Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
15 de juny - núm. 564

 
 
Jornada sobre ètica i TIC
 
Aquest dimecres, debatrem sobre ètica i TIC!
 

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació us convida a la Jornada #èTIC, per reflexionar al voltant de les conseqüències a nivell ètic de la irrupció de la tecnologia en les nostres vides. Tindrà lloc dimecres 17 de juny, a l'Antiga Fàbrica Damm, Barcelona. Al blog de la jornada trobareu material relacionat molt interessant!

 
 
Jornada #RoboTICiPresó
 
No et perdis el vídeo-reportatge de #RoboTICiPresó!
 
Després de compartir les fotografies, l'streaming i el recull de les xarxes socials... avui us volem ensenyar el reportatge sobre la IV Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb Robots. Un vídeo que recull els millors moments de l'obertura de la jornada, de la xerrada i dels tallers! També podreu sentir les entrevistes amb alguns dels experts.
 
 
Dues dinamitzadores realitzant el test Ikanos al congrés de Fuerteventura
 
Últim dia per realitzar el test d'autodiagnosi Ikanos
 
Més de 190 responsables i dinamitzadors de les xarxes de telecentres de l'estat havien realitzat el test fins al 9 de juny. L'objectiu és analitzar el perfil digital, les fortaleses i les àrees de millora del personal dinamitzador. Avui, 15 de juny, és l'últim dia en què podeu fer l'autodiagnosi. Si us hi animeu, consulteu les indicacions en aquest enllaç!
 
 
 
La Xarxa

Escola d'Estiu del Voluntariat

El Teb participa a l'EEV

Aquest estiu torna l'Escola d'Estiu del Voluntariat, organitzat pel Departament de Benestar Social i Família. El Teb, com entitat que treballa per la transformació social a través de la participació, l'aprenentatge i la socialització de les TIC, hi ha programat 3 cursos presencials, 2 cursos en línia i 2 tallers presencials.


Concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara

Concurs d'imatge digital

Un any més, la Regidoria de Noves Tecnologies convoca el Concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara. El certamen pretén apropar i donar a conèixer la població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal. El tema d'aquesta desena edició del concurs és: Els nostres carrers.


Càpsula Ribera d'Ebre

Càpsula per al teu negoci

En el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, a la Ribera d'Ebre han programat la càpsula formativa "Millora la productivitat del teu negoci amb el correu electrònic". Els dies 30 de juny i 2 de juliol es farà a Móra d'Ebre, Telecentre de la Ribera d'Ebre.


Emprenedors en xarxa

Emprenedors en xarxa

Durant els mesos de maig i juny, a l'Òmnia Santa Coloma de Cervelló-Mithra estan portant a terme unes accions de la línia d'inserció consistents en facilitar als emprenedors i emprenedores de la ciutat un espai on formar-se i relacionar-se.


 
Notícies
 
Intel·ligència Artificial i Big Data

Intel·ligència Artificial & Big Data

Aquesta jornada sobre Intel·ligència Artificial i Big Data tindrà lloc dijous 18 de juny, a l'Auditori Cibernàrium de Barcelona Growth Center. S'emmarca en el cicle 12x12, una iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i el Pla idigital.
 
Bizbarcelona

Punt de trobada empresarial

L'1 i 2 de juliol, la Fira de Barcelona acollirà una nova edició de Bizbarcelona, plataforma que dóna suport a emprenedors, pimes i autònoms que busquen oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport.
 
Premis Educaweb

Convocats els Premis Educaweb

Educaweb convoca la 8a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l'objectiu de donar visibilitat als projectes, materials i experiències i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.
 
 

Jornada #èTIC
17 de juny, Antiga Fàbrica Damm, Barcelona. [+info]
Intel·ligència Artificial & Big Data
18 de juny, Cibernàrium, Barcelona. [+info]
TEDxBarcelonaWomen
20 de juny, Casino del Poblenou, Barcelona. [+info]
Bizbarcelona 2015
1 i 2 de juliol, Fira de Barcelona - Montjuïc, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.