Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
6 de juliol - núm. 567

 
 
Concurs "La meva història d'e-participació"
 
Ampliat el termini del concurs "La meva història d'e-participació"
 
El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l'e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs "La meva història d'e-participació"! Hem ampliat el termini fins al 31 de juliol, per tant, encara ets a temps!
 
 
Francis Pisani a la jornada #èTIC
 
Francis Pisani: "En tecnologia, hem de passar d'educar a aprendre"
 
Francis Pisani és un dels analistes sobre noves tecnologies més influents de les darreres dècades. Francès i llicenciat en periodisme, ha desenvolupat la seva carrera professional com a consultor i formador TIC. Fa unes setmanes, va participar a la jornada #èTIC i el vam entrevistar.
 
 
Premis YouFab
 
Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015 sobre fabricació digital
 
La convocatòria està dirigida a dissenyadors, creatius, makers i artistes de tot el món que fan ús de les eines de fabricació digital per al desenvolupament de les seves idees creatives. És iniciativa de la plataforma internacional FabCafe i enguany arriba a la quarta edició.
 
 
 
La Xarxa

Logotip d'elCanal

Juliol a elCanal: Ocupació i TIC

Durant el juliol, l'espai d'elCanal de Manlleu combinarà les hores de Feinateca, on podeu seguir venint a millorar la vostra ocupabilitat, amb unes accions formatives específiques per a aquest mes al voltant de la recerca de feina, la iniciació a les noves tecnologies i d'anglès.


Alumnes del Palau Falguera

Posa't al dia amb les TIC!

Aquest mes de juliol, el Punt TIC Palau Falguera i el Punt TIC Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat t'ofereixen una nova programació de cursos perquè refresquis els teus coneixements en noves tecnologies. Tant si el teu nivell és bàsic com avançat, segur que hi trobaràs un curs adient!


Estiu entre llibres

Estiu entre llibres

Els de l'Òmnia AV Bachs - Bufalà de Badalona muntaran una petita biblioteca a l'Associació de Veïns de Bufalà. La idea és ordenar, netejar, classificar i introduir els llibres que hi ha a l'associació en una base de dades.


Òmnia Seu d'Urgell

Entrega de diplomes

La dinamitzadora de l'Òmnia de la Seu d'Urgell, Ester Collado, ens explica com viu el dia de l'entrega de diplomes: "És un dia de nervis –nervis relatius–, és clar, però sempre el visc amb molta emoció, i ja fa 12 anys... però per mi és com si fos el primer dia".


 
Notícies
 
Aquest juliol, aprèn a protegir la teva privadesa a Internet amb COEINF

Aprèn a protegir la privadesa a Internet

Aquest juliol el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF) organitza uns cursos d'estiu adreçats a tothom que vulgui aprendre els punts bàsics per protegir les seves dades i controlar la seva privadesa a Internet.
 
Concurs #CrecambMoritz

Ets un bataworker i vols ser coworker?

Moritz i l'espai de coworking Crec convoquen la segona edició del concurs #CrecambMoritz per donar suport al treball de joves autònoms. Atorgaran un premi valorat en més de 2.500 € que permetrà als guanyadors gaudir d'un any al Crec.
 
Campus Xnergic 2015

Activitats a l'Estiu al TecnoCampus

Muntar una impressora 3D, aprendre prototipatge ràpid amb la fabricació digital o familiaritzar-se amb drones, la robòtica i la programació de videojocs són algunes de les activitats que es podran realitzar durant l'estiu al TecnoCampus de Mataró.
 
 

Cursos per protegir la teva privadesa a Internet
Del 7 al 22 de juliol, COEINF, Barcelona. [+info]
Ciberàgora 2015
9 de juliol, Palau Firal i de Congressos, Tarragona. [+info]
DrupalCon 2015
Del 21 al 25 de setembre, CCIB, Barcelona. [+info]
Conferència anual de Telecentre Europe 2015
24 i 25 de setembre, Hyatt Hotel, Belgrad. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.