Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
13 d'abril - núm. 555

 
 
Torna l'Oficina de Dinamització Punt TIC
 
Torna el servei d’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC
 
Des de l'1 d'abril de 2015 el Teb, entitat que des de fa més de 20 anys treballa per la transformació social a través de la participació, l'aprenentatge i la socialització de les TIC, torna a estar al costat dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa, de les entitats gestores i dels i les participants per acompanyar-los durant el seu dia a dia i facilitar la important tasca que desenvolupen amb la ciutadania.
 
 
Jornada sobre e-participació europea
 
Reserva't el 7 de maig per a la jornada de l'e-participació europea!
 
Vols conèixer les eines de participació online que tens al teu abast per incidir en la política europea? El 7 de maig el Teb i la Xarxa Punt TIC organitzen, en el marc d'un projecte europeu, una jornada sobre participació online. Impulsada per la xarxa europea de telecentres Telecentre Europe i dotze de les seves organitzacions membres, ofereix diferents activitats durant el Dia Europeu de l'e-Participació.
 
 
Jornada a Fuerteventura
 
Imatges de la trobada de telecentres Fuerteventura Meeting Point
 
Del 23 al 25 de març representants de les xarxes de telecentres estatals es van donar cita al Parc Tecnològic de Fuerteventura. S'hi van celebrar l'assemblea de l'associació Comunidad Redes de Telecentros i la jornada Fuerventura Meeting Point, que va incloure ponències internacionals, taules rodones, tallers en el marc de la Get Online Week i un workshop de la Grand Coalition for Digital Jobs.
 
 
 
La Xarxa

Guia de formació al CTC Masquefa

Guia formativa del CTC Masquefa

Al Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa ho tenen tot a punt per començar el nou quadrimestre. Han donat a conèixer totes les formacions que oferiran amb la seva "Guia d'oferta formativa per a persones adultes".


Tastets a Cambrils

Tornen els Tastets TIC a Cambrils

A l'abril tornen els Tastets TIC a la Biblioteca municipal de Cambrils, amb sessions d'una hora de durada per millorar les competències TIC. S'hi oferiran càpsules sobre Gmail, el navegador Google Chrome i la utilització dels fitxers ZIP.


Col·laboració entre SOC i Òmnia

Col·laboració entre SOC i Òmnia

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i el Servei d'Ocupació de Catalunya col·laboraran per coordinar derivacions bidireccionals de persones treballadores desocupades entre les Oficines de Treball i els Punts Òmnia, amb la finalitat de facilitar el seu itinerari de feina.


Suport TIC a emprenedors socials

Suport TIC a emprenedors socials

COBOI és un laboratori cívic d'emprenedoria social per impulsar iniciatives socials que milloren la qualitat de vida de la gent. El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha signat un acord amb ells per tal d'ajudar a fer que treguin el màxim profit de les TIC i col·laborar així en la seva missió.


 
Notícies
 
Part del cartell del curs "Coaching per a joves"

Coaching per a joves que cerquen feina

L'Ateneu del Clot acollirà a partir del 20 d'abril la tercera edició del curs "Competències: coaching per a joves", adreçat a joves d'entre 18 i 29 anys en procés de recerca de feina. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins al 15 d'abril.
 
Corey Wittig. Font: http://remakelearning.org/person/wittig-corey

Sabeu què és l'aprenentatge en xarxa?

L'especialista en aprenentatge digital i cap del programa The Labs de la Biblioteca Carnegie de Pittsburgh, Corey Wittig, oferirà dimarts 14 d'abril una conferència a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts. Encara queden places disponibles!
 
e-week 2015

Joves i emprenedoria, eixos de l'e-week

Vic acollirà del 13 al 17 d'abril l'onzena edició de la Setmana digital e-week. L'ús que fan de les TIC els/les joves, la connectivitat i l'emprenedoria centraran l'atenció de les conferències i taules rodones d'aquestes jornades.
 
Espai de coworking Betahaus. Font: Plana web de Betahaus

Barcelona, ciutat per al coworking

Per a finals de l'any passat gairebé 300.000 persones havien treballat en prop de 6.000 espais de coworking a tot el món. Sembla que el coworking ha vingut per quedar-se i Barcelona es perfila com una ciutat ideal per a aquesta nova forma de treball.
 
 

1a edició de Failcon Women
16 d'abril, Barcelona Activa, Barcelona. [+info]
Edició especial de 5Talks a Barcelona
16 d'abril, Mobile World Center, Barcelona. [+info]
STEAMBarcelona: Aprendre avui per resoldre el demà!
17 i 18 d'abril, CosmoCaixa, Barcelona. [+info]
4a edició de la Coworking Spain Conference
24 i 25 d'abril, Las Naves, València. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.