LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
20 d'abril de 2009
núm. 304
CONEGUEM A FONStransparent pixel
Diego Silva dinamitza el Telestany

Diego Silva és el dinamitzador del Punt TIC de Pla de l'Estany -Telestany. Fa uns mesos que han canviat de local, però continuen donant els mateixos serveis a les persones que fan teletreball i a d'altres participants de Banyoles i de la comarca de Pla de l'Estany. El mateix Diego ens parla de la seva feina.
 
LA XARXA transparent pixel
L'Òmnia Torreforta, implicada en els projectes dels participants

Una usuària de l'Òmnia Torreforta ha participat al Certamen Literari Sant Jordi 2009, organitzat per Iwith.org. Inma Llavería participa en un dels tallers que realitzen els dimecres a l'Òmnia Torreforta. Animada per la dinamitzadora i pels seus companys i companyes del curs, Inma ha participat al concurs literari Sant Jordi 2009 amb el relat titulat "Yuna". 
 
Xerrada a l’Alt Urgell sobre els reptes professionals i laborals de la dona

El Punt TIC de l'Alt Urgell organitza la seva 19a Xerrada Econòmico-Tecnològica: "Si jo vull, jo puc: Què faig i com m'organitzo". Tindrà lloc el proper dia 22 d'abril a les 19:00 hores, a la sala d'actes del Consell Comarcal.
 
Autoformació tutoritzada d'abril, a la Ribera d'Ebre

El proper dilluns 27 d'abril s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs del mes d'abril  va del 27 d'abril al 23 de maig, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores i dissabtes de 9:30 a 14:30 hores.
 
Cursos d'iniciació a la informàtica, al Punt TIC del Pallars Sobirà

Comencen de nou els cursos d'iniciació a la informàtica del Punt TIC del Pallars Sobirà: iniciació a l'ordinador, a l'ofimàtica i a Internet. Són cursos gratuïts, però amb places limitades. Des d'aquest punt també volen animar els participants perquè facin propostes i suggeriments de millora dels seus serveis i han posat al seu abast una enquesta on expressar les opinions.
 
salut alta
Vídeo fotogràfic de la festa d'aniversari de l'Òmnia de la Salut Alta

L'Òmnia de la Salut Alta va celebrar el 2 d'abril el seu primer aniversari amb entrega de diplomes, projeccions de vídeos muntats pels participants, un pica-pica, etc. Han realitzar un vídeo amb fotografies de la festa i el volen compartir amb tots i totes nosaltres!
 
PER DINS transparent pixel
Ajuts de la Fundació "La Caixa" per a iniciatives socials

L'Obra Social "La Caixa" obre diverses convocatòries:
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
Obert el període d'inscripció dels Premis Blocs Catalunya 2009

Avui, dilluns 20 d’abril, s’ha obert el període d’inscripció a la segona edició dels Premis Blocs Catalunya. Aquest certamen, organitzat per l'Associació STIC.CAT, vol promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer.
 
bubok
El portal d'autoedició on-line Bubok.es fa un any i atorga un premi literari

Bubok.es, el portal d'autoedició on-line, ha organitzat el primer Premi de Creació Literària 2009, amb motiu del seu primer aniversari. Juan Julián Merelo, professor de la Universidad de Granada, ha rebut el primer premi.
 
RECURSOS
twitter
Twitter, exemple del potencial de les eines socials d'Internet

Internet és un fenomen que encara continua sent de dimensions desconegudes i sovint hi ha sorpreses: allò que semblaria que pot tenir poc atractiu es transforma de vegades en un èxit real, tot i que sigui difícil d’explicar. És el cas, per exemple, de Twitter, que ha estat qualificat de “minibloc” i que es basa simplement en l’enviada de petits missatges que no poden sobrepassar els 140 caràcters.
 
AGENDA
  • Congrés Internacional World Wide Web: Se celebrarà a Madrid, del 20 al 24 d'abril. [ + info ]
  • Serà el 2009 l'any de la lectura digital?: Aquest debat tindrà lloc el 22 d'abril, a Barcelona. [ + info ]
  • Nonick 2009: Aquesta trobada tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a Bilbao. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Bellpuig: El 30 d'abril es realitzarà una jornada PIMESTIC a Bellpuig. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat