Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
18 de maig - núm. 560

 
 
Fit4jobs
 
Ets jove i vols formar-te i trobar feina en el sector TIC? Vine a la sessió Fit4jobs!
 
Tens entre 20 i 30 anys i estàs a l'atur? Disposes d'un títol de grau superior o universitari? T'atrau el món de la tecnologia? Fit4jobs t'ofereix l'oportunitat de formar-te i entrar a treballar en una empresa líder del sector. Vine a la jornada informativa que tindrà lloc el 25 de maig.
 
 
Eines per a emprenedors
 
Encara sou a temps de participar a la formació de formadors en eines per a autònoms
 
Dijous 28 de maig els dinamitzadors/ores podran formar-se en dues eines que es resultaran útils a l'hora de donar suport i assessorament a autònoms i emprenedors: Openshopen i Billage. Si hi esteu interessats/des, us podeu inscriure a través d'aquest formulari.
 
 
VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 
Ja us podeu inscriure a la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 
Fa uns dies us vam anunciar que el 4 de juny celebrem la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots, que ens aproparà a la robòtica educativa i reflexionarà sobre la seva aplicació als centres penitenciaris. Ara ja podeu consultar el programa i inscriure-us-hi!
 
 
 
La Xarxa

Programa Jornades 2.0 de Valls

 Jornades 2.0, a Valls

El 28 de maig l'Òmnia de Valls organitza, en el marc de les Jornades 2.0, la xerrada "Estratègia a les xarxes socials per a la promoció de marca". Serà a les 19.30 h. a l'Hotel Class de Valls, i anirà a càrrec de Gemma Casalé, de Vilaniu Comunicacions, i Júlia Secall, de la Llibreria Roca de Valls.Omnia Bellvitge

Taller comunitari, a Bellvitge

A l'Òmnia Esclat Bellvitge han estat treballant per la inclusió de les persones a la comunitat i l'apoderament dels participants, i ho han fet a partir d'un blog. Expliquen que "el poder d'aquest blog es grandiós, un grup motor el porta i ofereix activitats als altres participants".


I Jornada Europea de la Joventut a Olot

I Jornada Europea de la Joventut

En el marc de la Setmana Europea de la Joventut, el Consell Comarcal de la Garrotxa, al qual pertany el Punt TIC Telejet, ha organitzat una jornada on els i les joves han pogut parlar del programa Erasmus, el voluntariat europeu, de treballar en un altre país, etc.


Dóna gust!

Blog de cuina participativa

Dóna gust neix de la il·lusió de compartir un espai entre tots els grups i participants de l'Òmnia Amposta. Al punt assisteixen moltes persones: nens petits, joves, gent gran, dones... entre els quals comparteixen molts coneixements, tant de cuina com de noves tecnologies.


 
Notícies
 
Jornada de l'eParticipació

La Jornada de l'eParticipació en vídeo! 

La jornada de l'eParticipació, celebrada simultàniament a 12 països de la Unió Europea, ha sigut un espai de reflexió conjunt entre l'administració, els polítics i la ciutadania sobre l'aplicació de la tecnologia a la participació política
 
Dades sobre GOW15

60.000 joves participen a GOW15

Al voltant de 109.000 europeus van participar a la Get Online Week d'enguay (GOW 2015), prenent part en més de 4000 esdeveniments. Són dades que s'extreuen de l'informe que ha realitzat Telecentre Europe.
 
20 anys de TINET

20 anys de la xarxa ciutadana TINET

El 16 d'octubre de l'any 1995 la xarxa ciutadana TINET portava per primer cop Internet a les llars de Tarragona. En el marc del Dia Mundial d'Internet, 17 de maig, han creat una cronologia per recordar aquests 20 anys d'història.
 
Llibre de coworking

Voleu sortir al llibre de coworkings?

CoworkingSpain treballa en un llibre que recollirà informació sobre els espais de coworking de l'estat. El projecte neix "amb la finalitat d'impulsar el món del coworking i donar a conèixer els millors espais nacionals".
 
 

Jornada del Dia Internacional de la Biodiversitat
22 de maig, Palau Robert, Barcelona. [+info]
Sessió informativa de Fit4jobs
25 de maig, Ateneu de Les Corts, Barcelona. [+info]
Formació de formadors en eines per a autònoms
 28 de maig, DGTSI, L'Hospitalet de Llobregat. [+info]
VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
 4 de juny, CEJFE, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.