LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
16 de març de 2009
núm. 299
LA XARXA transparent pixel
rss

Estigueu al dia de les novetats de la Xarxa Punt TIC amb els canals RSS!

Amb el servei RSS podreu rebre les notícies, recursos, formacions... publicats a l'espai web de la Xarxa Punt TIC.
 
facebook

Conc@ Digit@l té el seu espai a Facebook

A aquest espai s'actualitzaran les notícies referents als cursos, activitats, projectes... que es duen a terme als Punt TIC i aules mòbils de la Conca de Barberà.
 
autoformacio

Autoformació tutoritzada de març, a Ribera d'Ebre

El dilluns 23 de març s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs del mes de març va del 23 de març al 18 d'abril, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h i dissabtes de 9.30 a 14.30 h.
 
firefox

Manual de Firefox 3

Ja teniu disponible el nou manual del navegador d'Internet de codi lliure Mozilla Firefox 3, a LiveManual.info.
 
compra

Curs de comerç electrònic, al Punt TIC del Solsonès

El Punt TIC del Solsonès ofereix des de la seva plataforma de formació d’e-learning un curs de comerç electrònic. El curs és gratuït i té una durada de 20 hores en la modalitat de formació a distància. Aquest curs forma part de l’oferta formativa del Pla Inicia.
 
ctc

Cursos d’informàtica a Vallclara, a través del projecte Conc@TIC

La setmana del 9 de març va començar un curs per introduir les noves tecnologies a Vallclara. El curs d’iniciació a la informàtica ha estat organitzat des del projecte Conc@TIC, impulsat i promogut pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Organisme Autònom de Desenvolupament, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallclara.
 
alt-urgell

Xerrada sobre tràmits de legalització d'una ICT

El Punt TIC de l'Alt Urgell ha programat per a avui, dilluns 16 de març, a les 11:00 del matí a la sala d'actes del Consell Comarcal, una nova sessió informativa dins el seu cicle de xerrades econòmico-tecnològiques. En aquesta ocasió es tractaran els tràmits de legalització d'una infraestructura comuna de telecomunicació (ICT).
 
nexdat
L'empresa NEXDAT busca una persona amb coneixements de rus

Des del Punt TIC del Solsonès ens fan arribar una oferta de feina de l'empresa NEXDAT. El perfil que busquen és el següent: Una persona amb alts coneixements de la llengua russa, que sigui usuària avançada d'Internet i amb aptituds per tractar amb la gent.
 
mithra
Tècnic/a innovació: empresa i TIC

Mithra busca un tècnic/a de promoció de les TIC en el teixit empresarial local (mipimes, petit comerç i emprenedors) al Baix Llobregat.
 
solsonesGuia del teletreball al Solsonès

El Punt TIC del Solsonès ha publicat una guia sobre el teletreball en aquesta comarca, on es presenten diferents experiències de teletreball.
 

Bloc de l'Òmnia de la Salut Alta

Des de l'Òmnia de la Salut Alta, de Badalona, ens presenten el seu bloc, on informen sobre totes les activitats en què participa el punt i els seus usuaris/àries, horaris, el dia a dia en el punt i els nous projectes en què s'embarquen.
 
mobil

El Punt TIC de l’Alt Urgell s’adhereix a la campanya “Dóna el teu mòbil”

Els usuaris/àries de telèfons mòbils que estiguin interessats/des a participar en la campanya, poden passar pel Punt TIC de l’Alt Urgell, on tenen a la seva disposició les bosses a través de les quals es fan arribar els aparells a les ONG organitzadores.
 
radioblog

La Isla radioblog: dones i tecnologia a la presó

A la darrera Jornada de dinamització de la Internet Social es va parlar de podcast i ràdio com a metodologia de treball. Les dones de l'Òmnia CP Brians 1 van començar aleshores a treballar sobre aquesta idea. Ara, aprofitant la celebració del dia Internacional de la Dona Treballadora, ens presenten el projecte La isla radioblog: una experiència de dones i tecnologia a la presó.
 
PER DINS transparent pixel
punt tic

Manual d'identitat corporativa de la Xarxa Punt TIC

S'ha publicat el manual d'identitat corporativa de la Xarxa Punt TIC, el qual, entre d'altres, estableix les característiques i aplicacions del logotip de la xarxa.
 
ciutadania

Subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania

El Departament d'Acció Social i Ciutadania convoca un total de vuit subvencions en diferents àmbits per a entitats sense ànim de lucre. Termini: 1 mes.
 
dia-internet

Premis d'Internet i Fons Solidari

L'Associació d'Usuaris d'Internet organitza els Premis d'Internet, que volen reconèixer la tasca de persones, entitats i empreses que han contribuït, durant el 2008 al desenvolupament i difusió de la SI.
 
curs acollida
Dilluns vinent comença el curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores. Inscriu-t'hi!

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els nou dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
znout

Coneixeu el cercador verd Znout?

Znout ("zero negative output) és un cercador que consumeix poca energia. Cada cerca amb el Google gasta tanta energia com una bombeta d'11 watts durant 1 hora i l'energia que requereixen les TIC globalment és responsable del 2% del total d'emissions de CO2.
 
segursarean

SegurSarean: apendre les bases de la seguretat a Internet de forma divertida

És un portal basc que vol conscienciar als nens i nenes de la importància de la seguretat a Internet. Està disponible en euskera i castellà. Inclou un joc anomenat Tribiural, molt semblant al Trivial, però de preguntes relacionades amb la seguretat a Internet.
 
RECURSOS
traductor

Més sobre recursos de traducció automàtica

Fa algunes setmanes vam comentar les diverses possibilitats que ens oferien els sistemes de traducció en línia. Ampliarem avui aquell comentari amb alguns aspectes especialment útils del sistema Google Traductor, encara en versió beta.
 
AGENDA
  • Tràmits de legalització: Infraestructura comuna de telecomunicació (ICT): Aquesta xerrada tindrà lloc avui, 16 de març, a la Seu d'Urgell. [ + info ]
  • Interpretant les claus de l'escenari Post-Crisi: Aquesta conferència es realitzarà el 17 de març, a Barcelona. [ + info ]
  • Expoelearning: El 19 i 20 de març tindrà lloc a Barcelona la vuitena edició d'Expoelearning. [ + info ]
  • Lliurament de premis del festival Metropol'his: Aquest acte tindrà lloc el 21 de març, a l'Hospitalet de Llobregat. [ + info ]
  • e-STAS: Symposium de les Tecnologies per a l'Acció Social: Aquesta trobada es realitzarà el 26 i 27 de març, a Màlaga. [ + info ]
  • Certamen Literari 2009 d'Iwith.org: El 30 de març és la data límit per participar en aquest concurs. [ + info ]
  • Premi Espiral Edublogs de 2009: El 3 d'abril finalitza el període per participar en aquest premi. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat