Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
5 d'octubre - núm. 577

 
 
Joves i ACTIC impulsa el teu futur professional
 
Joves i ACTIC: impulsa el teu futur professional!
 
Joves TIC és una iniciativa de PUE per millorar la qualificació i l'ocupació entre els joves aturats menors de 30 anys, i està emmarcada dins de l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove.
El 14 d'octubre hi ha una sessió informativa.

Els cursos són gratuïts, i es treballa en diferents àrees i nivells, amb certificació inclosa. Per assistir a la sessió informativa cal registrar-se.
 
 
Créixer amb codi i robots
 
Apunta't a la trobada "Créixer amb codi i robòtica"!
 
T'interessa la robótica i la programació per a aplicar-la al teu Punt TIC?

Suma't a la trobada "Crèixer amb codi i robòtica" del dia 16 d'octubre a Barcelona.

Coneixerem una mica més dels Clubs Mozilla i de les aplicacions educatives d'Arduino i Little Bits i treballarem en equips per idear possibles aplicacions als nostres espais.
 
 
Canal senior i PuntTIC: formació a la gent Gran
 
Canal Sénior i Punt TIC: formació a la Gent Gran
 
Dinamitzes un telecentre o Punt TIC? Treballes fent formació al col·lectiu de gent gran? Punt TIC inicia una col·laboració amb Canal Sénior (una xarxa de coneixement orientada específicament al col·lectiu de gent gran) que t'ampliarà les possibilitats i recursos per a treballar amb aquests participants.

T'apuntes a provar-la? Omple i envia aquest formulari.
 
 
 
La Xarxa

Tastets TIC a Cambrils

Tastets TIC a Cambrils 

A l'octubre retornen els Tastets TIC al punt TIC de la Biblioteca de Cambrils amb cursos sobre xarxes socials –Facebook, Twitter, Instagram– i edició d’articles de la Viquipèdia. Per realitzar els cursos cal ser major d'edat i inscriure’s prèviament.


ebiblio

Formació en eBiblio

El proper 14 d'octubre a les 18 hores a la Biblioteca de Cambrils es farà una nova sessió de formació en la plataforma digital eBiblio, una eina per a gestionar el préstec de llibres electròniques a les biblioteques de Catalunya.


Nou blog 'Webs i utilitats' del Punt Òmnia de Badia del Vallès

El nou blog "Webs i utilitats"

El Punt TIC Òmnia de Badia del Vallès i la Fundació Cívica Oreneta del Vallès han presentat el blog Webs i Utilitats, un espai virtual especialment adreçat als usuaris dels tallers informàtics del Punt Òmnia i que també pot ser útil per a molta altra gent.


Entrevista a Mundoikos

Entrevista a Mundoikos

La Natàlia i el David són creadors de Mundoikos.
El seu projecte és un kit d'hort urbà adaptat per temporada.
Sanfeliu Innova els entrevista perquè són finalistes de la 3a edició del Yuzz Sant Feliu.


 
Notícies
 
Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al secotr hoteler

Ajudes per xarxes WiFi al sector hoteler

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha presentat la iniciativa “Allotjaments amb xarxa”, una convocatòria d'ajudes que vol millor la connectivitat inalàmbrica al sector de l'hoteleria.
 
Taller de fabricació de drones

Jornada d'innovació social Òmnia

"Innovació social: La creativitat en la intervenció social" serà una trobada entre els diferents professionals del sector el 23 d'octubre, organitzada per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) a Tarragona.

 
Joves amb empenta creativa

Es busquen joves amb Empenta Creativa!

El Consell Comarcal del Barcelonès engega el cicle "Empenta Creativa", adreçat a joves emprenedors dins de l'àmbit creatiu i cultural. El programa inclou àmbits com el multimèdia, el disseny, el màrqueting online o l'audiovisual.
 
La primera generació de l’era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic

El bon rendiment acadèmic de la primera generació tecnològica

Un estudi de la Salle Campus Barcelona ha observat un bon rendiment acadèmic en els alumnes que han fet tota la Secundària i el Batxillerat utilitzant la tecnologia en el seu procés educatiu.
 
 

Ronda d'assessorament en comerç electrònic
8 d'octubre, Cambra de Lleida, Lleida. [+info]
Càpsula formativa "Com utilitzar el certificat digital, ..."
6 i 8 d'octubre, Mora d'Ebre; 13 i 15 d'octbre, Flix. [+info]
Tastets TIC: Gmail. 
9 d'octubre, Biblioteca Pública Municipal, Cambrils [+info]
Smart City Expo World Congress 2015
Del 17 al 19 d'octubre, Fira de Barcelona, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.