LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
23 de març de 2009
núm. 300
LA XARXA transparent pixel
31 de març, últim dia per presentar candidatures als II Premis de Continguts Digitals

Aquests premis, convocats per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, promouen les iniciatives de creació i dinamització de continguts digitals a Internet. Es premiaran el millor bloc ciutadà, la millor fotografia feta amb telèfon mòbil i el millor ús corporatiu d'eines 2.0.
 
Primer setmanari del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà

El Centre Telemàtic de la Conca de Barberà ha creat un butlletí amb l'objectiu d'informar de les notícies d'interès tecnològic de la comarca i per donar informació sobre nous recursos tecnològics.
 
Publiquen una notícia sobre el Punt TIC de la Ribera d'Ebre, al Diari de Tarragona

El Diari de Tarragona ha publicat el dijous 19 de març una notícia sobre el Punt TIC de la Ribera d'Ebre. Informa sobre el passat (els primers passos del punt), present (xarxa a tots els municipis de la comarca) i el futur (nous projectes) del Punt TIC.
 
Jornada d’Ocupació i Desenvolupament Rural, a la Fatarella

L’Ajuntament de la Fatarella, juntament amb el Punt TIC de la Fatarella, organitza, un any més, la 10a Jornada d’Ocupació i Desenvolupament Rural, la qual porta per títol "La diversificació de l’activitat agroalimentària".
 
Nou número de la revista Els Nostres Barris, de La Torrassa

Ja ha sortit el número 2 de la revista torrassenca Els Nostres Barris, editada per l'Òmnia JIS/Arrels i l’Associació JIS, i elaborada per veïns i veïnes dels barris de La Torrassa i Collblanc (L'Hospitalet). Enguany, l'edició de la revista va lligada a la creació del seu bloc: La revista filmada.
 
alt-urgell

Curs de creació i gestió d'empreses on-line

El curs on-line de creació i gestió d'empreses tindrà lloc de l'1 d'abril al 30 de juny, organitzat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. El curs és gratuït i per fer les inscripcions cal omplir una fitxa que les persones interessades trobaran al Punt TIC Alt Urgell.
 
PER DINS transparent pixel
curs acollida
Avui ha començat el curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores!

Avui, 23 de març, més de 30 nous dinamitzadors i dinamitzadores comencen el curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar-los amb la la xarxa, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als punts.
 
2on Premi T-incluye 2009

L'objectiu d'aquest premi és articular diferents estratègies amb la finalitat de facilitar l'extensió del llenguatge no sexista a les pàgines web. Aquest premi atorga reconeixement a 4 categories de premis. 26/04/09.
 
Quarta edició Ciutat del Coneixement

BDigital organitza la 4ª edició del Premi Ciutat del Coneixement a l'ús social de les TIC que s'atorga a les millors iniciatives centrades en l'ús social de les TIC. Termini 17/04/09 (12h).
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
cibersocietat
Obert el procés participatiu per donar forma al IV Congrés de la CiberSocietat

Després de més de dos anys de la tercera edició del Congrés de la CiberSocietat, es comença a preparar la quarta, que pretén ser molt participativa i col·laborativa. D'una banda es pot participar proposant temes que s'hi podrien tractar i, d'una altra,  es pot formar part del Comitè de Recolzament a l'organització del congrés.
 

Ja us podeu descarregar Internet Explorer 8

El nou Explorer és més ràpid que la versió anterior, necessita menys memòria RAM, és més respectuós amb els estàndards web i ha millorat la gestió de les pestanyes, entre d'altres novetats.
 
gantt

Editor de diagrames de Gannt Planner 0.14.3

Aquest programa de codi obert permet construir diagrames de Gantt. Està disponible tant per a Windows com per a Linux.
 
RECURSOS
certificat

Sms certificats

S’ha concedit massa poca atenció als missatges sms certificats enviats des de mòbil que des de fa mesos ha fet possible l’empresa lleidatana Lleida.net. Es tracta realment d’una novetat administrativa justament en un dels àmbits en què més convé d’introduir nous procediments i simplificacions burocràtiques.
 
AGENDA
  • e-STAS: Symposium de les Tecnologies per a l'Acció Social: Aquesta trobada es realitzarà el 26 i 27 de març, a Màlaga. [ + info ]
  • El rol del CIO, clau en un entorn de crisi: Aquest debat es realitzarà a Barcelona el 26 de març. [ + info ]
  • Presentació de HiT Barcelona World Innovation Summit: Aquest acte de presentació tindrà lloc a Barcelona el 26 de març. [ + info ]
  • Certamen Literari 2009 d'Iwith.org: El 30 de març és la data límit per participar en aquest concurs. [ + info ]
  • Premi Espiral Edublogs de 2009: El 3 d'abril finalitza el període per participar en aquest premi. [ + info ]
  • Jornada d'Ocupació i Desenvolupament Rural: La jornada tindrà lloc el 3 d'abril, a la Fatarella. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat