Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
7 de setembre - núm. 573

 
 
Curs Factura Electrònica
 
Formació sobre Factura electrònica. Últimes places
 
La Xarxa Punt TIC organitza una sessió formativa per tal de fomentar un millor coneixement del que és i què implica la facturació electrònica. Dirigida als dinamitzadors de la xarxa, té la voluntat de dotar-los de recursos per tal que puguin assessorar en relació a les novetats que afecten a aquest sistema de facturació, cada vegada més popular. No deixis escapar aquesta oportunitat. Apunta't!
 
 
Ets digital?
 
Ets Digital? integra l’estratègia digital al teu negoci
 
Ets digital? organitza una jornada el 16 de setembre al Punt TIC Can Muntanyola de Granollers, en clau de formació i consultoria individualitzada als assistents.
Aquesta és la primera jornada d'un cicle de comunicació i formació del Punttic de Can Muntanyola, un servei que té el recolzament de dues xarxes clau en l’emprenedoria a casa nostra Xarxa Emprèn i Xarxa Punttic. Per assistir-hi, inscriviu-vos aquí.
 
 
Vídeo e-Participation day
 
Vídeo recull de l'e-participation Day a Europa
 
El passsat 7 de maig de 2015 va tenir lloc L' European e-Participation Day a 11 paisos diferents d'Europa. Al llarg del dia van succeir diferents activitats: tallers, conferències, Webinars, que van servir per mostrar les possibilitats de l'e-participació a nivell europeu i per engrescar gent de totes les edats a participar. En aquest vídeo es destaquen alguns dels moments viscuts arreu d'europa durant la jornada.
 
 
 
La Xarxa

Cartell cursos SanFeliu Innova

Què necessita Sant Feliu?

Nova oferta formativa als Punt TIC Torre del Roser i Palau Falguera. Entre ells destaca el "Què necessita Sant Feliu? Plasma en un mapa digital els teus reptes de ciutat" per seva especificitat i crida a la participació ciutadana.


Neix CODEMOB

Neix CODEMOB, coding i mòbils

Telecentre-Europe amb quatre dels seus membres: Interfaz3, COMMET, Telecentar i El Teb i la Universitat de Dortmund desenvoluparan plans d'estudi per a impartir formació sobre coding i l'ús eficaç de dispositus mòbils en l'educació.


Formació ACTIC a Ribera d'Ebre

Formació ACTIC a Ribera d'Ebre

El Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ofereix una formació renovada per a la preparació de la prova ACTIC. Dos cursos tan de nivell bàsic com mitjà, a partir de setembre. Inclou classes presencials i sessions d'auto-formació.


PuntTIC a les xarxes Socials

Punt TIC a les Xarxes Socials

Punt TIC te presència a les xarxes socials Facebook, Twitter i LinkedIn. Segueix-nos, dialoga amb nosaltres i fes-nos arribar les informacions que vulguis difondre. Estarem encantats de fer difusió de les tecnologies, la innovació social, el coworking i molt més.


 
Notícies
 
Certamen Nacional Joves Emprenedors

Certamen Nacional Joves Emprenedors

INJUVE concova un certamen per premiar iniciatives emprenedores de joves de fins a 35 anys que lideren projectes innovadors, d'empreses ja constituïdes. Els seleccionats rebran una ajuda econòmica de 25.000 euros.
 
Coworking Conference

Coworking Europe Conference 2015

Global Enterprise, Proteïna i l'Ajuntament de Milan s'associen per crear l'esdeveniment més gran d'Europa per a la promoció del Coworking i el seu impacte sobre l'esperit empresarial, la innovació i el futur dels centres de treball.
 
Simposi Internacional

Esperit empresarial inclusiu a Europa

Simposi Internacional que té l'objectiu d'examinar les pràctiques actuals d'emprenedoria a tota Europa tant a nivell local, nacional com internacional i garantir que les mesures actuals són incloents i extrapolables a nivell supranacional. 
 
Concurs de vídeo eSkills

Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015

eSkills for Jobs organitza un concurs de vídeo, dins la campaña Europea que fomenta las competències digitals per a la millora de l'ocupabilitat. Una oportunitat per premiar les persones amb altes competències digitals a nivell europeu.
 
 

Formació de formadors: Factura electrònica
10 de setembre, Sparklab, Barcelona. [+info]
Ets digital? Integra l’estratègia digital al teu negoci
16 de setembre, PuntTIC Can Muntanyola, Granollers. [+info]
FinAppsParty
6 de novembre, Convent dels Àngels, Barcelona. [+info]
Educació demà. Connectem talent, reinventem l'educació
29 de setembre, Auditori del MACBA, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.