teu smartphone al E-centre de Tremp

Conscients que els dispositius mòbils són cada cop més una eina indispensable en el nostre dia a dia, des de l'e-Centre de Tremp organitzen una formació sobre smartphone adreçada a la població adulta.


Entrevista Clàudia Aracena

Xarxa Òmnia entrevista a la dinamitzadora Clàudia Aracena

Clàudia Aracena, dinamitzadora del Punt TIC Òmnia d’Egara, explica una iniciativa que ha estat clau perquè sis assistents es reciclin en coneixements i la seva reincorporar-se al món laboral.


Concurs: recursos educatius per l'alfabetització digital

Concurs: recursos educatius per l'alfabetització digital

La plataforma d'intercanvi de recursos educatius, MILPEER, ha posat en marxa un concurs que vol premiar els millors recursos per l'alfabetització digital. El premi que es repartirà és de 3.000 euros.


Fi del curs videoblog amb un vlog especial !

Fi del curs videoblog amb un vlog especial !

La setmana passada el curs "Una imatge val més que mil paraules" del Punt TIC Torre del Roser va acabar...amb una posada en pràctica.
No et perdis el seu vídeo final de curs!


 
Notícies
 
Concurs d'elaboració de webs

Concurs d'elaboració de webs

La Fundació Punt Cat convoca la 6a edició del Concurs d'elaboració de webs per alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. L'objectiu és fomentar la creació de llocs web i aplicacions mòbils en català.
 
Mventures Barcelona acceleradora d'startUps

El projecte mVenturesBarcelona 

La Mobile World Capital Barcelona (MWCB) ha anunciat la creació de l'empresa Barcelona Mobile Ventures, un projecte que tindrà com a objectiu accelerar startups tecnològiques i facilitar la transferència tecnològica de coneixements.
 
BeYouthWorkerToday, la xarxa de professionals de treball amb joves

BeYouthWorkerToday

Be Youth Worker Today és un projecte incipient que neix amb l'objectiu de crear una xarxa de professionals del treball amb joves. La proposta tindrà àmbit català però està previst que també doni el salt a nivell europeu. 

Big Data Congress
3 i 4 de novembre, Edifici Mediapro - Imagina, Barcelona [+info]
Fin Apps Party 2015
6 i 7 de novembre, Convent dels Àngels, Barcelona. [+info]
Tastets TIC: Taller nocions bàsiques de Facebook
7 de novembe, Biblioteca Pública Mpal, Cambrils. [+info]
Tastets TIC: Formació eBiblio, servei de préstec d'eBooks
11 de novembre, Biblioteca Pública Mpal, Cambrils. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.