Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
2 de juny - núm. 562

 
 
Ètica i tecnologia. Imatge: Charis Tsevis (Flickr)
 
Reserva't el dimecres 17 de juny per a la Jornada #èTIC!
 
La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació us convida a la Jornada #èTIC, on es reflexionarà al voltant de les conseqüències a nivell ètic de la irrupció de la tecnologia en les nostres vides. Tindrà lloc dimecres 17 de juny, a l'Antiga Fàbrica Damm (C/ Rosselló, 515. Barcelona). Ja us hi podeu inscriure!
 
 
Col·laboració entre Comunidad Redes de Telecentros i Ikanos
 
Avalua les teves competències digitals amb el test Ikanos
 
La Comunidad Redes de Telecentros, de la mà d'un acord amb Ikanos del Govern Basc, posa a l'abast dels dinamitzadors/ores un test d'autodiagnòstic per avaluar el nivell de competències digitals. Des de l'Oficina de Dinamització us animem a realitzar el test! Necessitareu una contrasenya que ens haureu de demanar.
 
 
Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 
Últimes places per a la Jornada Punt TIC i Presó d'aquest dijous!
 
Encara ets a temps d'inscriure't a la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots, que ens aproparà a la robòtica educativa i reflexionarà sobre la seva aplicació als centres penitenciaris. La podràs seguir també per streaming a PuntTIC.cat i a través de l'etiqueta a Twitter.
 
 
 
La Xarxa

Tecnoestiu

El Tecnoestiu tornarà al Citilab

Aquest mes de juliol el Citilab torna a oferir una nova edició del Tecnoestiu, unes jornades d'activitats tecnològiques destinades als més petits, ja vinguin amb esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar l'estiu per aprendre amb la tecnologia. Es realitzarà del 29 de juny al 24 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores.


Curs d'alfabetització mediàtica

Curs d'alfabetització mediàtica

El 15 de juny comença al Punt TIC - Aula Pasqual Ollé de la Palma de Cervelló el Curs d'alfabetització mediàtica, adreçat a persones en processos d'aprenentatge inicial. Hi realitzaran un aprenentatge instrumental de les TIC i generaran un debat per analitzar críticament la informació i els mitjans de comunicació.


Procés participatiu del Programa Leader

Procés participatiu a l'Alt Urgell

El Programa Leader que s'implementarà a l'Alt Urgell i la Cerdanya posa en marxa un procés participatiu per tal de conèixer i recollir les opinions dels agents del territori. S'han organitzat dos tallers de debat, un en cada comarca, per recollir les aportacions dels agents socials i econòmics, empresaris, emprenedors i ciutadania interessada.


Xerrada sobre seguretat a la xarxa

Xerrada sobre seguretat a la xarxa

El 8 de juny, a les 11.00 hores, els Mossos d'Esquadra faran una xerrada sobre seguretat a la xarxa al Casal Cívic Badia del Vallès. És una activitat organitzada per l'Òmnia Badia i la Fundació Cívica Oreneta del Vallès, on es parlarà de la configuració de l'encaminador, Internet segura, xarxes socials i els telèfons mòbils.


 
Notícies
 
Quina és la teva història d'e-participació?

Comparteix una història d'e-participació!

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l'e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs "La meva història d'e-participació"!
 
Cursos SummerTIC de PUE

PUE convoca els cursos SummerTIC

Dues de les metodologies més reconegudes a nivell mundial en la direcció i gestió de projectes, PRINCE2 i ITIL, adquireixen protagonisme en els cursos SummerTIC, que PUE posa a disposició d'empreses i professionals TIC.
 
Hackapp i festivalapp

Hackapp i festivalapp, el 19 de juny

El projecte apps4citizens busca amb les iniciatives hackapp i festivalapp desenvolupadors/ores que creïn un prototip d'aplicació mòbil que combini experiència ciutadana i periodisme d'investigació.
 
2n Congrés Catalunya Emprèn

2n Congrés Catalunya Emprèn

El Congrés Catalunya Emprèn és l'esdeveniment de referència per a l'emprenedoria a Catalunya. També acull el XX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya.
 
 

2n Congrés Catalunya Emprèn
4 de juny, CCIB, Barcelona. [+info]
VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
4 de juny, CEJFE, Barcelona. [+info]
III Jornades de Periodisme de Dades i Open Data
5 de juny, CCCB, Barcelona. [+info]
Fujitsu World Tour 2015
9 de juny, IFEMA, Madrid. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.