LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
6 d'abril de 2009
núm. 302
LA XARXA transparent pixel
Nova activitat Òmnia sobre identitats virtuals

A Identitats Òmnia podem crear i compartir els nostres personatges, crear els avatars més personals i també els més esbojarrats. Només cal que triem un dels creadors de personatges proposats i començar a triar cara, nas, peus i mans. Després, els compartirem amb la resta de la xarxa!
 
logotips
Concurs per dissenyar el logotip de la Xarxa Tècnica per la Igualtat d’Oportunitats

Es convoca un concurs per trobar la imatge representativa (logotip) de la Xarxa Tècnica per la Igualtat d’Oportunitats. La Fundació FIAS coordina aquest concurs i anima als Punt TIC a participar-hi i a fer-ne difusió. La recepció dels logotips finalitza el 14 d’abril i el premi són 600 €.
 
seguretat
Xerrada a Viladecans sobre la seguretat a Internet

Dimarts 14 d’abril, a les 18:00 hores, el sergent dels mossos d’esquadra, Toni Fernàndez, farà la xerrada “La Internet Segura”, a l'Atrium de Viladecans.
 
Primer aniversari de l'Òmnia de la Salut Alta

El 2 d'abril han celebrat aquest primer aniversari amb entrega de diplomes dels cursos del trimestre, projeccions de vídeos muntats pels usuaris/àries, un pica-pica, etc.
 
sant-feliu
Ampliat el termini per participar als II Premis de Continguts Digitals

El termini d'inscripció a aquests premis, convocats per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s'ha ampliat fins al 19 d'abril, llavors, tothom qui vulgui participar-hi encara és a temps!
 
Finalitza el curs d'ofimàtica per a dones en atur a Masquefa

La valoració que fan d'aquesta formació és molt positiva; ha estat un grup amb molta capacitat i il·lusió. El proper curs amb un nou grup començarà el 20 d'abril.
 
PER DINS transparent pixel
Formació Inicial per a dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia 2009

Aquesta formació, que tindrà lloc el proper dimarts 21 d'abril, pretén oferir una visió general del projecte Òmnia i dels seus aspectes més característics a tots els nous dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES

La Generalitat i el Parlament de Catalunya incorporen eines 2.0

Twitter, YouTube, Facebook i Netvibes són algunes de les eines que les administracions públiques catalanes han començat a fer servir per obrir noves vies de diàleg amb els ciutadans i ciutadanes.
 
teletreball

El 30% dels empleats TIC teletreballen

Un estudi realitzat per Enter en 16 empreses del sector TIC de l'Estat espanyol afirma que el 30% dels treballadors/ores del sector TIC teletreballen i que el 42% podria arribar a fer-ho. Aquesta anàlisi s'ha fet amb l'objectiu d'identificar el grau d'implantació del Treball Virtual i del Teletreball en empreses TIC.
 
RECURSOS
spam
Filtres per organitzar millor el correu electrònic

Què és correu brossa o Spam? Com podeu fer més eficaç la gestió diària del vostre correu electrònic mitjançant filtres? Tot això ho expliquem en un petit manual sobre la creació de filtres amb diferents clients (programari) de correu electrònic.
 
gmail
Novetats al correu de Google

No es pot evitar de parlar periòdicament de Google. Tot i que el seu domini absolut en l’àmbit dels cercadors i en la publicitat per Internet fa por i desperta reserves, la qualitat dels seus productes, l’alt nivell d’innovació que incorporen i sobretot la utilitat pràctica de les seves aplicacions més difoses fan que Google sigui un nom imprescindible en el món d’Internet. És el cas, per exemple, del seu sistema de correu Gmail, que acaba de complir 5 anys i que s’ha convertit en un dels sistemes de correu més reconeguts per la seva flexibilitat i amplitud de possibilitats.
 
AGENDA
  • La Internet Segura: Aquesta conferència tindrà lloc a Viladecans, el 14 d'abril. [ + info ]
  • Congrés Internacional World Wide Web: Se celebrarà a Madrid, del 20 al 24 d'abril. [ + info ]
  • Nonick 2009: Aquesta trobada tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a Bilbao. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Bellpuig: El 30 d'abril es realitzarà una jornada PIMESTIC a Bellpuig. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat