Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
28 de setembre - núm. 576

 
 
Coneix "ets digital?"
 
Coneix el programa "Ets digital?" del punt TIC Can Muntanyola
 
Coneix el programa "Ets digital? Integra l'estratègia digital al teu negoci" amb el vídeo resum de la primera jornada del cicle.
Aquesta sessió ha ajudat a emprenedors i empresaris de Granollers a aprendre recursos i metodologies per ser més eficients en les seves accions comercials online. A més els assistents van poder recollir idees per reorientar les seves estratègies de negoci.
 
 
European Code Week
 
Que faràs per a la European Code Week 2015?
 
Torna la Setmana Europea de la Programació del 10 al 18 d'octubre, amb el suport de la Comissió Europea amb l'objectiu de promocionar l'aprenentatge de la programació.
Duràs a terme alguna activitat relacionada? O et vols afegir a alguna de les ja previstes? Comparteix aquelles activitats que organitzeu a la web oficial. Comptareu amb el suport de l'oficina tècnica, no oblideu explicar-nos-ho.
 
 
Cròniques de trinitat nova
 
Reserva't el 16 d'octubre per "Crèixer amb Codi"
 
Coincidint amb la Setmana Europea del Codi i seguint amb el treball iniciat a la Jornada Créixer amb robots us proposem una trobada per ots aquells interessats en la robòtica i la programació per a l’aprenentatge: Crèixer amb Codi.
Coneixerem millor la “Comunitat Crèixer amb Robots”, els Clubs Mozilla, Arduino, Little Bits i altres propostes i les seves aplicacions.

 
 
 
La Xarxa

Mentre estàs a l'atur, treballa les idees

Mentre ets a l'atur, treballa idees

Amb el  títol: "Mentre estàs a l'atur, treballa les idees", el Punt TIC Can Muntanyola programa una sessió adreçada a persones en situació d'atur el 2 d'octubre. L'objectiu és que els assistents coneguin diferents eines creatives que els ajudin en el seu procés.


TEAC

Trobada de Telecentres a Belgrad

Persones de tota Europa, vinculades amb la gestió i la dinamització de telecentres, s'han reunit a Belgrad. En una trobada organitzada per Telecentre-Europe, s'ha centrat en el treball d'inclusió i empoderament de la ciutadania i d'e-participació europea i local. 


Rosita Rosa_Ma Teresa de l'Òmnia Betsaida

Dubtes sobre el mòbil a Betsaida

L’Espai de Dones de l'Òmnia Betsaida té l’objectiu de resoldre problemes tecnològics del dia a dia de manera participativa i partint dels coneixements previs. És un espai obert a les dones que tinguin ganes de compartir un espai d’intercanvi i d’inquietuds TIC.Marçal i Laura de Punt TIC Òmnia san Feliu sant ildefons

Novetats a Sant Feliu.San Ildefons

Comença el nou curs i ho fan amb noves cares i nova programació. El Marçal i la Laura seran els nous encarregats de dinamitzar les activitats. Destaquen el taller "Comunic@t", una formació per aprendre a usar i configurar els smartphones i tauletes.


 
Notícies
 
Nens Programant amb Scratch

El MOB es suma a la CodeWeek

El centre de coworking Makers of Barcelona i Scratch Barcelona es sumen a la CodeWeek! Per celebrar la setmana del codi, han preparat un taller gratuït d'Scratch adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys. 
 
Eurecat Mobile Fòrum

BDigital Apps és Eurecat Mobile Fòrum

El BDigital Apps és a partir d'ara, l'Eurecat Mobile Fòrum. Amb el mateix objectiu: mostrar les novetats i tendències del sector mòbil a Barcelona, tindrà lloc el 24 i 25 de novembre al CosmoCaixa. Presenta-hi les teves experiències.
 
Idees amb futur de Barcelona Activa

Idees amb futur, per a joves emprenedors

Barcelona Activa llença, el seu programa d'emprenedoria per a joves "Idees amb futur", adreçat a joves entre 16 i 30 anys amb una idea de negoci que vulguin posar marxa. El 29 de setembre tindrà lloc la sessió informativa a les 17h.
 
 

 
 

14a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya
29 de setembre, CosmoCaixa, Barcelona. [+info]
Formació a preparadors per a la reutilització de RAEEs
9 d'octubre, Campus Nord de la UPC, Barcelona. [+info]
Eurecat Mobile Fòrum
24 i 25 de Novembre, CosmoCaixa, Barcelona. [+info]
Conferència europea "eParticipació dels ciutadans"
8 de desembre, Parlament Europeu, Brusel·les. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.