Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
13 d'octubre - núm. 578

 
 
Formació Acadèmia de telecentres
 
L'Acadèmia de Telecentres obre inscripcions
 
L'Acadèmia de Telecentres, Espais TIC i Organitzacions Socials de la Fundació Esplai obre les inscripcions per a la seva oferta formativa, adreçada a persones dinamitzadores, educadors i formadors. Són cursos en línia i tenen un cost de 35 euros. La programació es centra en la formació en codi adreçada a menors i la formació a distància als telecentres.
 
 
Jordi Silvente, Cowocat
 
Entrevista a Jordi Silvente, president de COWOCAT
 
COWOCAT, l'associació de coworking de Catalunya, segueix creixent i consolidant el seu projecte. En l'actualitat, ja compta amb més de 160 espais associats i distribuïts a tots el territori català. En aquesta vídeo-entrevista Jordi Silvente analitza el moment actual del coworking a Catalunya i apunta els principals reptes i projectes de l'associació. 
 
 
Créixer amb Codi
 
Ja t'has apuntat a Créixer amb codi i robots? 
 
Aquesta és la setmana europea del codi i Punt TIC s'hi suma amb la trobada Créixer amb codi i robots, el divendres 16 d'octubre.
Dirigida a professionals interessats en la programació i la robótica educativa i amb l'objectiu d'apredre i dissenyar aplicacions d'aquestes tecnologies als propis espais TIC. T'hi apuntes?

 
 
 
La Xarxa

Els punts Òmnia de Riuclar i Camp Clar s'uneixen per organitzar un taller de robòtica per a infants

Punts TIC Òmnia units per fer robòtica per infants

El passat dimecres 16 de setembre de 2015, els punts Òmnia de Riuclar i Camp Clar es van trobar per organitzar un taller de robòtica per als infants de la zona de ponent de Tarragona.


Conclou la 3a edició del Yuzz SanFEliu

Conclou la 3a edició de Yuzz Sant Feliu

El passat 5 d'octubre es va celebrar l'acte de cloenda de la tercera edició de Yuzz Sant Feliu al Punt TIC Torre del Roser. Aquest programa ha donat l'oportunitat d'engegar 9 projectes innovadors en l'àmbit tecnològic.


Punt Òmnia Amposta

Telecentres de Tarragona obre inscripcions

Ja es poden realitzar les inscripcions per als tallers que ofereix la Xarxa de Telecentres. Els tallers seran de seguretat, serveis al núvol i edició d'imatge i es realitzaran al Telecentre de la Imperial Tarraco.


Cartografia Sensible

Cartografia sensible a La Mina

El 17 d’octubre tindrà lloc "Cartografia Sensible amb C majúscula" a la Rambla de La Mina. L’objectiu és fer un mapa col·lectiu, creatiu i sentit que permet identificar i compartir racons i moments que tenen una significació per a cadascun de nosaltres.


 
Notícies
 
Premi a la Dona Innovadora UE

Premi a la Dona Innovadora de la UE

Últims dies per presentar-se al Premi a la Dona Innovadora que convoca la Unió Europea. El certamen vol reconèixer la tasca de dones emprenedores que aporten idees innovadores al mercat. 
 
Scool per a gestors d'espais de coworking

Scool, per gestors d'espais de coworking

SCOOL és un projecte de formació impulsada des de la Comunidad Coworking i especialitzat en coworking. L'objectiu és que els alumnes rebin atenció personalitzada possible i de qualitat. 
 
Tech Experience Conference

Tech Experience Conference

El #TECbcn és un congrés de tecnologia on els assistents viuran una experiència que els inspirarà per crear nous projectes. L'event serà el 30 d'octubre. Els participants de Punt TIC podeu tenir descompte en les entrades.
 
Neix l'Institut de Ciència i Tecnologia

Neix l'Institut de Ciència i Tecnologia

L'Institut de Ciència i Tecnologia de Barcelona té l'objectiu d'afavorir la recerca en múltiples disciplines, incrementar l’impacte científic i posicionar els sis centres de recerca que el componen entre les principals institucions científiques europees.
 
 

Exposició: "+ Humans: el futur de la nostra espècie"
Des del 7 d'octubre i fins abril de 2016, CCCB, Barcelona. [+info]
Tastets TIC: Gmail. 
16 d'octubre, Biblioteca de Cambrils, Cambrils. [+info]
Taller per emprenedores joves i creatives Creemprenent
27 d'octubre, Ins.Mpal. Promoció de l’Ocupació, Badalona. [+info]
8a Premis Educaweb d'orientació acadèmica i professional
26 i 27 de novembre, Petit Palau de la Música Catalana, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.