Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
27 d'abril - núm. 557

 
 
Logo Fit4jobs
 
La sessió informativa sobre Fit4jobs tindrà lloc demà, dimarts 28 d'abril
 
El projecte europeu  Fit4jobs ofereix als joves l'oportunitat de formar-se i accedir a un lloc de treball en les empreses líders del sector TIC. El 28 d'abril, Barcelona acollirà una sessió informativa sobre una formació de 13 setmanes que començarà aviat.
 
 
La teva veu a Europa
 
Guia de l'e-participació, amb eines per poder incidir en la política europea
 
Dinamitzadors/ores, voleu fomentar l'e-participació als vostres Punt TIC? El projecte Enabling European e-Participation us ofereix una guia pràctica que explica què és, com es promou en el marc de la Unió Europea i com fer servir algunes eines existents.
 
 
Portada de la guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors
 
Guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors 
 
Telecentre Europe ha publicat una guia adreçada als seus membres i altres organitzacions que puguin estar interessades sobre el reconeixement professional i desenvolupament de la figura de la persona dinamitzadora.
 
 
 
La Xarxa

Formació inicial Òmnia

Formació inicial Òmnia

Cinc dinamitzadores de Punt TIC - Òmnia i una responsable d'entitat gestora recentment incorporades al programa van participar en la formació inicial que va tenir lloc el passat 20 d'abril al Teb, Barcelona. Aquesta ha estat la segona edició de la formació que s'ha realitzat aquest 2015.


Logotip de Can Muntanyola

Dades Obertes a Can Muntanyola

El Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola, que acull un Punt TIC, organitza aquest dimecres, 29 d'abril, a partir de les 10.45 hores una jornada sobre les Dades Obertes i les possibilitats que ofereixen per a la col·laboració. Per assistir-hi cal realitzar la inscripció emplenant aquest formulari.


Punt Òmnia Amposta

Projectes liderats per joves

La Fundació Esplai convoca la segona edició de "Jo_Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad", una iniciativa que pretén impulsar la posada en marxa de projectes socioeducatius de caràcter comunitari promoguts per grups de joves compromesos.


Campus tecnològic a l'Òmnia Tria

Campus Tecnològic a l'Òmnia Tria

L'Òmnia Tria de la Fundació Comtal oferirà una activitat d'estiu per a infants i joves de 12 a 17 anys. S'hi faran activitats amb un caire molt tecnològic per a aquells joves que mostren especial interès en aquest camp. També podran aprendre a crear i dissenyar videojocs i a retocar imatges.


 
Notícies
 
Lgotip del projecte del foment de l'e-participació

Al maig teniu una cita amb l'e-participació

Dijous 7 de maig Barcelona acollirà la Jornada de l'e-participació. La tecnopolítica, les iniciatives ciutadanes i les eines de participació europees seran algunes de les protagonistes. Consulteu el programa i feu la inscripció!
 
Gravant Fuerteventura Meeting Point

Vídeo de GOW15 a Fuerteventura

Fa unes setmanes us vam explicar com va anar la trobada internacional que es va celebrar a Fuerteventura amb motiu de la Get Online Week. Ara us mostrem un vídeo que resumeix el congrés en 6 minuts.
 
Desafiament de CISCO

Noies, coneixeu la Internet de les coses?

CISCO convoca un desafiament adreçat a noies d'entre 13 i 18 anys. L'objectiu és reconèixer, promoure i premiar les dones joves amb idees innovadores per buscar solucions a partir dels usos de les tecnologies de la Internet de les coses (IoT).
 
Jornada Catalunya Smart Valley

Jornada Catalunya Smart Valley

En aquesta jornada, que tindrà lloc el 28 d'abril a Barcelona, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona donaran a conèixer l'estat de la qüestió i les accions per aconseguir que les accions "Smart City" reverteixin en benefici del sector TIC.
 
 

Sessió informativa del projecte Fit4jobs
28 d'abril, Campus UB, Barcelona. [+info]
Catalunya Smart Valley: Cap a una nova indústria
28 d'abril, Auditori UPF, Barcelona. [+info]
Dades obertes: camí cap a la co-producció i la col·laboració
 29 d'abril, Can Muntanyola, Granollers. [+info]
Jornada de l'e-participació europea
 7 de maig, Cibernàrium-MediaTIC, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.