Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
22 de juny - núm. 565

 
 
Jornada #èTIC
 
Voleu saber com va anar la Jornada #èTIC?
 
Dimecres 17 de juny va tenir lloc a Barcelona la Jornada #èTIC, que va aplegar experts nacionals i internacionals per debatre al voltant de la tecnologia i l'ètica. Un tema central i dos experts cara a cara. Aquest va ser el plantejament de la jornada, que va acabar amb una taula on van participar els moderadors de cada debat. Us oferim el recull de tuits i les fotos de l'esdeveniment.
 
 
Inauguració SparkLab Xile
 
Xile acull el primer SparkLab d'Amèrica Llatina
 
S'ha inaugurat el 18 de juny i està situat al districte Huechuraba de Santiago, una regió que aglutina les oficines de grans multinacionals, així com zones de molta vulnerabilitat social. S'adreça a joves amb talent i emprenedors/ores de la regió i pretén desenvolupar un espai de coworking i formació, que nodreixi i enforteixi la innovació i la col·laboració.
 
 
Assemblea Digital 2015
 
Riga acull una trobada sobre habilitats digitals
 
S'emmarca en les accions de l'Agenda Digital Europea per a l'Ocupació Digital i ha reunit organitzacions que poden tenir un paper clau per desenvolupar un pla d'acció d'habilitats digitals per a Europa. L'Assemblea Digital 2015 ha tingut lloc el 17 i 18 de juny a Riga, Letònia, amb la participació de més de 100 responsables de xarxes de telecentres, empreses i altres organitzacions.
 
 
 
La Xarxa

Ciberàgora 2015

Ciberàgora 2015

Des de la Xarxa de Telecentres de l'Ajuntament de Tarragona ens fan arribar informació sobre una nova edició de la jornada Ciberàgora, que enguany se centrarà en la ciutat intel·ligent a la mida de les persones. Tindrà lloc el 9 de juliol al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.


Càpsula formativa Ribera d'Ebre

Millorar la productivitat del negoci

El 30 de juny i el 2 de juliol el Punt TIC de Móra d'Ebre acollirà la càpsula formativa "Millora la productivitat del teu negoci amb el correu electrònic". La inscripció es pot fer fins al 26 de juny. Aquesta formació s'organitza en el marc del programa Catalunya Emprèn.


Grup de Dones JIS Arrels

Carrers amb veu i nom de dona

El dimecres 10 de juny les participants del grup TIC entre Dones van fer una sessió ben especial. Van quedar fora de l'Òmnia JIS-ARRELS per anar a trepitjar carrer, a la recerca de places, carrers i jardins, en definitiva, espai urbà dels barris de la Torrassa i de Santa Eulàlia de l'Hospitalet que portin nom de dona.


eBiblio

eBiblio, préstec de llibres digitals

Ebiblio és el nou servei de préstec de llibres digitals impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. La biblioteca de Cambrils ha preparat una sessió TIC per explicar el funcionament d'aquest nou servei, que es farà un cop al mes.


 
Notícies
 
Premi Ruralapps

 Premis Ruralapps 2015

Aquests premis busquen les millors aplicacions mòbils del sector agrari, alimentari o rural que ajudin a que el sector sigui més competitiu i innovador. S'hi poden presentar candidatures fins al dimecres 24 de juny.
 
Aquest estiu robòtica educativa!

A l'estiu programació i robòtica educativa

Si busqueu propostes tecnològiques per a l'estiu esteu de sort! En aquest mapa podreu trobar casals i campus de programació i robòtica educativa que hi ha programats per a l'estiu arreu de Catalunya.
 
Entrevista als fundadors de CoworkigSpain

Així es treballa en una oficina compartida

Potencia tu PYME ha entrevistat a Manuel Zea i Laura Martín, de CoworkingSpain, que han explicat els avantatges que ofereix treballar en una oficina compartida a les persones emprenedores.
 
Escola d'estiu BaumannLab

Escola d'estiu de BaumannLab

El laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa, BaumannLab, organitza durant el mes de juliol la seva escola d'estiu, que es divideix en sis tallers diferents.

 
 

Bizbarcelona 2015
1 i 2 de juliol, Fira de Barcelona - Montjuïc, Barcelona. [+info]
11è Congrés Internacional d'Internet, Dret i Política
2 i 3 de juliol, Palau Macaya, Barcelona. [+info]
Ciberàgora 2015
 9 de juliol, Palau Firal i de Congressos, Tarragona. [+info]
DrupalCon 2015
 Del 21 al 25 de setembre, CCIB, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.