Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
31 d'agost - núm. 572

 
 
Entrevista Marisol López
 
"Hem de ser més humanistes perquè l'especialització s'acabarà"
 
La Jornada èTIC, sobre ètica i tecnologia, ens ha deixat moltes reflexions dels seus protagonistes. Avui finalitzem el cicle d'entrevistes amb Marisol López, directora de l'Àrea Digital de l'Institut Català d'Empreses Culturals,  l'encarregada de recollir les reflexions finals de la jornada i les aportacions dels assistents a la jornada a través de les xarxes socials, sota l'etiqueta #èTIC.
 
 
Acreditació ACTIC a la UOC
 
3500 estudiants de la UOC aconsegueixen l'acreditació ACTIC
 
Un total de 3487 alumnes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han superat durant aquest curs l'assignatura Competències TIC.
D'aquesta manera, han obtingut el certificat mitjà de l'ACTIC, que emet la Generalitat de Catalunya. Aquesta assignatura s'ofereix en els diferents graus de la UOC i permet aconseguir el nivell mitjà de l'acreditació.
 
 
Jornada i Màster d'Innovació Social
 
Jornada i Màster d'Innovació Social 
 
Per tal de presentar el Màster en Innovació Social, on participa com a formador en Ricard Faura, responsable de la Xarxa Punt TIC, es durà a terme una Jornada d'Innovació Social, el 9 de setembre a Sevilla. L'objectiu és crear una comunitat especialitzada en Innovació Social, que sigui el més global possible: continguts oberts, models d'ensenyament entre parells i recerca d'aprenentatges basats en projectes.
 
 
 
La Xarxa

Competències Digitals a la Seu d'Urgell

Tardor 2015 a la Seu d'Urgell: competències digitals

A la Seu d'Urgell, la nova programació de tallers en competències digitals acaba de sortir del forn. Durant el mes d’agost hem estat treballant, valorant i programant quins tallers i quines formacions els nostres participants ens fan més demanda…, i ara ja ho tenim! Inscripcions obertes.


Girona Emprèn: formació per a emprenedors

Girona emprèn: formació per a emprenedors

El Punt TIC Centre d’Iniciatives Locals de Girona obre les inscripcions per a un conjunt d'accions formatives innovadores, dirigides a persones amb el perfil d'empresaris o emprenedors.La programació consta de 4 càpsules molt innovadores i atractives. 


Imatge de factura electrònica

Formació sobre Factura electrònica. Inscripcions obertes

La Xarxa Punt TIC organitza una sessió formativa per tal de fomentar un millor coneixement del que és i què implica la facturació electrònica. Dirigida als dinamitzadors de la xarxa, te la voluntat de dotar-los de recursos per tal que puguin assessorar en relació a les novetats que afecten a aquest sistema de facturació, cada vegada més popular.


Masquefa: guia de la formació

Formació en competències digitals a Masquefa

A Masquefa, la nova programació del curs vinent torna a potenciar els coneixements i les competències que cada vegada són més sol·licitats per les empreses -amb l’objectiu d’ajudar els masquefins a millorar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina-, així com també la formació relacionada amb la creació i la consolidació de projectes professionals.


 
Notícies
 
Dóna la cara per les teves idees

Dóna la cara per les teves idees

La Direcció General de Joventut ha engegat una acció a “Instagram”, per fomentar la creativitat, la innovació i la participació entre les persones joves, sota el lema "Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!"
 
Joves i els wearables

El 18% dels joves utilitza els wearables

Només el 18,2% dels joves espanyols utilitzen wearables o dispositius tecnològics per a vestir. Aquestes xifres són el resultat d'una enquesta que a companyia mòbil Tuenti ha realitzat a joves d'entre 16 i 35 anys.
 
#peacehackBCN

Construir la pau amb el #peacehackBCN

T'has preguntat alguna vegada què podries fer tu per construir la pau? Ets desenvolupador o dissenyador? #peacehackBCN reuneix desenvolupadors i professionals de cooperació per pensar solucions que puguin ajudar a construir la pau. 
 
Càpsules per a emprenedors

Càpsules per a emprenedors 

Des del Servei d'Ocupació i Orientació Professional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona han programat una oferta formativa enfocada a l'emprenedoria, en el marc del programa públic Catalunya Emprèn. Inscripcions obertes.
 
 

Taller projecció professional - Alpha Espai Coworking
1 i 2 de setembre, Alpha Espai Coworking, Barcelona. [+info]
Formació de formadors: Factura electrònica
10 de setembre, Sparklab. Barcelona. [+info]
Jornada Tecnopolítica: La política dirigida pels ciutadans
21 de setembre. Palau Robert. Barcelona [+info]
Robòtica col·laborativa i de serveis. 
28 de setembre, Auditori PIMEC, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.