Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
25 de maig - núm. 561

 
 
Openshopen i Billage
 
No podeu assistir al taller sobre eines per a autònoms? El podreu seguir per streaming!
 
Aquest dijous 28 de maig tindrà lloc una formació de formadors adreçada a dinamitzadors/ores que donen suport a l'empresa. Alguns/es ens heu comentat que no us és possible desplaçar-vos a L'Hospitalet i hem decidir oferir streaming del taller.
 
 
Robots
 
Últims dies per fer la inscripció a la Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 
El 4 de juny celebrem la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots, que ens aproparà a la robòtica educativa i reflexionarà sobre la seva aplicació als centres penitenciaris. Us convidem a consultar el programa i inscriure-us-hi!
 
 
Dinàmica de grup Fit4jobs
 
Aprofundim en el programa europeu Fit4Jobs amb un vídeo!
 
El programa d'impuls a l'ocupació dels joves en el sector tecnològic, Fit4Jobs, enfronta la seva segona fase. Alguns candidats ja han estat seleccionats i el mes de juny iniciaran la formació en programació i competències transversals.
 
 
 
La Xarxa

Seminari de botiga online a Valls

Seminari de botiga online a Valls

Dilluns 1 de juny, dins del cicle "Oberts a la innovació: Els dilluns tecnològics" es realitzarà a Vallsgenera un seminari adreçat a autònoms i emprenedors per tal que puguin crear-se una botiga online i aprofitar millor les possibilitats que els ofereixen les xarxes socials.


A Gao Kaló treuen suc del mòbil!

A Gao Kaló treuen suc del mòbil!

A l'Òmnia Gao Kaló del barri de Gràcia de Barcelona han començat un taller progressiu per optimitzar l'ús del telèfon intel·ligent (smartphone) per a persones que fa poc que en disposen d'un o que no en dominen les eines bàsiques. Ens expliquen com està anant l'experiència!


Dóna'm memòria, un projecte APS intergeneracional al Punt Òmnia PES La Mina

Dóna'm memòria!

A l'Òmnia PES La Mina desenvolupen el projecte intergeneracional "Dóna'm memòria". L'objectiu és l'intercanvi socioeducatiu entre joves i avis de la ciutat, en el marc d'un servei a la comunitat que consisteix a acompanyar un conjunt de persones grans a una activitat de recuperació de memòria històrica.


Jornades de formació comunitària a Lleida i Girona

Jornades de formació comunitària

Les properes jornades de formació comunitària tindran lloc el 29 de maig al Casal Cívic Lleida - Blocs Joan Carles (Noves formes d'organització social: participació en xarxa, cooperació) i el 5 de juny a l'Hotel d'Entitats La Rutlla de Girona (Moviments socials: actors i nous actors). Van adreçades a professionals de l'acció social comunitària.


 
Notícies
 
Jornades de Periodisme de Dades i Open Data

Periodisme de Dades i Open Data

Aquesta serà la tercera edició de les jornades especialitzades en periodisme de dades i dades obertes per a projectes periodístics, científics i empresarials, que se celebren a Barcelona, Pamplona i Madrid, del 3 al 7 de juny.
 
Escola d'Estiu d'Espiral

En marxa l'Escola d'Estiu d'Espiral

L'associació Espiral torna a organitzar la seva escola d'estiu. Ofereix cursos en català, castellà i anglès, que es realitzaran de manera online de l'1 al 17 de juliol. La inscripció es podrà fer fins al 22 de juny.
 
Apps. Font: Jason Howie (Flickr)

App per al networking femení

ASEME, Asociación Española de Mujeres Empresarias de Madrid, ha signat un acord amb Zoommarine per desenvolupar una aplicació especialment pensada per a dones empresàries.
 
Pandorahub

Reactivar pobles amb emprenedors

Pandorahub busca, d'una banda, pobles que necessitin habitants i, d'altra banda, persones emprenedores que vulguin impulsar el seu projecte en zones rurals. Aquest estiu portarà a terme la primera experiència. T'hi apuntes?
 
 

Formació de formadors en eines per a autònoms
28 de maig, DGTSI, L'Hospitalet de Llobregat. [+info]
Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials
1 de juny, IMDL Vallsgenera, Valls. [+info]
VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
4 de juny, CEJFE, Barcelona. [+info]
III Jornades de Periodisme de Dades i Open Data
5 de juny, CCCB, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.