LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
9 de març de 2009
núm. 298
LA XARXA transparent pixel
tux
Ubuntu vs. Windows: realment, quin és més fàcil?

És cert que per a una persona sense experiència en l'ús d'ordinadors és més fàcil d'utilitzar un sistema operatiu propietari, com Windows, que Linux? Al Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat han fet la prova, i sembla ser que això no és del tot cert.
 
ribera
El Taller d’Ocupació de la Ribera d’Ebre 5, al Punt TIC

Les alumnes del Taller d’Ocupació 5 de la Ribera d’Ebre han realitzat les classes d’iniciació a la informàtica, al Punt TIC de la Ribera d'Ebre.
 
ramon
Explicant els avantatges del correu electrònic, a TV3

El Punt TIC del Solsonès ha estat el dia 3 de març el protagonista a la secció "Psicopatologia Digital" del programa El Club de TV3. Com podreu veure, no és l'únic punt que ha participat en aquest espai.
 

Un grup de dones del Punt TIC de Fornells de la Selva, a "Psicopatologia digital"

Un grup de dones de Fornells de la Selva ha sigut protagonista d'un dels capítols de "Psicopatologia digital amb el Dr. Soler", on han explicat què és un telecentre i què els aporta la formació que hi estan fent.
lleidaOferta de cursos als Punt TIC de Lleida

Vols posar-te al dia en noves tecnologies? Els Punt TIC Balàfia i Democràcia de Lleida, proposen formacions sobre multimèdia i creació de blocs.
santfeliuII Premis de Continguts Digitals a Sant Feliu del Llobregat

Es convoquen per segon cop aquests premis que promouen la participació activa de la ciutadania al món de les TIC. El termini d'inscripció és el 31 de març.
 

Nova versió del programa de gestió d'usuaris

Teniu disponible la nova versió 2.7 del programa de gestió d'usuaris, que presenta millores en la visualització de gràfiques de pastís de l'activitat del vostre Punt TIC. D'aquesta manera tindreu una visió global de les activitats que realitzeu i col·lectius que ateneu.
 
gent gran

Cursos d'informàtica per a gent gran, a Sant Hilari Sacalm

Al Punt TIC de Sant Hilari Sacalm estan realitzant dos cursos d'informàtica bàsica per a gent gran. Dins d'aquests cursos es toca una mica sistema operatiu (molt per sobre), processador de textos i també Internet. Estan aprenent a fer cartells, a fer anar el correu electrònic, etc.
 

La revista de Viladecans publica un especial sobre l'e-administració i un altre sobre programari lliure

A la carpeta ciutadana del municipi de Viladecans han publicat dos especials sobre Noves Tecnologies: un al voltant de l'e-administració i la signatura digital, i un altre sobre el programari lliure.
 
urgell

El viver d'empresa del Punt TIC Alt Urgell s'incorpora al CEEI Lleida

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, han signat un conveni de col·laboració per tal que el viver empresarial per a emprenedors i emprenedores ubicat al Punt TIC Alt Urgell s'incorpori dins del CEEI Lleida.
 
PER DINS transparent pixel
omnia

Les activitats Òmnia

Vols muntar una activitat al teu punt i necessites ajuda o una mica d’inspiració? Visita aquest recull per trobar els recursos que necessites.
subvencions

Noves convocatòries a l'apartat Ajuts i Subvencions de punttic.cat

 
curs acollida
El 23 de març comença el curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores. Inscriu-t'hi!

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els nou dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
softcatala

Softcatalà critica el premi de foment del plurilingüisme a Microsoft

Softcatalà ha publicat un comunicat on afirma que Microsoft ha fet avenços, però que aquests són  “manifestament insuficients” i que l'empresa “subordina el català a l'espanyol”.
mayores

Gent gran amb iniciativa

Mayores cON Iniciativa, projecte liderat per Fundetec, té l'objectiu d'apropar les TIC a la gent gran, col·lectiu especialment en risc d'exclusió per la fractura digital.
 
RECURSOS
einestic

EinesTIC
La presentació oficial d'aquest paquet informàtic va ser el passat divendres, 6 de març. Aprofundim en les seves possibles aplicacions a la nostra xarxa.
 
AGENDA
  • Tràmits de legalització: Infraestructura comuna de telecomunicació (ICT): Aquesta xerrada tindrà lloc el 16 de març, a la Seu d'Urgell. [ + info ]
  • e-STAS: Symposium de les Tecnologies per a l'Acció Social: Aquesta trobada es realitzarà el 26 i 27 de març, a Màlaga. [ + info ]
  • Certamen Literari 2009 d'Iwith.org: El 30 de març és la data límit per participar en aquest concurs. [ + info ]
  • Premi Espiral Edublogs de 2009: El 3 d'abril finalitza el període per participar en aquest premi. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat