Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
26 d'octubre - núm. 580

 
 
Vídeo "Créixer amb Codi i Robots"
 
Els protagonistes de la trobada "Créixer amb Codi i Robots"
 
Gairebé una trentena de persones van participar a la trobada "Créixer amb robots i codi", organitzat per la Xarxa Punt TIC. Vols conèixer com ho van viure els sues assistients?
En aquest vídeo teniu les opinions dels dinamitzadors/es sobre l'esdeveniment i sobre les experiències innovadores en aquest àmbit als seus punts.
 
 
Yourock a la fira d'ocupació Eures
 
YouRock a la fira d'ocupació EURES
 
De la mà d'un dels agents de la Xarxa Punt TIC,  del Teb, la plataforma YouRock es presenta a la Fira d'Ocupació EURES.
El lema "No som la generació perduda" estarà, per tant, present a aquesta fira virtual.
Els gestors de la Fira d'Ocupació EURES, en l'edició de Castilla y León, han volgut comptar amb aquesta eina, com a recurs per tal d'estimular la participació dels joves.
 
 
Inclou les teves publicacions a IDIGITAL
 
Les teves activitats també a Idigital
 
Vols més difusió per als teus esdeveniments i activitats?
A partir d'ara totes aquelles publicacions d'actes, esdeveniments, activitats, trobades que publiquis a través de l'agenda del portal Punt TIC també es difondran a través de la plataforma Idigital de la Generalitat de Catalunya.
Diferents serveis compartint agenda que augmentaran la teva visibilitat.

 
 
 
La Xarxa

Vols formar part dels Clubs Mozilla

Punt TIC: vols formar part de la comunitat Mozilla Clubs?

La Xarxa Punt TIC i la Fundació Mozilla llancen els Mozilla Club Catalunya, amb l'objectiu de “ensenyar la web”, és a dir, d'ensenyar habilitats digitals i lluitar en pro de l'alfabetització digital.


Nous cursos i eines digitals al Punt TIC Palau Falguera

Nous cursos i eines digitals al Punt TIC Palau Falguera

El Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu ha programat un total de 7 cursos per als mesos d'octubre i novembre. La oferta inclou temàtiques diferents amb l'objectiu que les TIC deixin de ser un repte per l'alumnat.


Jornada #womanliderTIC

Reserva la data: #WomanLiderTIC

Dones en Xarxa, amb la col·laboració de Punt TIC, celebra el 19 de Novembre les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC, amb el lema “Compartim coneixement, generem innovació”. L'event es podrà seguir a través de l'etiqueta #WomanLiderTIC.


Reportatge Gitanes digitals a El Periodico

Quatre Punts TIC Òmnia presents al reportatge 'Gitanes digitals' 

Els Punts Òmnia Gaó Kaló (Barcelona), Ass. Cultural Gitana de Viladecans (Viladecans), Centre Cultural Gitano de La Mina (Sant Adrià de Besòs) i Associació Futur (Lleida),  són els protagonistes de l'article que publica El Periódico.


 
Notícies
 
Viver de formació virtual per al voluntariat

Viver de Formació per al voluntariat

El "Viver de formació" en línia forma part de l'estratègia permanent de voluntariat, on el paper de les entitats és decisiu.  El viver s'ha dissenyat en el marc del Pla Nacional de l'Associacionisme i el voluntariat 2014-2015.
 
Joves per a 7 empreses: Garantia Juvenil

 Joves per a 7 empreses: Garantia Juvenil

Més de 300 persones joves inscrites en el Programa Garantia Juvenil seran formades pel SOC per ser contractades per 7 empreses tecnològiques.
 
Arrenca Yuzz 2016

Arrenca YUZZ 2016 a Sant Feliu

Sant Feliu Innova i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat acaben d'anunciar l’imminent arrencada de la 4a edició del Programa YUZZ d’emprenedoria per a joves de base tecnològica.
 


 

Fira Internacional de cultura lliure 2015. Fighters & Makers
De 30 d'octubre a 2 de novembre, diferents espais, Barcelona [+info]
Tech Experience Conference
30 d'octubre, Fàbrica Estrella Damm, Barcelona. [+info]
Crea el teu espai web amb un gestor de continguts
18 de novembe, Formació Virtual, UOC. [+info]
Festa Ubuntaire GNU/Linux Ubuntu 15.10
28 de novembre, Recinte Firal d'Olot, Olot [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.