Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
20 d'abril - núm. 556

 
 
Jornada de l'e-participació europea
 
Oberta la inscripció a la Jornada de l'e-participació europea del 7 de maig
 
Dijous 7 de maig Barcelona acollirà la Jornada de l'e-participació europea. Serà una diada dedicada a donar a conèixer a la ciutadania les eines en línia que té al seu abast per a la participació democràtica en la política de la Unió Europea i fomentar-ne el seu ús. Ja podeu consultar el programa i realitzar la inscripció!
 
 
Projecte europeu Fit4jobs
 
Ajornada la sessió informativa sobre la formació del projecte Fit4jobs
 
La sessió informativa sobre la formació que s'oferirà en el marc del projecte europeu Fit4jobs que havia de tenir lloc demà, dimarts 21 d'abril, serà ajornada per respecte als dies de dol decretats pel crim ocorregut a l'institut Joan Fuster de Barcelona avui, 20 d'abril. La sessió es tornarà a programar en les properes setmanes.
 
 
Dia de les Noies en les TIC 2015
 
Voleu organitzar una activitat en el marc del Dia de les Noies en les TIC?
 
El Dia Internacional de les Noies en les TIC (Girls in ICT Day) se celebrarà enguany coincidint amb la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril. La Unió Internacional de Telecomunicacions anima les institucions, entitats, centres educatius i telecentres a organitzar activitats per motiva l'interès de les noies en carreres tecnològiques.
 
 
 
La Xarxa

Logotip d'elCanal

Sessions d'ocupabilitat a elCanal

El Punt TIC elCanal de Manlleu dóna a conèixer la seva nova agenda de formacions per als propers mesos. Com a novetats en aquest període, han tornat les sessions d'ocupabilitat (el curs "Les claus per trobar feina" i els tallers temàtics) i han ampliat les hores d'accés a Feinateca.


Sant Jordi al Raval

Concurs de Sant Jordi al Raval

El Teb busca fotografies que reflecteixin el barri del Raval durant la diada de Sant Jordi, les activitats que s'hi desenvolupen, el seu veïnat i el teixit associatiu. El premi serà un lector de llibres electrònics. S'hi podrà participar a través de Twitter o Instagram del 23 al 26 d'abril. 


Coworking i teletreball a les zones rurals

Coworking a les zones rurals

Dimecres 22 d'abril Tremp acollirà una jornada tècnica sobre el coworking i el teletreball a les zones rurals. Serà de 17.30 a 20.00 hores, al Centre Cívic Tarraquet. S'hi donaran a conèixer les oportunitats que representen el teletreball i el coworking, què són els espais de coworking i què està passant a Catalunya i a nivell internacional.


espai Dona de l'Òmnia Amposta

La solidaritat de l'Òmnia Amposta

Aquest trimestre l'espai Dona del Punt TIC - Òmnia Amposta ha començat un projecte solidari, amb el qual les dones dedicaran una tarda al trimestre a fer creacions per entregar a una entitat social. El mes de març van fer la primera sessió i han entregat les creacions a EMATE (Esclerosis Múltiple Terres de l'Ebre).


 
Notícies
 
Fotograma del vídeo de Goldie Blox

Fomentar l'esperit tecnològic en les noies

En l'actualitat, només entre un 15 i 17% dels alumnes de les carreres d'Informàtica són dones. En el marc del  Dia de les Noies en les TIC hem buscat campanyes que volen trencar amb això i promoure les carreres tècniques entre les noies.
 
Joves participants a la GOW15 a Alemanya

50 mil persones van participar a la GOW

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer-ne balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, que va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països.
 
Catalunya Coworking Day

1er Catalunya Coworking Day

El 7 de maig Tona acollirà la primera edició del Catalunya Coworking Day, un esdeveniment que reunirà gestors de centres de coworking, coworkers, empreses i professionals de tot Catalunya.
 
Curs per a joves

Coaching per a joves que cerquen feina

L'Ateneu del Clot acull la tercera edició del curs "Competències: coaching per a joves". S'adreça a joves d'entre 18 i 29 anys que estiguin en procés de recerca de feina i vulguin millorar les seves competències.
 
 

Coworking i teletreball a les zones rurals
22 d'abril, Centre Cívic Tarraquet, Tremp. [+info]
WordCamp Barcelona 2015
23, 24 i 25 d'abril, diverses seus, Barcelona. [+info]
4a edició de la Coworking Spain Conference
24 i 25 d'abril, Las Naves, València. [+info]
Jornada de l'e-participació europea
7 de maig, Cibernàrium - MediaTIC, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.