Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
13 de juliol - núm. 568

 
 
Concurs "La meva història d'e-participació"
 
Encara ets a temps de compartir: "La meva història d'e-participació"
 
El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l'e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs "La meva història d'e-participació"! Hem ampliat el termini fins al 31 de juliol, per tant, encara ets a temps!
 
 
Ramon López a la jornada #èTIC
 
Ramon López: "La intel·ligència artificial amb consciència és encara ciència ficció"
 
Ramon López de Mántaras va participar a la taula "Les TIC i la transformació de l'ésser humà" dins de la Jornada Ètic. El científic assegura, en aquesta entrevista, que la intel·ligència artifical amb "consciència i sentit comú és encara ciència ficció" però que s'estan produïnt canvis que "cada cop seran més ràpids". 
 
 
Videos ETIC
 
Reviu la Jornada #èTIC tornant a veure  els vídeos dels debats

 
El passat 17 de juny va tenir lloc la Jornada #èTIC al voltant de les implicacions ètiques de la tecnologia en diferents aspectes de la vida de les persones: la privacitat i l'ús de les dades, l'ensenyament, la consciència i la transformació de l'ésser humà.
Revisa els vídeos dels debats.
 
 
 
La Xarxa

Crea la teva botiga on line

Crea la teva botiga virtual

El Punt TIC Torre del Roser, a Sant Feliu de Llobregat, ofereix durant el mes de juliol una formació intensiva sobre comerç virtual. L'objectiu és que els alumnes coneguin diferents eines per crear la seva pròpia botiga online. És a dir, no és un curs pensat per a comprar sinó per a vendre.


Finestres Emotives

Finestres emotives

T’imagines què passaria si compartíssim 30 segons del dia? Curtmetratge, dut a terme entre l’Espai Tecnològic, els grans del Casal Infantil Drassanes i Acuma, fet a través de les emocions, narrat en fraccions de 30 segons, des de dues perspectives diferents, sense paraules, però amb els sentits.


Coworking SmartCentre

Coworking a l'SmartCentre

L’espai de coworking de l’Smartcentre de Santa Bàrbara s'adreça a joves i a emprenedors de la zona, per tal que puguin desenvolupar projectes de forma adequada i comfortable, amb tots els beneficis que comporta l'economia col·laborativa.


Ciberagora

La ciutat intel·ligent a mida

La vuitena edició de la Ciberàgora: “La ciutat intel·ligent a la mida de les persones” s'ha centrat en l'ús de les tecnologies per tal de garantir la qualitat de vida de les persones i hi van assistir 130 persones. Llegeix com va anar.


 
Notícies
 
El teu parlament

El Teu Parlament al mòbil

L’apoderament digital i la creació d’eines contra la desafecció política motiven el naixement d'El Teu Parlament, que ara presenta la seva APP. Informació independent sobre cambres legislatives, membres polítics i estaments administratius.
 
Programació, Robòtica educativa i impressores 3D

Programació, Robòtica i Impressores 3D

Llegeix la crònica de les jornades que es van celebrar els 26 i 27 de juny a Figueres "Programació i robòtica educativa i impressió 3D". Entre 250 assistents es van donar a conèixer un munt de novetats al voltant d'aquestes temàtiques. 
 
Unite-IT

Suma't a Unite-IT, xarxa d'inclusió digital

Unite-IT és una xarxa de professionals especialitzats en inclusió digital (formadors, professionals, empresarials, polítics,...) destinada a unir Europa a través de l'apoderament digital. Descobreix que t'ofereix i com unir-t'hi.
 
Beques Banc Mundial

Beques Joves Professionals

El Banc Mundial obre el Programa de Joves Professionals que ofereix una formació de llarga durada per a persones menors de 32 anys, interessades en desenvolupament internacional. Sol·licituds obertes fins el 31 de juliol.
 
 

Cursos per protegir la teva privadesa a Internet
Del 7 al 22 de juliol, COEINF, Barcelona. [+info]
Formació empresarial gratuïta: Facebook orientat a negocis
16 de juliol, CE Can Peixauet, Sta Coloma de Gramenet. [+info]
Formació Marketing digital per a emprenedors/es i empreses
23 de juliol, Col·legi de l’Advocacia, Barcelona. [+info]
Formació: Tècniques per arribar al client
28 de juliol, Col·legi de l’Advocacia, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.