Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
14 de setembre - núm. 574

 
 
Presentació Garantia Juvenil
 
Cartera de serveis de la Garantia Juvenil: Jornada informativa
 
El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) organitza jornades informatives en el marc de la Iniciativa Europea d'Ocupació Juvenil. L'objectiu: donar a conèixer la cartera de serveis de la Garantia Juvenil.
L’objectiu específic és donar a conèixer, d’una banda, la cartera de serveis, i de l’altra, les convocatòries i els serveis que desplegarà el seu pla d’actuació en el període 2015-2017.
 
 
Codeweek
 
Arriba la European Code Week 2015. Què faràs?
 
Arriba Setmana Europea de la Programació, que es celebra amb el suport de la Comissió Europea i amb l'objectiu de promocionar l'aprenentatge de la programació. Aquest any la convocatòria és del 10 al 18 d'octubre.
La xarxa Punt TIC, a través de la nova comunitat de robòtica i programació Crèixer amb Robots, està dissenyant també una proposta de la que ben aviat donarem notícia.
 
 
Coworking Europe Conference
 
Coworking Europe Conference 2015
 

Global Enterprise, Proteïna i l'Ajuntament de Milan s'han associat per crear l'esdeveniment més gran a Europa per a la promoció del Coworking i el seu impacte sobre l'esperit empresarial, la innovació i, en general, el futur dels centres de treball.
La reunió, a Milà, es celebrarà entre l'11 i el 13 de novembre.
Les inscripcions ja estan obertes amb descompte abans del 25 de setembre.

 
 
 
La Xarxa

Formació Facturació Electrònica

 Formació en Factura Digital

Dijous passat va tenir lloc a l'Sparklab la formació de formadors en Factura Digital. L'Andreu Bru, director del Departament de Solucions TIC de PIMEC en va ser el formador. Mira les fotografies i documentació de la sessió.


Master Innovació social

Beques Màster d'Innovació Social

Un acord amb la Universitat Internacional d'Andalusia fa que l'Associació Comunidad de Telecentros pugui posar a disposició dels dinamitzadors dels telecentres o Punt TIC una sèrie de beques per al Màster de Innovació Social. 


Formació Facebook Seu Urgell

Aprèn Facebook a la Seu d'Urgell

"Fes Xarxa" és el títol de la formació que ofereix el Punt TIC - Òmnia de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i que està dirigida a la gent gran. Es tracta d'una formació gratuïta on podran participar les persones majors de 60 anys.


Estratègia digital pel negoci

Estratègia digital al teu negoci

Ets digital? organitza el 16 de setembre una jornada on en Joan Povedano i Joan Jubert tractaran els temes claus per ser “digital” a la teva empresa i/o negoci, dins del cicle comunicació i formació del Punttic de Can Muntanyola.


 
Notícies
 
Busques finançament públic per a la teva nova empresa?

Finançament públic per a la teva empresa

La Salle Technova realitza una jornada informativa destinada a les persones que tot just estan començant un projecte i necessiten finançament públic o privat. La jornada és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció.
 
Smart city expo worl congress

Smart City Expo World Congress 2015

Si la teva empresa desenvolupa solucions en el camp de la innovació urbana i les smart cities, fins al 25 de setembre, pots presentar la teva candidatura per a aconseguir visibilitat dins de l'Smart City Expo World Congress 2015.
 
Postgrau  de disseny i edició d'accions formatives

Disseny i edició d'accions formatives

El Postgrau en Disseny i edició d’accions formatives on-line de l'Institut de Formació Continua IL3 es dirigeix a docents, educadors i gestors de formació o ensenyament i a aquelles persones que volen aprendre sobre edició i documentació.  
 
Aturada de servidor Punt TIC

Aturada del servidor Punt TIC el dia 30

Millorem els nostres serveis. El proper dia 30 de setembre els servidors que acullen el web de Punt TIC s'aturaran durant unes hores, per tal de realitzar tasques de manteniment i millora de les prestacions. Disculpeu les molèsties i gràcies!
 
 

Serveis de la Garantia Juvenil: jornada informativa
15 de setembre, Casa del Mar, Barcelona. [+info]
12 Trobada de Dones del Prat
19 de setembre, CC Sant Jordi-Ribera Baixa, El Prat de Ll. [+info]
DrupalCon 2015
21 al 25 de setembre, CCIB, Barcelona. [+info]
Jornada Tecnopolítica: La política dirigida pels ciutadans
21 de setembre, Palau Robert , Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.