Logo Punt TIC


Setmanari Punt TIC núm. 336 - Especial inici 2010

Dijous, 7 de gener 2010

  Imatge decoratiu Capçalera




Planeta Punt TIC
El planeta de blocs de Punt TIC ja és en marxa!
Aquest butlletí especial us informa sobre les novetats que incorpora la Xarxa Punt TIC aquest 2010 i també us recorda les possibilitats que us ofereix la plana PuntTIC.cat i els diversos serveis de la nostra xarxa. El planeta de blocs és una d'aquestes novetats. Hi trobareu les darreres entrades de les bitàcoles relacionades amb la Xarxa Punt TIC i, especialment, de les persones que hi treballen i/o col·laboren, aportant el seu punt de vista personal sobre la societat de la informació i el coneixement. Per a què el vostre bloc formi part d'aquest planeta, contacteu amb oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.
llegir més
Web teletreball
Nova plana web del Canal Teletreball
Us presentem la nova plana web del del Canal Teletreball de Punt TIC. Aquesta plataforma ofereix notícies dels Punt TIC de Teletreball i de tot allò que tingui a veure amb el teletreball i el suport als emprenedors, treballadors autònoms i PIMES. Posa especial èmfasi en les experiències personals de teletreballadors/ores amb entrevistes en vídeo i per escrit. A més, compta amb un tauler d'ofertes, on els professionals que vulguin teletreballar podran fer un seguiment de les ofertes publicades i, en el cas d'estar interessats, contactar amb el Punt TIC – Teletreball més proper.
llegir més
Xarxa Social
Afegiu-vos al grup Punt TIC de la xarxa social de professionals Linkedin
El grup Punt TIC de Linkedin reuneix a les persones involucrades en la Xarxa Punt TIC: persones professionals i voluntàries i d'altres que tenen interès en reflexionar i dur a terme accions que relacionin les TIC o les TAC amb les persones. És un espai per reflexionar i debatre al voltant de l'acció que els Punt TIC desenvolupen als territoris, així com per intercanviar recursos, idees, accions innovadores i molt més. Un espai compartit que s'omplirà de continguts mercès a les vostres aportacions. Us hi esperem! Com ja sabeu, la Xarxa Punt TIC també té el seu espai a Facebook.
llegir més
Fletxa rodonaAprofiteu la Xarxa   
Contacteu

No ho dubteu, contacteu amb l'Oficina Tècnica

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC vol donar el millor servei als dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC. Per això, és a la vostra disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores. Podeu triar la forma de contacte que us vagi millor: telèfon (902 365 209), correu electrònic (suport.informatic[arrova]punttic.cat), Skype (el nostre usuari és: oficina.tecnica.xarxa365) o missatgeria instantània (oficina.tecnica[arrova]xarxa365.net).

llegir més
Cables

El servei de suport informàtic a la vostra disposició

Us recordem que la Xarxa Punt TIC posa a disposició dels punts -l'equipament informàtic dels quals hagi estat proporcionat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació- un servei de suport informàtic en el cas que tingueu un problema tècnic. Podeu trucar al telèfon 900 800 619 o escriure al correu electrònic: suport.informatic[arrova]punttic.cat. L'horari de servei d’atenció serà de dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 hores.

llegir més
Suport tecno-pedagògic

Suport tecno-pedagògic

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC pretén facilitar en tot allò que sigui possible la tasca del dinamitzador/a, donant-los suport i oferint eines, a través de l’atenció telemàtica i telefònica personalitzada, el web i l’organització d’activitats i trobades virtuals i presencials perquè puguin desenvolupar la seva tasca d’apropar les TIC als ciutadans/es de la forma més satisfactòria. L'Oficina Tècnica assessora els dinamitzadors/ores en aspectes relatius a la gestió dels Punt TIC, promou la relació i la comunicació entre tots els agents, gestiona i manté actualitzada la base de dades de la xarxa, i dinamitza i manté el portal PuntTIC.cat.

llegir més
guia bàsica

Actualització de la Guia Bàsica de Gestió del Punt TIC

Teniu a la vostra disposició la versió actualitzada de la Guia Bàsica de Gestió del Punt TIC. Aquesta guia està adreçada als dinamitzadors i dinamitzadores que acaben de començar a treballar a un Punt TIC o que porten poc temps fent aquesta tasca i els ofereix consells i idees per gestionar els punts de la millor manera possible.

llegir més
Les persones

Donem protagonisme a les persones que formem la xarxa

La plana PuntTIC.cat reserva un espai molt especial a les persones que formem la Xarxa Punt TIC. A l'apartat Les persones trobareu entrevistes en vídeo a dinamitzadors/ores i a participants, fotografies de les trobades que fem, l'espai de fòrum i molt més.

llegir més
Rss

Navegueu per les etiquetes i creeu els vostres canals RSS

La Xarxa Punt TIC us ofereix un servei d'enviament automàtic de les últimes novetats de la nostra xarxa. Podeu decidir si voleu rebre tots els continguts publicats o triar els que voleu rebre segons el tipus de contingut, els temes, les etiquetes o el tipus de recurs. Us podeu crear un canal totalment personalitzat!

