Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Logotip Punt TIC


Setmanari Punt TIC núm. 445
Especial Dia d'Internet

Dijous, 17 de maig 2012

  Imatge decorativa Capçalera


Carles Flamerich
La Xarxa Punt TIC fa 10 anys!
Amb motiu del Dia Mundial d'Internet, la Xarxa Punt TIC dóna el tret de sortida a la celebració del seu 10è aniversari. Ens feliciten i comparteixen amb nosaltres les seves reflexions Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació; Ramon Barlam, cap de servei de la Societat del Coneixement del 2004 al 2005; i Jordi Berenguer, director de projectes de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del 2000 al 2003.
llegir més
coworking
És temps de Coworking
Us preguntareu "I què és això del coworking?". Literalment vol dir "treballar conjuntament", però si aprofundim més és una nova manera de treballar. En una petita presentació us expliquem el concepte de coworking, amb alguns exemples. A més, us oferim idees i suggeriments per tirar endavant projectes de coworking i us facilitem una guia per aprofundir en aquesta pràctica.
llegir més
Punt TIC al teu mòbil
Porta PuntTIC.cat al teu mòbil!
La Xarxa Punt TIC llança, en el marc del Dia d'Internet, la seva aplicació per a mòbils, perquè pugueu estar al dia de l'actualitat de la xarxa allà on aneu. A partir d'ara ja podreu consultar les notícies, convocatòries, reportatges i recursos que es vagin publicant a PuntTIC.cat en qualsevol moment. L'aplicació està disponible per a tot tipus de mòbil, incloent Android, iPhone i Windows Phone. Us la podeu descarregar a: m.punttic.cat.
llegir més
Fletxa rodonaEnxarxant-nos!  
 
Reunió amb els telecentres

Ens obrim al món!

Durant els propers mesos la Xarxa Punt TIC celebrarà el seu 10è aniversari de la millor manera possible: obrint-nos a altres xarxes, intercanviant experiències i col·laborant! Estigueu atents/es perquè a partir del juny farem trobades presencials i en línia amb xarxes d'arreu del món. Avui us les presentem; properament en sentireu a parlar molt!

Llegir més
 
 
Xarxa estatal

Xarxa estatal: Asociación Comunidad Redes de Telecentros

Aquesta xarxa agrupa institucions, entitats i col·lectius dinamitzadors de telecentres a l'Estat espanyol. La Xarxa Punt TIC també en forma part. Oi que seria interessant enfortir els llaços amb la xarxa andalusa, la basca, la de les Illes Balears...? El 2012 és un bon anys per impulsar aquestes col·laboracions! De fet, el 28 i 29 de juny, tindrà lloc el primer congrés internacional de gestors i gestores de telecentres, amb la presència de professionals i experts de les xarxes estatals, internacionals i mundials de telecentres. La Xarxa Punt TIC hi participarà!

Llegir més
 
 
Xarxa Europea

Xarxa Europea: Telecentre Europe

Telecentre Europe està format per 60 xarxes de telecentres locals, regionals i estatals de 33 països diferents. És tota una oportunitat per poder treballar de manera col·laborativa en accions d'e-inclusió, millora de competències digitals i l'emprenedoria social.

Llegir més
 
 
Xarxa Llatinoamericana

Xarxa Llatinoamericana: Red de Redes de Telecentros de Latinoamérica y el Caribe – LAC

Les xarxes de telecentres llatinoamericanes uneixen forces per facilitar l'intercanvi de coneixements, la comunicació i el treball en xarxa a la Red de Telecentros LAC. Forma part de Telecentre.org i coordina la seva comunitat virtual en castellà.

Llegir més
 
 
Xarxa Mundial

Xarxa Mundial: Telecentre.org Foundation

La Fundació Telecentre.org aglutina xarxes d'arreu del món. És una comunitat global de més de 200 xarxes, 80 mil telecentres, en 70 països. Porta a terme, entre d'altres, la campanya Telecentre Women pel foment de l'apoderament digital de les dones, a la qual la Xarxa Punt TIC es va adherir el passat 8 de març.

Llegir més
 
 
Vídeo

Els vídeos Punt TIC subtitulats en català i castellà

Amb motiu del 10è aniversari, fem difusió del material multimèdia més destacat i iniciem una dinàmica de treball col·laboratiu destinada a compartir el nostre treball amb la resta de telecentres de la xarxa mundial. Gaudiu d'aquesta play-list, subtitulada al català i al castellà. Properament, us oferirem tot el material també en anglès.

Llegir més
 
     
Adreces i contactes:
 Logotip

Avís legal i crèdits:

Podeu consultar l'avís legal a la següent adreça. 

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat

     

 

-- 
Oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC
http://www.punttic.cat/
oficina.tecnica@punttic.cat
Tel. 902 365 209