Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
19 d'octubre - núm. 579

 
 
Crònica de la trobada "Créixer amb Codi i Robots"
 
Crònica de la trobada "Créixer amb Codi i Robots"
 
Una trentena de persones han participat a la trobada "Créixer amb Codi i Robots", organitzada per la Xarxa Punt TIC. La cita s'emmarcava en la celebració de la European Code Week. L'èxit de participació és la prova que la robòtica i la programació per l'aprenentatge són un dels eixos a explorar i potenciar entre els i les dinamitzadores de la xarxa.
 
 
Torna la Jornada de la Internet Social
 
El 24 de novembre torna la Jornada d'Internet Social
 
Un any més torna la Jornada de la Internet Social.

Estarà carregada de continguts interessants que us anirem anunciant. De moment reserveu el  24 de novembre a les vostres agendes per trobar-nos!

Mentre arriba la nova edició pots veure la crònica i fotos de l'edició anterior.
 
 
Mooc: programació per a tots am Scratch
 
MOOC: Programació per a tots amb Scratch
 
El grup Inventa ha dissenyat un curs obert i gratuït d'Scratch, dirigit a pares, mares, educadors i docents.
Aquesta proposta pedagògica contribueix a introduir-se en el concepte del pensament computacional i els seus beneficis a l'àmbit educatiu. Els objectius del curs són conèixer l'entorn, aprendre a crear activitats lúdiques i educatives amb Scratch i conèixer les seves potencialitats.

 
 
 
La Xarxa

Entrevista a les dinamitzadores de Punt TIC Omnia Badia

Entrevista a les dinamitzadores de Badia

Xarxa Òmnia entrevista l'Eva Gutiérrez,  dinamitzadora del Punt TIC Òmnia de Badia del Vallés (juntament amb la Cristina Segura) que han creat la pàgina Webs i Recursos, amb enllaços d'interès.


Fòrum de la Governança a Internet

Fòrum de la Governança a Internet des del teu punt TIC

Des de Telecentre Europa us animen a seguir el Fòrum de la Governança a Internet (IGF) que s'ocupa de les polítiques relacionades a Internet i altres temàtiques com ara l'accés i l'alfabetització digital. 


Videoclip me toca olvidar

Videoclip ‘Me toca olvidar’, gravat i editat al Punt Òmnia Can Genís

L’estudi de gravació del Punt TIC Òmnia de Can Genís, a Palafrugell, ha acollit el passat mes de juliol la creació del videoclip Me toca olvidar, del grup musical Maro y El Saidé. És un espai creatiu amb platós, altres espais per a la creació artística


Roda d'homes contrac la violència de gènere

“Roda d'homes contra la violència de gènere”

Diverses ciutat catalanes organitzen durant aquest 2015 convocatòries d'homes en contra de les violències de gènere. A Santa Coloma de Cervelló, el Punt Òmnia es suma a la iniciativa amb un acte el proper 21 d'octubre.


 
Notícies
 
14.000 joves inscrits a la Garantia Juvenil

14.000 joves inscrits a la Garantia Juvenil

Al voltant de 14.000 joves de tot Catalunya s'han inscrit a la Garantia Juvenil, una iniciativa europea que vol promoure la ocupació i formació entre el col·lectiu jove.
 
Conferències "Humans o posthumans?"

Conferències "Humans o posthumans?"

El CC Golferichs organitza el cicle de conferències "Humans o posthumans?", que planteja un debat ètic sobre els límits d'alguns avanços científicotècnics. Les xerrades que tindran lloc entre els mesos d'octubre i novembre.
 
Recerca sobre l'apoderament Juvenil

Recerca sobre apoderament dels joves

Un grup de recerca busca la col·laboració de Punt TIC i dels punts d'informació juvenil amb l'objectiu de contribuir a l'apoderament dels joves. Facilita que el màxim nombre de joves, d'entre 20 i 24 anys, responguin el questionari anónim.
 
Crida per la festa ubumtaire d'Olot

Propera Festa Ubuntaire a Olot

Un any més la comunitat Ubuntu de Catalunya es trobarà per celebrar la Festa Ubuntaire. La cita tindrà lloc el proper 28 de novembre a Olot, en el marc de la Volcànica 2015. Anima't i participa-hi!
 
 

Presentació de Catalonia SmartLab per a empreses
22 d'octubre, Auditori del Centre de Telecomunicacions i Societat de la Informació, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Tastets TIC: Gmail. 
23 d'octubre, Biblioteca de Cambrils, Cambrils. [+info]
Jornada de debat: Big Data al Turisme Local
22 d'octubre, Sala d'actes de l'Edifici El Vagó - Escola Industrial, Barcelona. [+info]
Tastets TIC: Facebook
24 d'octubre, Biblioteca de Cambrils, Cambrils [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.