llegir més
Delicious

Compte de la Xarxa Punt TIC a Delicious.com

Què us sembla poder comunicar entre els membres de la Xarxa Punt TIC les nostres planes web favorites en pocs clics i recollir-les en un únic lloc web? És possible amb el compte punttic a Delicious.com, que necessita de l’aportació de tots els participants de la Xarxa Punt TIC per ser construït i renovat constantment!

llegir més
Activitats Òmnia

Repositori d'activitats Òmnia

Cada mes l'Oficina Tècnica del projecte Òmnia posa a disposició dels dinamitzadors/ores una activitat especialment pensada per treballar als Punt TIC-Òmnia. Si necessiteu idees o inspiració per muntar una activitat visiteu el recull de totes les activitats Òmnia. Si teniu propostes per a noves activitats les vostres idees seran molt benvingudes a l'Oficina Tècnica d'Òmnia: oficina.tecnica[arrova]xarxa-omnia.org.

llegir més
Moodle Logo

Traieu-li tot el suc al repositori de cursos del Moodle de la Xarxa Punt TIC

Com ja sabeu a la Xarxa Punt TIC comptem amb un repositori de cursos de Moodle, posat en marxa el mes de maig i que vol ser un espai on trobar els diferents cursos de Moodle dissenyats, entre d'altres, pels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa. Voleu participar en aquest projecte col·laboratiu? N'esteu convidats! Per una xarxa més forta, amb més recursos i més intercanvi d'idees!

llegir més
curs d'Extensió Universitària

Curs d'extensió universitària per a dinamitzadors/ores Òmnia

El Curs d’Extensió Universitària de Dinamització i Educació en l’ús social de les TIC és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Comunitària, fruit d’un treball compartit amb un grup de dinamitzadors i dinamitzadores per a elaborar el perfil professional d’aquest col·lectiu i establir les seves necessitats formatives. A dia d’avui, 20 dinamitzadors i dinamitzadores han assolit la certificació i a d’altres els hi manca molt poc per obtenir-la. En aquests moments és obert el període de matriculació al primer mòdul formatiu. La matrícula es tanca el 15 de gener.

llegir més
Guia del màster en dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement

Màster en dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement

Durant el curs 2009/2010 s'està realitzant la segona edició del màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement, amb l'objectiu de formar professionals capaços de dissenyar, desenvolupar, implementar i avaluar accions de dinamització que donin resposta a les necessitats amb què les organitzacions es troben davant la societat de la informació i la comunicació. A més, s'han fet públics els projectes realitzats pels participants de la primera edició del màster.

llegir més
Fletxa rodonaParticipeu!  
Participants del Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat

Comença un nou trimestre... Feu difusió dels cursos que organitzeu!

Segur que ja teniu a punt l'oferta formativa del vostre punt per a aquest nou trimestre. Tots els cursos, tallers i monogràfics que organitzeu poden estar publicats a l'apartat de cursos del nostre portal , per tal de fer-ne difusió i donar a conèixer a tota la xarxa el que feu al vostre punt. Aquest apartat està enllaçat des de diverses planes web, com ara, el Portal ACTIC, i rep força visites. És, doncs, un espai ideal per donar-vos a conèixer!

llegir més
Apartat recursos

Compartim recursos!

Coneixeu l'apartat de recursos de PuntTIC.cat? És l'espai on podem compartir amb la resta de dinamitzadors i dinamitzadores subvencions, material formatiu i enllaços útils. Hi trobareu guies i manuals que segur poden facilitar la vostra tasca de dinamització. Consulteu els recursos que n'hi ha i compartiu els vostres!

llegir més
Intercanvi

Wiki de l'intercanvi de la Xarxa Punt TIC

Coneixeu la wiki de l'intercanvi? És un espai per fer front als temps de crisi compartint bones idees per estalviar, per intercanviar recursos didàctics per a cursos presencials i recursos virtuals útils per a la nostra feina, com ara enllaços mitjançant el marcador de favorits en línia Delicious o materials per a la plataforma d'e-learning Moodle per crear tot un repositori amb contribucions dels diferents membres de la xarxa!

llegir més
Logo òmnia

Comunitat de persones que treballen per la Xarxa Òmnia

La comunitat Òmnia és un espai virtual de trobada, treball i coneixença de les persones participants en el projecte, així com d’altres que treballen temes relacionats o vinculats a la Xarxa. Una comunitat que té l’objectiu de fomentar la relació professional i l’intercanvi de coneixement i experiències entre les persones dinamitzadores dels Òmnia. Mostra el dinamisme i la vitalitat de la xarxa, la seva capacitat de creació i de desenvolupar el treball de manera col·laborativa.

llegir més
Setmanari Punt TIC

Us agrada el Setmanari Punt TIC? Recomaneu-lo!

Aquest butlletí setmanal recull l'actualitat de la Xarxa Punt TIC i de tot allò que es publica al portal PuntTIC.cat, relacionat amb el món de les TIC i la societat de la informació. Hi trobareu ajuts i subvencions, recursos, materials formatius, notícies... Si us sembla interessant, recomaneu-lo! Podeu enviar el següent enllaç: Subscripció al setmanari Punt TIC.

llegir més
     
Adreces i contactes:
 gov

Avís legal i crédits:

L'avís legal és disponible a la següent adreça: http://www.gencat.cat/web/cat/avis_legal.htm