LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
2 de març de 2009
núm. 297
LA XARXA transparent pixel
linkat

La Linkat 2.0 en un USB Live

Aquesta nova eina permet executar la Linkat sense haver d'instal·lar-la a la màquina. Amb un mínim de requisits tècnics i seguint cinc simples passos, tothom podrà treballar amb aquesta distribució GNU/Linux, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. A la plana web d'Òmnia trobareu les instruccions per poder crear aquest USB Live.
 
llinars

Diversos cursos sobre recerca de feina i l'emprenedoria, a Llinars

El Punt TIC Can Mas Bagà de Llinars del Vallès organitza els següents cursos durant aquest mes:
 
revista

Publicat el segon número de la revista de l'Òmnia Barberà Promoció

Els usuaris/àries que fan els tallers inicials d’alfabetització digital i els usuaris/àries que visiten l'Òmnia en horaris d’accés lliure han participat en la creació i edició d'aquesta revista, que conté 38 articles de diversoso temes.
 
curs

Demà comença el curs d'iniciació a la informàtica 2, a l'Òmnia de l'Associació per a Joves TEB, de Barcelona

Demà, 3 de març, començarà el segon nivell del curs d'iniciació a la informàtica que organitza l'Associació per a Joves TEB. Durant aquest mes també es realitzarà un altre curs d'un nivell més avançat i s'obriran les inscripcions per als cursos d'abril.
 
omnia2

Inauguració del Punt Òmnia d'Isona i Conca Dellà

Al bloc de l'Oficina de Dinamitzaciói Comunitària-ODC podeu trobar imatges i vídeos de la inauguració de l'Òmnia d'Isona i Conca Dellà, on van participar el Secretari d'Acció Ciutadana, el Sr. Josep Maria Civis i Balasch, i diferents autoritats de l'Alt Pirineu.
 
consum

L’Escola del Consum de Catalunya s'instal·la al Punt TIC de l'Alt Urgell

La Seu d’Urgell és, des del dia 24 de febrer i fins al 6 de març, la seu itinerant de l’Escola del Consum de Catalunya. L’escola és un servei de l’Agència Catalana del Consum que té per objectiu divulgar els drets i els deures dels consumidors/ores.
 
PER DINS transparent pixel
avanza

Les claus del Plan Avanza2

La Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació obre la convocatòria per a 3 dels 5 eixos del Plan Avanza2, que té com a objectiu impulsar l'I+D+i en l'àmbit de la SI. Els eixos en què se centra l'actual convocatòria són: el desenvolupament del sector TIC (amb especial incidència a les PIMEs), serveis públics digitals i capacitació: ciutadans i TIC. Us presentem uns quadres-resum que expliquen les bases de la convocatòria.
 
curs acollida
El 23 de març comença el curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores. Inscriu-t'hi!

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els nou dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
cetei

Jornades d'autoformació CETEI-Espiral sobre eines web

Dins aquestes jornades, organitzades pel Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI) i l'Associació Espiral, es realitzaran quatre sessions sobre diferents temes o eines. La primera tindrà lloc dimecres, 4 de març, i serà al voltant de la xarxa social per a l'educació Sciplo.
 
punttic

Windows Vista, guanyador dels Fiasco Awards

El sistema operatiu Windows Vista de Microsoft ha estat triat pels internautes com a guanyador dels Fiasco Awards. Saga, el Sistema d'Administració i Gestió Acadèmica del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, s'ha endut l'accèssit.
 
microsoft

Microsoft, premiat per promocionar la pluralitat lingüística

Les institucions responsables de la política lingüística de Galícia, Catalunya, Euskadi i les Illes Balears han atorgaran a l'empresa Microsoft el I Premi a la Promoció de la Realitat Plurilingüe de l'Estat espanyol, per la creació de productes de software en diferents llengües.
 
RECURSOS
publicitat

La publicitat a Internet

És prou sabut que la publicitat és la base econòmica de la majoria de mitjans de comunicació. Ho és de forma pràcticament absoluta a la ràdio i a la televisió, però també és molt important en els mitjans escrits. Per això, les alteracions o canvis de repartiment del pastís publicitari tenen repercussions directes també en l’àmbit de la comunicació.
 
AGENDA
  • Jornada sobre la qualitat del software i la millora dels processos: Aquest seminari tindrà lloc el proper 3 de març, a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada de Seguretat de la informació a Banyoles: Aquesta jornada del Pla PIMESTIC tindrà lloc el 3 de març, a Banyoles. [ + info ]
  • Jornades d'autoformació CETEI-Espiral: Sclipo: La primera sessió d'aquestes jornades es realitzarà el 4 de març, a l'Hospitalet de Llobregat. [ + info ]
  • Presentació de l'EinesTIC: La presentació oficial de l'EinesTIC tindrà lloc el 6 de març, a Barcelona. [ + info ]
  • e-STAS: Symposium de les Tecnologies per a l'Acció Social : Aquesta trobada es realitzarà el 26 i 27 de març, a Màlaga. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat