Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
29 de juny - núm. 566

 
 
Logotip de PUE
 
Formacions TIC gratuïtes per a joves en situació d'atur
 
Proyecto Universidad Empresa (PUE) ofereix aquest mes de juliol i al setembre cursos oficials de formació subvencionada en l'àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d'aplicacions mòbils dirigits a joves en situació d'atur. Hi ha cursos adreçats a joves menors de 30 anys i altres a menors de 25 anys. Us n'oferim tota la informació!
 
 
Entrevistem Luis Ángel Fernández Hermana
 
"S'ha d'abordar la privacitat a Internet de forma col·lectiva"
 
La privacitat i l'ús de dades personals a Internet és un dels quatre eixos de la Jornada #èTIC. Entrevistem  Luis Ángel Fernández Hermana, que reflexiona sobre el tractament de la privacitat de les dades i aposta per una tractament col·lectiu on les organitzacions ciutadanes liderin la defensa dels seus drets. Adverteix que és un debat que es preveu llarg.
 
 
TEAC 2014. Font: Telecentre Europe (Flickr)
 
Conferència anual de Telecentre-Europe 2015
 

La Conferència anual de la xarxa europea de telecentres (TEAC15) tindrà lloc el 24 i 25  de setembre a Belgrad, Sèrbia. Hi haurà sessions d'aprenentatge, així com debats sobre ocupabilitat dels joves, els grups vulnerables, l'educació i l'aprenentatge, la igualtat de gènere i un panell amb els responsables polítics. En el segon dia estarà dedicat a l'e-participació i la ciutadania activa.

 
 
 
La Xarxa

Logotip de Girona Emprèn

Màrqueting digital, a Girona

El servei municipal de suport a la creació d'empres Girona Emprèn organitza a principis de juliol dues formacions adreçades a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa nova. Seran sobre aspectes legals de l'empresa a Internet i màrqueting digital.


Logotip de Can Muntanyola

Forma't i millora el teu negoci

El Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers, que compta amb un Punt TIC, organitza durant el mes de juliol diferents formacions adreçades a persones emprenedores, autònomes i a petites empreses per tal d'ajudar-los a millorar el seu projecte.


Aprofita l'estiu

Aprofita l'estiu!

L'Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet inicia el nou horari per als mesos de juny i juliol. Enguany, hi haurà més accés lliure perquè tothom qui vulgui pugui resoldre dubtes, navegar per Internet o seguir amb els exercicis duts a terme durant el curs.


Forma't

 Òmnia Riera Bonet, de portada

Els tallers que fan a l'Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei són trimestrals i ara arriben a la seva fi. Per això faran una festa de cloenda, on es trobaran tots els/les participants del punt i faran entrega dels diplomes i un pica-pica.


 
Notícies
 
Logotip de la Maker Party

Voleu acollir una Maker Party?

Maker Party és la campanya internacional que promou Mozilla amb l'objectiu d'aprendre i ensenyar la web. Fa una crida a tothom que hi estigui interessat a organitzar un taller o una jornada en el marc d'aquesta festa.
 
Coworking Europa

Com activar comunitats de coworking?

La Conferència Coworking Europa d'enguany vol explorar com es poden activar les comunitats coworking. Per això llança una enquesta que pretén recollir les opinions de gestors/ores d'espais de coworking.
 
Daniel Torramilans i Miquel Llobet, guanyadors de la hackapp d'apps4citizens. Font: Facebook d'apps4citizens

 Guanyadors del hackató d'Apps4citizens

Apps4citizens va organitzar una hackapp i el festivalapp. Hi havia un premi de 3.000 euros per a l'aplicació que millor combinés l'experiència ciutadana i el periodisme d'investigació, que va anar a parar al projecte Reportr.
 
Formació Comunitària

Crònica de la Formació Comunitària

Les dues trobades formatives de professionals de l'acció comunitària van tenir lloc el 29 de maig a Lleida i el 5 de juny a Girona, i van girar al voltant dels eixos de la participació i el treball en xarxa, entre d'altres aspectes.
 
 

Bizbarcelona 2015
1 i 2 de juliol, Fira de Barcelona - Montjuïc, Barcelona. [+info]
11è Congrés Internacional d'Internet, Dret i Política
2 i 3 de juliol, Palau Macaya, Barcelona. [+info]
Ciberàgora 2015
9 de juliol, Palau Firal i de Congressos, Tarragona. [+info]
DrupalCon 2015
Del 21 al 25 de setembre, CCIB, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.