Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
11 de maig - núm. 559

 
 
Formació de formadors
 
Formació de formadors per oferir eines a autònoms
 
La DGTSI ofereix als dinamitzadors/ores que treballen als seus punts amb autònoms i emprenedors la possibilitat de formar-se en dues eines de gestió de petits negocis i botiga online. El taller es farà dijous 28 de maig, a la seu de la DGTSI.
 
 
Foto de la Jornada de l'e-participació
 
Crònica i fotos de la Jornada de l'e-participació
 
El passat dijous 7 de maig el Cibernàrium de Barcelona va acollir la Jornada de l'e-participació. Per tal de recollir tot el que hi vam viure, hem recopilat les presentacions dels ponents, el ressò a les xarxes socials i les fotografies de l'esdeveniment.
 
 
Concurs La teva història d'e-participació
 
Comparteix la teva història d'e-participació!
 
El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs "La meva història d'e-participació"!
 
 
 
La Xarxa

Taller al Citilab

Taller per a projectes innovadors

El 14 de maig comença al Citilab un taller gratuït perquè els participants treballin competències d'innovació incorporant tecnologies de tendència amb la finalitat de construir projectes d'innovació col·laboratius.


Recursos 2.0 d'Espronceda

Recursos 2.0 d'Espronceda

L'Òmnia Casal Cívic Rogelio Soto - AV Espronceda de Sabadell s'ha posat les piles amb les eines 2.0. A partir d'ara el podreu trobar a Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr i Youtube. Així, pretenen arribar a més gent i disposar d'espais interactius


Dia de la mare al Punt Òmnia RiuClar

El Dia de la Mare a Tarragona

Dins l'Espai de la Dona de l'Òmnia AV Riu Clar de Tarragona han celebrat el Dia de la Mare fent un pica-pica i parlant de la continuïtat de l'activitat. Han decidit continuar amb el taller fent bosses de mà amb xapes, patrons per fer faldilles i galetes decorades.


Trobada estatal del programa Yuzz

Els "yuzzers" no paren!

El mes de maig arriba ple d'activitats per als joves que participen al projecte Yuzz de Sant Feliu de Llobregat: Un nou repte Yuzz, l'agermanament amb el centre Yuzz Sant Cugat, sessions formatives amb experts i molt més.


 
Notícies
 
Taller de robòtica a la JdIS

Reserva't el 4 de juny!

La Xarxa Punt TIC, amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, organitza dijous 4 de juny la Jornada Punt TIC i Presó: créixer amb robots. Aviat es publicarà el programa i s'obrirà la inscripció. Estigues atent/a!
 
Foto de grup de la trobada a Lisboa del projecte Fit4jobs

Fit4jobs avalua la seva primera fase

Els socis del projecte Fit4jobs es van reunir a Lisboa del 20 al 22 abril per posar en comú els resultats d'aquesta iniciativa, finançada per la Comissió Europea, que replica del model de formació per a l'ocupació irlandès (FIT).
 
Dia d'Internet

Què fareu per al Dia d'Internet?

Aquest diumenge 17 de maig serà el Dia Mundial d'Internet. Si en el marc d'aquesta diada realitzeu alguna acció o activitat al vostre Punt TIC ho volem saber! La Comunidad Redes de Telecentros en farà un recull i difusió.
 
Coworking Spain Conference

Voleu saber com va anar la CwSC?

El 24 i 25 d'abril València va acollir la Coworking Spain Conference 2015, aplegant a representants de més de 200 espais de coworking de tot l'estat. Han compartit les presentacions per tal que tothom les pugui consultar.
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.