Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Butlletí Punt TIC
16 de febrer - núm. 553

 
 
Campus Smart YUZZ
 
Campus Smart YUZZ Sant Feliu
 
Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?. Segur que tens un munt d'idees innovadores que poden canviar o transformar el teu context quotidià:. això és el Campus Smart YUZZ.
 
 
InWatch
 
Hackathon CampusInWatch15 Barcelona
 
Els participants en aquest Hackathon de Barcelona, que és farà a l'Ateneu de Fabicació de Les Corts (seu del SparkLab Barcelona), durant els dies 20, 21 i 22 de febrer, competiran de manera simultània amb els de Berkeley (USA), Granada i Córdoba (Espanya). Els millors projectes, participaran en les jornades 4YFN, en el marc del Mobile World Congress 2015.
 
 
Jornada Internet Social
 
Jornada de la Internet Social, èxit d'afluència
 
Cent cinquanta-sis persones van assistir al Dia de la Internet Social. Aquest esdeveniment va atraure diferents professionals de sector de les tecnologies ciutadanes. La jornada va començar amb el lliurament del premi de Narratives Digitals contra la violència de Gènere D♀na la paraula, per a centrar-se posteriorment en tres temes essencials: la ciutadania intel·ligent, els joves i l'ocupació i, finalment, la mobilitat i la innovació social.
 
 
 
La Xarxa

Fundació Esplai

Cursos gratuïts per dinamitzadors de Telecentres, Espais TIC i Organitzacions Socials

El cicle formatiu que ofereix Fundació Esplai, és una oportunitat per formar-se i millorar la competència i exercici professional de la dinamització i coordinació de telecentres i espais TIC. A través d'aquesta capacitació, s'obté accés a continguts de qualitat, s'atenen les necessitats de formació inicial i contínua dels professionals del sector.Cambra de Comerç de Sabadell

Com facturar electrònicament a les administracions públiques

La Llei 25/2013, de 27 de desembre, fa obligatòria, a partir del 15 de gener del 2015, la presentació de factura electrònica a totes les administracions públiques. Si en aquests moments esteu treballant per alguna administració pública ja heu de lliurar les vostres factures al servei e.FACT del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), en la seva condició de Punt General d’Entrada de Factures Electròniques del sector públic de Catalunya.

 
Notícies
 
Joves fent robòtica a Xnergic. Imatge de la seva web

Projecte FIT4Jobs 2015

L'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres (ACRT), a través de les Xarxes d'Andalusia (Guadalinfo), de Catalunya (Xarxa Punt TIC), de Fuerteventura (Xarxa Llavor) i de Navarra (Fundació Dédalo), durà a terme aquest Projecte.
 
Seminari botiga on-line

Crear una botiga en línia

L'objectiu d'aquest seminari és aprendre a crear una botiga en línia. En la sessió es configuraran les funcionalitats bàsiques per vendre a internet. També s'introduirà en les xarxes socials i en la utilitat que tenen per un establiment comercial.
 
 

Tendències de la Internet els propers anys
17 de febrer, al Centre d'Estudis Jurídics, Barcelona. [+info]
Hackathon CampusInWatch15
Del 20 al 22 de febrer, AF Les Corts, Barcelona. [+info]
Coworking Spain Conference
24 i 25 d'abril, Las Naves, València. [+info]
 
 
 
 
Butlletí de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.