Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Butlletí Punt TIC
16 de març - núm. 554

 
 
MWC 2015
 
Rècord d'assistents al Mobile World Congress 2015
 
Més de 93.000 persones visiten el MWC, que ha generat un impacte econòmic de 436M d'euros a Barcelona. El MWC tanca la seva desena edició batent tots els records aconseguits fins ara amb 93.000 visitants, un 9% més que els 86.000 participants del 2014. La xifra supera en un 45% els visitants que va rebre la primera vegada que es va celebrar a Barcelona el 2006.
 
 
Hackathon CampusInWatch
 
Guanyadors del Hackathon CampusInWatch15 Barcelona
 
L'equip format per Laura Balbaste, Albert Franzi, Ferran Delgado, Jofre Mateu i Miquel Puig ha resultat guanyador del Hackathon CampusInWatch 2015 Barcelona, amb la realització del projecte "Ukko - health", un sistema de gestió i control de gent gran o amb alt grau de dependència.
 
 
Programa mTalent
 
Èxit del pla mTalent
 
El programa de formació del sector mobile ha superat les expectatives inicials i ha format a més de 7.100 persones durant els 18 mesos que ha durat. El pla mTalent està impulsat per la Generalitat de Catalunya i Barcelona Activa, en el marc de la capitalitat mundial del mòbil i té l’objectiu de millorar les competències tecnològiques dels professionals i les empreses.
 
 
 
La Xarxa

Catalunya Emprèn

Catalunya Emprèn presenta noves eines per a emprenedors i entitats

Catalunya Emprèn ha presentat el web #ServeisPerEmprendre on s'hi recullen tots els serveis per a emprenedors prestats per entitats públiques i privades de Catalunya. A través d'un mapa digital que mostra els punts de servei arreu del territori, el web Catalunya Emprèn, que conté les iniciatives emprenedores de la Generalitat de Catalunya i també algunes de privades, redirigeix directament a aquestes.


Biblioteques Barcelona

Nous projectes a les biblioteques de Barcelona

S'estan realitzant, entre d'altres, els projectes +55 i Serious Games: el +55 és programa de capacitació digital pensat especialment per a persones a partir de 55 anys; el Serious Games t'ofereixen la possibilitat de participar en uns jocs de rol en què hauràs de superar proves per demostrar l'assoliment de coneixements i habilitats tecnològiques, com a nova manera d'aprendre de manera pràctica, experimental, amena i significativa.

 
Notícies
 
Open Data Granollers

Open Data Granollers

L’Ajuntament de Granollers ha programat dos tallers on s’explicaran els conjunts de dades obertes disponibles, com l’usuari pot proposar-ne d’altres i quines són les funcionalitats de l’eina per visualitzar-les de forma gràfica.
 
4YFN

4YFN triplica participació

L’Innovation Market, ha acollit més de 235 expositors per mostrar productes i innovacions. A més, 1.200 persones s’han format als workshops i s’han fet 160 hores de conferències centrades en els tres eixos temàtics del 4YFN.
 
PUE Formació

Formació TIC per a joves

Nova convocatòria de cursos oficials de formació subvencionats en l’àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d’aplicacions mòbils dirigits a joves en situació d’atur.
 
 

Jornada e-Participació Europea
7 de maig, AF Les Corts, Barcelona. [+info]
Coworking Spain Conference
24 i 25 d'abril, Las Naves, València. [+info]
 
 
 
 
Butlletí de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.