Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
3 d'agost - núm. 571

 
 
Entrevista Jordi Graells
 
"La gestió de les dades personals ha de ser pública i privada"
 
Així ens aconsella Jordi Graells,  coordinador de Continguts i Innovació a la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya.
La jornada #èTIC segueix deixant-nos entrevistes i opinions d'experts sobre la combinació entre ètica i tecnologia. I al blog seguim recopilant les publicacions relacionades!

 
Formació de formadors: Factura electrònica
 
Formació de formadors: Factura electrònica
 
El 10 de setembre, de 10 a 14h, a l'Sparklab de Barcelona es durà a terme una formació de formadors sobre factura electrònica a càrrec d'Andreu Bru, Director del departament Solucions TIC de PIMEC. Sessió teòrica i pràctica per a poder fer bons assessoraments als vostres Punt TIC.
Inscriu-te!
 
 
Cloenda Fit4jobs
 
Cloenda Fit4Jobs: fi de la primera edició del projecte
 
Amb la presentació dels treballs finals dels alumnes, el Fit4Jobs culmina a Catalunya la seva primera etapa. 29 alumnes han finalitzat el seu itinerari formatiu, i han elaborat un projecte de forma grupal i col·laborativa. Després de la formació adaptada a les necessitats dels llocs de treball, aquests seran contractats per les empreses participants.
 
 
 
La Xarxa

La teva història d'e-participació

La teva història d'e-participació

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”! Hem ampliat el termini fins al 31 de d'agost!


Cyber-Seniors

Envelliment actiu TIC

El documental Cyber-Seniors ens porta la reflexió sobre com els avenços tecnològics poden esdevenir una oportunitat per a la societat i especialment de la gent gran. La peça narra un projecte: la història d'un grup de persones grans que descobreixen en les TIC una eina d'integració i superació de la solitud. 


Code YourFuture

{Code}YourFuture 

{Code}YourFuture és una campanya europea organitzada per tal de promoure les experiències de programació educativa (coding), entre els infants i els joves, especialment els de comunitats desfavorides. La Fundació Esplai i el Teb, totes dues entitats catalanes, hi participen activament.


L'era dels invents

L'era dels invents

Al Punt TIC-Òmnia Francesc Palau aprofiten l'estiu per viatjar en el temps i redescobrir  invents rellevants com el termòmetre, el telescopi, la ràdio, la màquina de sumar, la bicicleta o la turbina de vapor. Han aprofitat  també per jugar al "gombinoscope" a l'ordinador i a cercar a Google Maps els països que voldrien visitar.


 
Notícies
 
Smart City Expo World Congress

Smart City Expo World Congress 2015

Torna a Barcelona l'Smart City Expo World Congress, que té com a focus principal les ciutats intel·ligents. Les bases per a la participació al "Call for solutions" i als Premis Mundials de l'Smart City estan disponibles.
 
i-LINK plataforma per joves

I-LINC: plataforma per a joves

Neix la plataforma i-LINC, per a fomentar l'aprenentatge de les TIC i la inclusió social. Telecentre-Europe promou aquesta nova plataforma amb la finalitat de potenciar l'ocupabilitat i l'emprenedoria dels joves.
 
Crònica Maker Party

Crònica de la Maker-Party de Seguretat

La trobada es va realitzar a l'Espai30 va passar de ser una masterclass sobre seguretat al web per esdevenir un debat entre amics que s'allargaria fins que els van fer fora de l'Espai 30. Entre els temes tractats: Wi-fi públiques, WhattsApp...
 
Fundació Jaume Bofill

Vols contribuir a crear l'Educació Demà?

El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen solucions als reptes amb idees creatives que reinventen l'educació. La Fundació Bofill els convoca a participar d'un nou projecte.
 
 

Formació de formadors: Factura electrònica
10 de setembre, Sparklab,  Barcelona. [+info]
12a Trobada de Dones del Prat
19 de setembre, CC St. Jordi-Ribera Baixa, El Prat de Ll. [+info]
DrupalCon 2015
21 al 25 de setembre, CCIB, Barcelona [+info]
Conferència anual de Telecentre-Europe 2015
24 i 25 de setembre, Hyatt Hotel, Belgrad. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.