Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
9 de desembre - núm. 550

 
 
Jornada SparkLab
 
El projecte SparkLab Barcelona: del concepte a la realitat
 
Membres de l'Ajuntament de Barcelona i del sector privat es van donar cita fa uns dies per acabar de perfilar la posada en marxa de l'SparkLab a Barcelona, una plataforma d'innovació i emprenedoria que suposa un pas endavant en el concepte dels telecentres. Us oferim un vídeo i fotos de la trobada.
 
 
Jornada de la Internet Social
 
Reserveu-vos el 21 de gener per a la Jornada de la Internet Social
 
El ciutadà intel·ligent, els joves i l'ocupació, i la mobilitat i la innovació social seran els eixos de la propera Jornada de dinamització de la Internet Social. Tindrà lloc el dimecres 21 de gener de 2015 al Mobile World Centre de Barcelona. Aviat us donarem més detalls, ara com ara, reserveu-vos la data!

 
 
1a Setmana de la Co-Innovació
 
El Baix Llobregat es reivindica com territori d'innovació
 
Del 10 al 13 de desembre el Baix Llobregat mostrarà tot el seu potencial innovador en la 1a Setmana de la Co-Innovació. Entre altres activitats, el programa inclou la taula rodona "Innovació i emprenedoria. Co-working i nous tipus de feina" i la cloenda de l'edició 2014 del programa Yuzz a Sant Feliu.
 
 
 
La Xarxa

El "top 5" dels membres de la comunitat en castellà de Telecentre.org. Imatge de Telecentre.org

El "top 5" de Telecentre.org

Telecentre.org ha fet una menció especial als membres que han destacat per contribuir i compartir contingut. Ha identificat cinc membres en cada comunitats lingüística. En el "top 5" de la comunitat en castellà hem trobat al Pascal Cousseran, dinamitzador del Punt TIC Sant Roc de Badalona!Gent gran i dispositius mòbils. Imatge de http://mobileworldcapital.com

Capaciteu gent gran amb mòbils?

Gent gran que vol aprendre a fer servir smartphones i tauletes. Aquesta és la necessitat que han detectat al Punt TIC - Òmnia de Xarx@ntoni. Pensen que la millor manera de començar a treballar-hi és partint de bones pràctiques d'altres punts. Voleu compartir la vostra?


El Farah

"El Farah" arriba a l'Esplai Eixida

A l'Esplai Eixida estan molt contents amb l'arribada de l'Associació de Dones Magribines "El Farah". L'Òmnia col·labora amb aquesta entitat per tal que les dones participants descobreixin les oportunitats que els ofereixen les TIC.


Curs de fotografia

Els reis de la fotografia

A l'Òmnia Sanfeliu – Sant Ildefons els agrada la fotografia, d'aquí que facin bastants cursos de retoc fotogràfic. Aquest any han anat més enllà, gràcies a la participació d'un fotògraf professional. Al blog del punt podeu conèixer les diferents activitats que han fet.


 
Notícies
 
Joves fent robòtica a Xnergic. Imatge de la seva web

  Campus tecnològics de Nadal

Els i les joves de Figueres, Mataró i Badalona tindran la possibilitat d'aprendre a programar i a crear robots durant les vacances de Nadal. Serà a través dels campus tecnològics que organitzen l'Institut Tecnològic de Figueres i Xnergic.
 
Logotip de Fundetec

Premis Fundetec 2014

La Fundació Fundetec convoca els Premis Fundetec 2014, que reconeixen la tasca d'iniciatives que promouen l'ús de les noves tecnologies entre la ciutadania. Les candidatures s'hi podran presentar fins a la mitjanit del dijous 18 de desembre.
 
Hour of Code

Ja ha començat L'Hora del Codi!

Hour of Code és una iniciativa de Code.org que té lloc durant aquesta setmana. Facilita una introducció a la programació, a través del lloc web de Code.org o participant en tallers presencials. En voleu organitzar un? És molt fàcil!
 
Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional

Dédalo, un dels "herois digitals"

La Fundació Dédalo, que forma part de la Comunidad de Redes de Telecentros, ha estat un dels premiats en els Premios Héroe Digital, que reconeixen persones, iniciatives i institucions que contribueixen a la seguretat digital.
 
 

1a Setmana de la Co-Innovació
Del 10 al 13 de desembre, Baix Llobregat. [+info]
Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile
12 de desembre, Casa de Cultura, Sant Cugat del Vallès. [+info]
Robots solidaris: l'ITF amb la Marató de TV3
14 de desembre, ITF, Figueres. [+info]
Drupal&Beers
15 de desembre, Bar Arena, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.