LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
14 d'abril de 2009
núm. 303
CONEGUEM A FONStransparent pixel
Mercè Sucarrats ens apropa al Punt TIC de Sant Bartomeu del Grau

El Punt TIC de Sant Bartomeu del Grau ha estat present i ha sigut actor important en diversos esdeveniments que han afectat el municipi, sempre impulsant la Societat de la Informació i intentant buscar les solucions TIC més adients. Mercè Sucarrats, dinamitzadora del punt, ens explica el seu passat, present i futur.
 
LA XARXA transparent pixel
A sant de què? Proposta dels Punt TIC-Òmnia Presons per al Dia de Sant Jordi

Les activitats relacionades amb el calendari demanen molts cops la revisió de les estratègies dels professionals, per tal que siguin engrescadores. Amb aquesta motivació els Òmnia dels centres penitenciaris de Catalunya promouen la participació en la celebració de la diada de Sant Jordi amb l’activitat A Sant de què...?.
 
omnia
L'Òmnia de la Seu d'Urgell fa un balanç positiu de l'any 2008

Diversos mitjans de comunicació de la comarca de l'Alt Urgell han parlat aquests dies del Punt TIC-Òmnia de la seu d'Urgell, que ha superat els 9.000 usos durant el 2008.
 
PER DINS transparent pixel
Conegueu els programes de gestió de participants que han creat i fan servir altres Punt TIC

Us presentem alguns dels gestors d'usuaris que han creat alguns Punt TIC:
 
Ajuts de Teletreball 2009

El DGAP publica la convocatòria d'ajuts de Teletreball 2009, destinada als projectes de teletreball, foment de les TIC a les PIMES i dinamització econòmica a través de les TIC. Termini: 1 mes.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
Diverses trobades de programari lliure fan una crida a la participació

Les VIII Jornades de Programari Lliure, que tindran lloc el proper juliol a Barcelona, i el 10è Fòrum Internacional de Software Lliure, que se celebrarà a Brasil, fan una crida a la participació.
 
Lamalla.cat premia els millors blocs fets per joves

Lamalla.cat organitza el concurs NetReporter, adreçat a joves, jtant a estudiants de batxillerat i formació professional com a universitaris, i que pretén fomentar la creativitat i la iniciativa dels joves en la xarxa.
 
unesco
La UNESCO presentarà la Biblioteca Digital Mundial

La UNESCO i d'altres 32 institucions associades presentaran el proper 21 d'abril la Biblioteca Digital Mundial, una plataforma en què es podran consultar documents culturals únics de biblioteques i arxius de tot el món.
 
RECURSOS
wifi
Accés gratuït a Internet via Wi-Fi

Des del començament de l’era Internet el propòsit d’aconseguir una connexió de banda ampla, universal i gratuïta per a tothom ha estat sempre un somni impossible. En tot cas, com a premi de consolació, allò que més s’hi acosta són les àrees amb cobertura Wi-Fi.
 
AGENDA
  • La Internet Segura: Aquesta conferència tindrà lloc a Viladecans, el 14 d'abril. [ + info ]
  • Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa: Aquesta xerrada es farà el 17 d'abril, a Tortosa. [ + info ]
  • Congrés Internacional World Wide Web: Se celebrarà a Madrid, del 20 al 24 d'abril. [ + info ]
  • Nonick 2009: Aquesta trobada tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a Bilbao. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Bellpuig: El 30 d'abril es realitzarà una jornada PIMESTIC a Bellpuig. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat