Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
4 de maig - núm. 558

 
 
Jornada e-participació
 
Ja és aquí la Jornada de l'e-participació. No hi falteu!
 
La Jornada de l'e-participació reflexionarà sobre les noves formes de participació ciutadana a la política. Tindrà lloc aquest dijous 7 de maig, de 9.00 a 14.00 hores, al Cibernàrium de Barcelona (C/ Roc Boronat, 117). Encara sou a temps d'inscriure-us-hi!
 
 
Participa a Europa
 
Quines iniciatives i eines podreu conèixer a la jornada?
 
La Jornada de l'e-participació serà una gran oportunitat per conèixer diferents eines i projectes de participació ciutadana, com ara, ElTeuParlament.cat, Apps4Transparency,   apps4citizens i eines per incidir en la política de la UE.
 
 
Sessió informativa Fit4jobs
 
Fit4jobs formarà 50 joves i oferirà un lloc de treball a 22 d'ells
 
El projecte europeu Fit4jobs porta a Catalunya un model de formació per a l'ocupació que ha tingut molt d'èxit a Irlanda. 50 joves participaran en una formació de 180 hores i almenys 22 d'ells seran contractats/des per la consultora Everis.
 
 
 
La Xarxa

Seminari "La botiga en línia i xarxes socials"

Seminari per a comerciants

El proper dilluns 11 de maig, el Telecentre de la Ribera d'Ebre acollirà el seminari "La botiga virtual i les xarxes socials", en el marc del cicle de seminaris anomenats "Oberts a la innovació: els dilluns tecnològics" de la Confederació de Comerç de Catalunya.


Diada del TecnoCampus

Diada del TecnoCampus

El 9 de maig se celebra la Diada d'Europa i el TecnoCampus ha decidit fer coincidir amb aquesta data la Diada del TecnoCampus. Així durant el mes de maig s'hi celebren una sèrie d'activitats lúdiques i formatives. Entre elles, una Install Party adreçada a estudiants d'ESO i Batxillerat, el 8 de maig.


Formació Wordpress

Nous cursos a Girona Emprèn

Girona Emprèn ens fa arribar informació de les noves formacions i càpsules que impartiran durant aquest mes de maig. Els gironins i gironines es podran formar en Facebook, Wordpress, fulls de càlcul, Google Analytics i Adwords.


Prova ACTIC al Punt TIC de l'Alt Urgell. Font: Pàgina del Facebook del CETAP

Inserció laboral a l'Alt Urgell

Al Punt TIC de l'Alt Urgell ha finalitzat el programa Mesures Actives d'Inserció per a destinataris de la Renda Mínima d'Inserció, que ha posat a l'abast dels usuaris del programa un seguit de recursos formatius i ocupacionals.


 
Notícies
 
Formació comunitària

Crònica de la Formació comunitària

El cicle de jornades formatives Òmnia que es desenvoluparà al llarg del 2015 va ser inaugurat el passat 17 d'abril al Casal Cívic Badalona Sant Roc amb una trobada que portava per títol "Ciutadania: lideratge, apoderament, ètica i valors".
 
Xerrada via Twitter sobre els dominis .ong i .ngo

El domini .ong es llançarà el 6 de maig

A partir del 6 de maig seran disponibles els dominis .ong i .ngo. El portal Nonprofit Tech for Good organitza una xerrada via Twitter per parlar sobre els avantatges de registrar-los i com incorporar-los a la comunicació de les entitats.
 
Catalunya Coworking Day

Tona celebra el Dia del Coworking

El 7 de maig, de 10.00 a 18.00 hores, Tona acollirà la primera edició del Catalunya Coworking Day, un esdeveniment que reunirà gestors de centres de coworking, coworkers, empreses i professionals de tot Catalunya.
 
Curs de Comunicació 2.0

Curs de Comunicació 2.0 per a entitats

El Teb ofereix en el marc del Pla de Formació pel Voluntariat de Catalunya un curs per donar suport a les entitats catalanes en la planificació i gestió de la seva comunicació. Es realitzarà online del 18 de maig al 12 de juny.

 
 

Jornada de l'e-participació
7 de maig, Cibernàrium-MediaTIC, Barcelona. [+info]
1er Catalunya Coworking Day
7 de maig, Sala de la Canal, Tona. [+info]
Install party de la Diada del TecnoCampus
8 de maig, TecnoCampus, Mataró. [+info]
Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials
11 de maig, Punt TIC de la Ribera d'Ebre, Móra d'Ebre. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.