Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
27 de juliol - núm. 570

 
 
projecte d'ocupació juvenil Fit4jobs
 
El projecte d'ocupació juvenil Fit4Jobs arriba a la recta final
 
El programa europeu de foment de la ocupabilitat, Fit4Jobs, ha entrat en la seva recta final. 29 alumnes finalitzaran la primera edició del projecte.
Mira aquest reportatge on entrevistem els alumnes, professors i col·laboradors del Fit4Jobs per conéixer de primera mà, com està transcorrent el projecte.
 
 
Formació de formadors: Factura electrònica
 
Formació de formadors: Factura electrònica
 
El 10 de setembre, de 10 a 14h, a l'Sparklab de Barcelona es durà a terme una formació de formadors sobre factura electrònica a càrrec d'Andreu Bru, Director del departament Solucions TIC de PIMEC. Sessió teòrica i pràctica per a poder fer bons assessoraments als vostres Punt TIC.
Inscriu-te!
 
 
Presentació dels prototips del projecte GIR-Innova
 
Presentació dels prototips del projecte GIR-Innova
 
El passat dilluns 13 de juliol, l’auditori de l’edifici de la Generalitat a Girona va acollir la sessió de presentació dels prototips que han estat treballant els equips d’innovadors i innovadores de la comunitat GIR-Innova Canal Innovació. Més de 30 persones han estat treballant en el prototipatge de sis projectes que es van presentar a la sessió.
 
 
 
La Xarxa

Els Little Bits a l'Òmnia del Teb

Els Little Bits a l'Òmnia del Teb

El Casalnet és el casal d'estiu que cada any organitza el punt TIC-Òmnia de l'Associació per a Joves Teb, ubicat al barri barceloní del Raval. Una de les sessions ha inclòs l'aprenentatge a través de Little Bits, uns mòduls electrònics de codi obert per a crear prototips.


Digitalitzant l'entorn Pubilla Casas

Digitalitzant l'entorn Pubilla Casas

El Punt TIC-Òmnia Club Esplai Pubilla Casas - Can Vidalet han realitzat el taller: "Digitalitzant l'entorn" per a conèixer el seu voltant proper amb visites i tecnologies. Han visitat i treballat: Els orígens de la ciutat de l'Hospitalet: dels romans a la postguerra; El centre TIC Citilab i el Monestir de Pedralbes.


Punt TIC Òmnia Betsaida

Nou Punt TIC Òmnia a Badalona

Aquest juliol s'ha posat en marxa el Punt Òmnia del barri de Llefià, situat al Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris de Badalona, a l'antiga i coneguda Escola Betsaida. Entre tallers i visites als agents del territori treballen línies de col·laboració per afavorir la dinamització comunitària del barri a través de les TIC.


Recursos per aprendre català

  Recursos per aprendre català

Al Punt TIC Òmnia Casal Cívic Molins de Rei - Riera Bonet aposten per l'aprenentatge del català com a mitjà per unir les persones en un ambient distès. Van recollint tots els recursos en un extens repositori al seu blog que comparteixen per a tots aquells que vulgueu millorar el vostre català aquest estiu.


 
Notícies
 
SmileUrbo guanya el WSYA

World Summit Youth Award

SmileUrbo”, un joc de rol interactiu desenvolupat a Catalunya. ha guanyat el World Summit Youth Award en la categoria d'Educació. En l'edició d'enguany s'han rebut 1900 propostes de 140 països.
 
Silver Sidekicks

Projecte Silver Sidekicks

Centres rurals d'Astúries participen de la prova pilot del projecte europeu Silver Sidekicks de creació d'una formació de formadors basada en l'experiència dels propis participants i professionals de l'educació d'adults enfocada a gent gran. 
 
RavalClick

Gavina necessita material informàtic

La Fundació Joan Salvador Gavina fa una crida a empreses, entitats i particulars que vulguin fer una donació de material informàtic per a continuar desenvolupant les seves activitats. Podeu fer les vostres aportacions a la seva seu.
 
 

Formació: Tècniques per arribar al client
28 de juliol, Col·legi de l’Advocacia, Barcelona. [+info]
Càpsula formativa: com buscar feina per internet
29 de juliol, Punt TIC Pasqual Ollé, Palma de Cervelló. [+info]
Formació eBiblio, nou servei de préstec de llibres digitals
03 d'agost, Biblioteca Pública Municipal, Cambrils. [+info]
12a Trobada de Dones del Prat
19 de Setembre, CC St. Jordi-Ribera Baixa, El Prat de Ll. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.