LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
2 de juny de 2009
núm. 310
CANAL PuntTICtv transparent pixel
Mercè Fort ensenya el Punt TIC de Santa Bàrbara: l'Infocentre

El Punt TIC de Santa Bàrbara, més conegut com Infocentre, va començar les seves activitats al 2003. Sis anys després del seu naixement ha incrementat, considerablement, el seu espai, el número d'equipaments i la oferta d'activitats i cursos de formació.
 
Coneixem més a fons l'EACAT

Molts dels dinamitzadors i dinamitzadores treballeu dins de l’administració pública i feu tràmits amb altres administracions locals, comarcals, autonòmiques o estatals a través d’Internet. Voleu saber qui coordina aquestes gestions?
 
LA XARXA transparent pixel
Figueres i Salt, dos nous Punt TIC-Òmnia

Figueres i Salt, a les comarques gironines, acaben d'inaugurar dos nous Punt TIC-Òmnia. Dijous, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va assistir a la inauguració dels nous punts; acompanyat pel delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i la directora territorial de Governació a Girona, Mireia Mata.
 
El Punt TIC de l'Alt Urgell organitza un curs d’inserció laboral

El Punt TIC de l'Alt Urgell ha programat un curs d’inserció laboral adreçat a persones de 36 a 45 anys que es trobin en situació d’atur o que vulguin millorar laboralment i professionalment.
 
La Fundació Televall posa en marxa un concurs de blocs

La Fundació Televall engega el Primer Concurs de Blocs per promoure l'ús de les NTIC (Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació) entre les persones de la Vall de Ribes i comarca.
 
Jornada sobre els avantatges d'aplicar les TIC al vostre negoci, a Sant Feliu de Llobregat

"Sant Feliu Innova: Digitalització i empresa. Aplica les TIC al teu negoci", organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu en col·laboració amb Barcelona Digital Centre Tecnològic, tindrà lloc el 3 de juny, de 12:00 a 16:00 hores a Palau Falguera.
 
Bloc de la quarta edició de FesInternet a Valls

La setmana d'activitats de FesInternet 2009, organitzada per l'Òmnia de Casa Caritat de Valls va acabar dissabte 16 de maig amb l'aula al carrer. Encara es continuen fent les xerrades de seguretat a les escoles per part dels mossos i les activitats d'intercanvi entre instituts. L'experiència ha estat engrescadora i ha comptat amb la participació de moltes entitats i organismes de la ciutat. Podeu visitar el bloc d'aquest esdeveniment!
 
Eufòria culé a la plaça del Mercat de Ribes de Freser

La pantalla gegant (3x4metres) instal·lada a la plaça del Mercat, per seguir la final de la Champions a iniciativa de la Fundació Televall i l'Ajuntament de Ribes de Freser, va recollir un èxit rotund de convocatòria.
 
Autoformació tutoritzada de juny, al Punt TIC de Ribera d'Ebre

Avui, dimarts 2 de juny, s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs del mes de juny va del 2 al 27 de juny, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 h i dissabtes de 9:30 a 14:30 h.
 
PER DINS transparent pixel
El servei de suport informàtic a la vostra disposició

Us recordem que la Xarxa Punt TIC posa a disposició dels punts -l'equipament informàtic dels quals hagi estat proporcionat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació- un servei de suport informàtic en el cas que tingueu un problema tècnic. Podeu trucar al telèfon 900 808 272 o escriure al correu electrònic: suport.informatic[arrova]punttic.cat.
 
Les entitats gestores, presents a la plana puntTIC.cat

L'oficina tècnica recull els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Encara no ens heu fet arribar el vostre? A què espereu? Envieu-lo a oficina.tecnica [arrova] punttic.cat o pugeu-lo a la fitxa del vostre Punt TIC.
 
NOTÍCIES
Procés participatiu per triar els millors projectes de programari lliure

La plana SorceForge.net organitza els premis Community Choice Awards de programari lliure. Hi ha diverses categories i els guanyadors seran triats a través de vots dels internautes. El projecte català eViacam, programari que substitueix el ratolí pel moviment del cap, ha presentat la seva candidatura a la categoria de nous projectes.
 
La Societat de la Ignorància, reflexions sobre l'altra cara de la Societat del Coneixement

La Societat de la Ignorància és una publicació digital editada per INFONOMIA, que reflexiona al voltant de la influència que tenen les noves formes de comunicació sobre l'individu i sobre el funcionament i distribució del poder en les societats democràtiques.
 
Primera sessió de formació de formadors i formadores d'EinesTIC

Ja s'ha realitzat la primera sessió de formació de formadors/ores d'EinesTIC. Hi han participat una vintena de persones, representants de les entitats que col·laboren en la difusió d'aquest paquet de programari.
 
Neix el Pla TIC.cat per tal de potenciar les empreses TIC catalanes

La Generalitat de Catalunya endega el Pla TIC.cat, amb l'objectiu de donar suport i millorar la competitivitat de les empreses de tecnologies de la informació catalanes. El Pla s’estendrà del 2009 al 2012 i compta per al 2009 amb un pressupost de 42 milions d’euros.
 
RECURSOS
Quants navegadors d'Internet coneixes?

La història dels navegadors d’Internet és més llarga del que pugui semblar  a primera vista. Netscape, Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari... fem un repàs de les eines de navegació més conegudes.
 
AGENDA
  • Week@ESI: Aquest fòrum de networking tindrà lloc a Bilbao, de l'1 al 5 de juny. [ + info ]
  • Creativation by example: Aquest fòrum tindrà lloc el 2 de juny, a Barcelona. [ + info ]
  • III Jornada Noves tecnologies i el tercer sector: Es realitzarà el 2 de juny, a Barcelona. [ + info ]
  • Sant Feliu Innova: Digitalització i empresa. Aplica les TIC al teu negoci: Tindrà lloc el 3 de juny, a Sant Feliu de Llobregat. [ + info ]
  • Com podem potenciar el comerç electrònic a la nostra empresa: Tindrà lloc el 4 de juny, a Viladecans. [ + info ]
  • Acte de lliurament dels Premis Espiral Edublogs 2009: Tindrà lloc el 6 de juny, a Madrid. [ + info ]
  • Seminari de creació i gestió d'empreses innovadores: Tindrà lloc el 9, 11, 16 i 18 de juny, a Tremp. [ + info ]
  • Jornada d'usos responsables de pantalles: Es realitzarà el 16 de juny, a Barcelona. [ + info ]
  • HiT Barcelona World Innovation Summit: Es realitzarà del 17 al 19 de juny. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits : Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat