Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
8 de juny - núm. 563

 
 
Pau Nin a la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 
La Jornada #RoboTICiPresó en imatges, vídeo i xarxes socials
 

Dijous passat, 4 de juny, vam poder conèixer de prop la robòtica educativa i vam reflexionar sobre les possibilitats d'aplicar-la a l'àmbit penitenciari i comunitari. Va ser a la "VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots". Us expliquem com va anar!

 
 
Ètica i TIC
 
Busquem material sobre ètica i TIC per anar escalfant motors per a la jornada #èTIC
 
El dimecres 17 de juny tindrà lloc la Jornada #èTIC, on es reflexionarà al voltant de les conseqüències a nivell ètic de la irrupció de la tecnologia en les nostres vides. Hem creat un blog per informar sobre la jornada i per anar recopilant informació sobre el tema. Teniu aportacions?
 
 
Fotografia de la formació de formadors
 
Disponible el vídeo de la formació per a dinamitzadors en Openshopen i Billage
 
Els dinamitzadors/ores que es van perdre la formació en eines per a emprenedors i autònoms que vam oferir el passat 28 de maig, ara tenen disponible la formació sencera al nostre canal de Youtube. També us oferim les presentacions que s'hi van fer servir i les fotos del taller.
 
 
 
La Xarxa

Estiu TIC al Cibernàrium

Torna l'Estiu TIC al Cibernàrium

12 cursos diferents de 16 hores de durada, per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia. Aquesta és la proposta que et fa el Cibernàrium de Barcelona per al mes de juliol. Oferirà activitats sobre eines, programes i temes que no estan en la programació regular del Cibernàrium.


Logo Sant Feliu Innova

Novetats als Punt TIC Sant Feliu

Aquest mes de juny ve ple de noves propostes formatives per estar al dia en eines d'innovació i tecnològiques en els Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat. L'oferta tradicional de formacions que es realitza al Punt TIC Palau Falguera es complementa amb noves propostes que es desenvoluparan al Punt TIC Torre del Roser.


Realitat virtual

Realitat virtual a l'Òmnia Campclar

Sabeu què és un cardboard? És un enginy que ens permet, amb el nostre telèfon mòbil, gaudir d'imatges en 360º i jugar amb jocs en realitat virtual. Aquestes setmanes a l'Òmnia Campclar de Tarragona estan fent proves amb els joves del casal i descobrint el moviment espacial i 3D.


Alumnes de l'Smartcentre

Finalitza el curs a l'Smartcentre

Des del mes de setembre i fins al mes de maig, un total de 105 usuaris han participat en les activitats formatives al Punt TIC Santa Bàrbara, aquest curs ja com a Smartcentre. Volem oferir un espai on poder fer ús de les noves tecnologies amb formació per a tots els col·lectius i totes les edats.


 
Notícies
 
Do it Lean

Tallers de Lean Startup

La Salle Technova Barcelona organitza el mes de juliol el programa accelerat "Do It Lean!", que inclou sis tallers pràctics sobre el mètode Lean Startup. S'adreça a persones emprenedores que volen convertir la seva idea en un negoci.
 
Test d'autodiagnòstic Ikanos

Test Ikanos, disponible fins al 15 de juny!

La Comunidad Redes de Telecentros, de la mà d'un acord amb Ikanos del Govern Basc, posa a l'abast dels dinamitzadors un test d'autodiagnòstic per avaluar el seu nivell de competències digitals.
 
Logo IBEI

Escola d'estiu de la IBEI-CEPAL-CAF

La segona edició de la IBEI-CEPAL-CAF Summer School en Desenvolupament, Noves Tecnologies i Innovació es realitzarà a l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) del 15 al 19 de juny.
 
 

Fujitsu World Tour 2015
9 de juny, IFEMA, Madrid. [+info]
Jornada #èTIC
17 de juny, Antiga Fàbrica Damm, Barcelona. [+info]
TEDxBarcelonaWomen
20 de juny, Casino del Poblenou, Barcelona. [+info]
Maker Camp: Campus d'estiu creatiu
Des del 22 de juny, Convent de Sant Agustí, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.