Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
13 de juliol - núm. 569

 
 
Marc Vidal: "Les dades, l'automatització i la distribució són els conceptes del futur"
 
Marc Vidal: "Les dades, l'automatització i la distribució són els conceptes del futur"
 
Automatització, dades i col·laboracions més distribuïdes. Aquestes seran les tres tendències de futur pel que fa a la convivència entre tecnologia i món laboral, segons Marc Vidal. Aquesta i altres declaracions són les que ens va deixar a l'entrevista que li vam fer a la Jornada #èTIC.
 
 
Neix la comunitat Crèixer amb robots
 
Neix la comunitat de pràctiques: Crèixer amb Robots
 
La robòtica per aprendre, resoldre problemes i créixer en tots els sentits. Amb aquesta filosofia més de 25 persones vinculades al programa AlfaDigital i a la Xarxa Punt TIC  s'uneixen en aquesta comunitat que es va gestar a la jornada "Créixer amb Robots" que va tenir lloc el passat mes de juny. Si t'interessa, uneix-t'hi! 
 
 
concurs TE - UniteIT
 
Concurs: experiències, recursos i bones pràctiques de inclusió digital
 
Realitzeu alguna bona pràctica, teniu alguna col·lecció de recursos o heu promogut alguna experiència a nivell nacional o regional en l'àmbit de la inclusió digital? Telecentre-Europe i Unite-IT us conviden a presentar-la a través del seu portal i a aconseguir una estada a Belgrade el 24 i 25 de setembre.
 
 
 
La Xarxa

Espai tecnològic al ateneu de fabricació

SummerKids, a l'Espai Tecnològic

El punt TIC de l'Espai Tecnològic del Raval ens porta el SummerKids! Activitats adreçades als petits amb l'objectiu d'explorar la tecnologia des d'un punt de vista creatiu tot treballant els valors i la comunitat.Amb l'Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts han portat els seus projectes a la realitat 3D.


Get on line week

Get On Line Week 2016

La Xarxa Europea de Telecentres comença a preparar la Get Online Week (GOW) 2016, que tindrà lloc al mes de març. La mirada està centrada en els col·lectius més febles (persones amb pocs recursos econòmics, gent gran, aturada, immigrants, dones, etc.) i en les persones en risc d'exclusió social.


Imprimint 3d a marianao

Innovació a l'estiu de Marianao

Al Punt TIC Òmnia de la Fundació Marianao aprofiten l'estiu per treballar idees innovadores. Actualment estan treballant diferents propostes al voltant de la robòtica i l'impressió 3D que els mantenen ocupats durant els mesos d'estiu.


Volcanica 2015

La Volcànica celebra 10 anys

Deu anys de recorregut i de convocàtories que atrauen, cada any, als ciutadans de la comarca de la Garrotxa i de més enllà a la festa de la tecnologia. Aquest any es celebrarà a finals del mes de novembre a Olot. No t'ho perdis!


 
Notícies
 
Instaceesc

Participa al 3r #InstaCEESCl

El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitza de nou l'#InstaCEESC! "Educa que fa fort". Sigues una de les persones o entitats que guanyin la possibilitat d’il·lustrar el Calendari del CEESC 2016.
 
Logotip DIBA

DIBA apps contest 2015

La Diputació de Barcelona convoca el concurs "DIBA Apps Contest 2015" per fomentar el desenvolupament d'aplicacions mòbils innovadores, relacionades amb els serveis de la corporació o dels ajuntaments de la seva demarcació.
 
Servei ocupació de Catalunya

Programa: Forma i Insereix 2015

Aquesta convocatòria subvenciona el 100% de les accions formatives per a les entitats que necessiten contractar persones. Les entitats beneficiàries d’aquesta subvenció poden ser empreses, associacions empresarials i gremis.
 
Llibre: "Quedem al Zurich?"

Lectura d'estiu: "Quedem al Zurich?"

Trenta-tres autors, tots de procedències i característiques diferents, però amb una cosa en comú: el blog. A través del crowsourcing han aconseguit el finançament per l'edició i Quorumllibres.cat els ha facilitat la tasca.
 
 

Presentació de l'Informe sobre identitat mòbil
23 de juliol, Auditori Cibernàrium, Barcelona, Barcelona. [+info]
Marketing digital per a emprenedors/es i empreses
23 de juliol, Col·legi de l’Advocacia, Barcelona [+info]
Formació: Tècniques per arribar al client
28 de juliol, Col·legi de l’Advocacia, Barcelona. [+info]
Càpsula formativa: com buscar feina per internet
29 de juliol, Punt TIC Pasqual Ollé, Palma de Cervelló. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.