Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
21 de setembre - núm. 575

 
 
Formació tic gratuita per joves en atur
 
Formació gratuïta en TIC per  a  joves en atur
 
Inscripcions obertes a la iniciativa Jóvenes TIC amb l'objectiu de formar a joves de menys de 30 anys en situació d'atur, que neix dins l'estrategia d'empreneduria i feina jove impulsada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

El 29 de setembre de 2015 es realitzarà una jornada informativa per oferir els detalls sobre els cursos. Per assistir cal registrar-se.
 
 
ACTIC per feina
 
L'ACTIC, una oportunitat per tenir feina
 
Ja fa 6 anys que es va iniciar el desplegament de l'ACTIC, l'acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Aquests dies, TV3 es fa ressó de com l'ACTIC està contribuïnt en el procés de recerca de feina de persones en situació d'atur amb un reportatge que visualitza el cas de dues dones en situació d'atur han decidit acreditar els seus coneixements mitjançant la prova de l'ACTIC.
 
 
Cròniques de trinitat nova
 
Cròniques de la Trinitat Nova: històries de barri
 
Una trentena de veïns, amb la coordinació del Pla comunitari de la Trinitat Nova i el Punt Òmnia, han treballat plegats durant un any per donar forma al documental "Crónicas de la Trinitat Nova: historias de barrio".
Es tracta d’un projecte audiovisual que recupera les fotografies i els records dels veïns per explicar la història i l’evolució d’aquest barri del districte de Nou Barris en els darrers 60 anys.
 
 
 
La Xarxa

Formació al CTC Masquefa

 Formació al CTC de Masquefa

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa arrenca el nou amb molta força. Per al darrer quadrimestre de l'any presenten una àmplia oferta formativa adreçada a adults i amb més de 60 propostes diferents.


Català a Mithra

Mithra us ajuda amb el català

Amb l'inici del mes de setembre, la Xarxa Punt TIC s'omple d'activitats i propostes per a tots els gustos. El Punt TIC - Òmnia MITHRA i el Consorci de Normalització Lingüística col·laboren per afavorir l'aprenentatge del català a través de les TIC.


Formació Bellvitge

Formació al CE Bellvitge

Fins a esgotar les places podeu apuntar-vos a la oferta formativa del CE Bellvitge amb formacions TIC sobre tràmits, alfabetització, android,i molt més. Inscripció al CLUB (Rambla Marina, 161-177), Mati: 11: 00 a 13: 00; Tarda: 16: 00 a 19: 00.Dia de la Llibertat de Programari a La Palma

Dia de la Llibertat de Programari

La Konfraria La Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló torna a celebrar un any més el Dia de la Llibertat del Programari. Fidels a la seva cita anual, la organització ha preparat una tarda plena d'activitats. Podeu fer les inscripcions de forma online.


 
Notícies
 
Logotip fundació Punt Cat

El domini .cat celebra el desè aniversari

El domini.cat acaba de celebrar els seus 10 anys de vida! I ho ha fet amb un acte emmarcat en el congrés Internet of Things Solutions on ha repassat alguna de les seves fites més importants.
 
Taller de fabricació de drones

Aprèn a fabricar el teu propi drone

T'imagines poder construir i pilotar el teu propi drone? El projecte Xnergic et proposa una formació per aprendre a crear-lo, gràcies a l'ús de les tecnologies. El curs s'adreça a persones entre 15 i 99 anys.
 
Màster universitari d'Educació i TIC (e-Learning) de la UOC

Màster Educació i TIC de la UOC

La UOC presenta el Màster universitari d'Educació i TIC (e-Learning)(METIC). Aquest màster té com a objectiu la formació de professionals impulsats per la necessitat de millora i profit de les TIC per a l'ensenyament i la formació. 
 
El teu Vot

El Teu Vot, aplicació d'orientació del vot 

El teu Vot,  es basa en un qüestionari web que ubica l’usuari o usuària ideològicament en blocs temàtics concrets respecte a les candidatures que concorren a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament de Catalunya.
 
 

Seminari: El futur del mercat laboral
22 de setembre, Auditori Josep Irla, Girona. [+info]
Conferència anual de Telecentre-Europe 2015
24 i 25 de setembre, Hyatt Hotel, Belgrad. [+info]
Barcelona Startup Week
Setmana 27 setembre, Auditori Barcelona Activa i Mediatic, Barcelona. [+info]
Tech Demo Day
29 d'octubre, La Salle Technova, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.