Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
22 de desembre - núm. 552

 
 
12 moments del 2014 a la Xarxa Punt TIC
 
Us desitgem bones festes, amb els 12 moments de 2014 a la Xarxa Punt TIC!
 
L'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC vol aprofitar el tancament del 2014 per felicitar els dinamitzadors i dinamitzadores per la seva excel·lent feina i per ser el motor d'una xarxa diversa i innovadora. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura i per seguir sumant idees! Acomiadem el 2014 amb un resum dels moments més importants de l'any!
 
 
Tomàs Moré en una sessió de CESICAT
 
Tomàs Moré: "La por dels pares és anar tecnològicament per darrera dels seus fills"
 
El CESICAT desenvolupa des de fa uns mesos una sèrie de tallers adreçats sobretot a mares i pares, però també a educadors, amb l'objectiu d'orientar-los en l'acompanyament dels nens i joves en l'ús d'Internet. Us oferim un vídeo on podeu veure el transcurs d'una d'aquestes sessions i una entrevista a Tomàs Moré i als participants. 
 
 
workshops
 
Voleu participar a un dels grups d'interès de la Jornada de la Internet Social?
 
Durant els darrers mesos la Xarxa Punt TIC s'ha centrat en alguns àmbits i volem que aquests tinguin presència a la Jornada de la Internet Social. Així, convidem a tots els assistents a participar als workshops que es portaran a terme a la tarda, de 16.00 a 18.00 hores. Seran els següents: Seguretat TIC, Coding, Dones i TIC, Dispositius mòbils.
 
 
 
La Xarxa

Formació TIC a les Biblioteques de Barcelona

Cursos TIC a les Biblioteques

Des del 15 de desembre és obert el període per inscriure's als cursos i tallers d'alfabetització digital que oferiran les Biblioteques de la ciutat de Barcelona el mes de gener de 2015.


Marxa solidària

L'Òmnia Amposta amb la Marató

El passat diumenge 14 de desembre, el Punt TIC Amposta va organitzar una cursa i una marxa solidària a favor de la Marató de TV3 per les malalties cardiovasculars, amb la participació de 120 persones.


Fira de la Solidaritat

Fira de la Solidariat a Tortosa

Del 12 al 14 de desembre s'ha celebrat a Tortosa la 7a Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat Juvenil organitzades per l'Ajuntament de la ciutat i el Departament de Benestar Social i Família. L'Òmnia hi ha participat.


Seminari Joves promotors de la salut a través de les TIC

Joves promotors de la salut i TIC

El seminari "Joves promotors de la salut a través de les TIC" tindrà lloc el 23 de desembre al Centre Esplai, el Prat de Llobregat. Anirà a càrrec del psicòleg i educador Jordi Bernabeu. Us animeu a participar-hi?


 
Notícies
 
Logotip de l'ITworldEdu

L'ITworldEdu 2015 busca ponents

La propera edició d'aquest congrés adreçat a professionals de l'educació i a empreses TIC tindrà lloc el 25 i 26 de febrer de 2015. Ara han obert un Call for Papers per rebre propostes de ponències.
 
Foto de Twitter de Jordi Silvente

El coworking, segons Jordi Silvente

La periodista Sonia Marquès Camps va publicar al seu blog una entrevista al president de Cowocat i co-fundador d'Alpha Espai Coworking, Jordi Silvente. Hi parla d'emprenedoria i del moviment coworking. Us animem a llegir-la!
 
Wikidones

Es busquen dones viquipedistes

El nombre de dones editores no supera el 9%. Amb l'objectiu de fomentar que les dones s'animin a generar continguts, La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, ha llançat Wikidones.
 
Mapa del rànquing de valoració del software lliure

On valoren millor el software lliure?

A aquesta i a altres preguntes donen resposta l'informe "Valoración del software libre en la sociedad (2014)" i el Rànquing de la valoració del software lliure per països, ambdós publicats recentment per Portal Programas.
 
 

Campus de Nadal de Xnergic
Del 29 de desembre al 3 de gener, Mataró i Badalona. [+info]
Campus Tecnològic de Nadal a Figueres
Del 29 al 31 de desembre, ITF, Figueres. [+info]
Jornada de dinamització de la Internet Social
 21 de gener, Mobile World Centre, Barcelona. [+info]
Construeix la teva impressora 3D
Del 20 al 22 de febrer, Xnergic - TecnoCampus, Mataró. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.