LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
23 de febrer de 2009
núm. 296
LA XARXA transparent pixel
curs acollida Inauguració del Punt TIC - Òmnia Isona i Conca Dellà

El Punt TIC - Òmnia Isona i Conca Dellà està en funcionament des del mes de novembre de 2008 i el proper dijous, 26 de febrer, a les 18:30 hores celebraran l'acte inaugural. Tothom hi està convidat!
 
programari

Fomentant el programari lliure, a Ribes de Freser

Tots els dissabtes, posen un ordinador a l'entrada del Punt TIC de la Fundació Televall i les persones que s'hi apropen tenen l'opció de jugar al joc de programari lliure Frets on Fire. Aquesta setmana, però, s’ha optat per un joc anomenat Super Tux Kart i ha estat un gran èxit.
 
adolescent

Pares, mares, joves i TIC, a l'Infocentre

L’AMPA de l'IES Les Planes de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de l’Infocentre, organitza un taller pràctic sobre els nous sistemes de comunicació entre els joves i adolescents per als pares i mares d’aquests. Aquest taller té una durada de tres sessions d’una hora i es dur a terme a l’Infocentre.
 
bdigital

Resum de la conferència "TIC: una gran oportunitat per a les persones amb diversitat Funcional"

Si no vau poder assistir a aquesta conferència, us interessarà llegir aquest document que recull algunes idees i enllaços que de ben segur us resultaran útils en el treball de la Discapacitat als Punt TIC.
 
curs acollida

Curs d'alfabetització digital, a l'Infocentre

L’Infocentre de Santa Bàrbara inicia la seva activitat formativa del primer semestre de l’any. Un total de 25 persones participen en el curs d’iniciació a l’ofimàtica durant els mesos de febrer i març.
 
navegacio

Navegació segura als Punt TIC

Amb motiu de la passada celebració del dia d'Internet Segura, des de la Fundació Esplai volen compartir una plana web dissenyada especialment per a aquest dia i que recull diferents consells i recursos de seguretat.
 
livemanual

LiveManual 2.5

Ja és disponible la nova versió de LiveManual, la qual presenta algunes millores, com ara, el fet que els diferents manuals del sistema tenen una major visibilitat dins la plana principal. A més, la interfície dels manuals s'ha millorat tant gràficament com en navegabilitat i els capítols disposen de noves funcionalitats.
 
aula

L'aula mòbil, de Rocafort de Queralt a Pira

L'aula mòbil del Consell Comarcal de la Conca de Barberà recorre des de principis d'any els municipis de la comarca oferint cursos d'informàtica. Ara és el torn de Pira.
 
PER DINS transparent pixel
avanza

Programes i convocatòries del Plan Avanza 2

El 18 de febrer es van presentar els programes i convocatòries d'ajuts 2009 del Plan Avanza 2, que tenen l'objectiu de contribuir a la recuperació econòmica de l'Estat espanyol, fomentant l'ús intensiu i generalitzat de les TIC.
 
punttic

Imatge corporativa de Punt TIC

El DGAP posa a disposició del públic el logotip oficial de la Xarxa Punt TIC, en diferents formats. Són disponibles els models en color i en blanc i negre. A més a més, també s'hi poden trobar notes de com s'ha d'harmonitzar el logotip, junt amb el logotip de la Generalitat de Catalunya.
 
premi

IV Premi TIC

La Fundació Impuls patrocina els quarts Premis TIC, dirigits a professionals de l'educació. Aquests premis es divideixen en 3 categories: millor experiència d’integració de les TIC a l’aula, millor experiència d'integració de les TIC a l'aula dirigida a alumnes amb necessitats educatives especials, i experiència TIC millor valorada pel professorat. Termini: 23/04/09.
 
curs acollida

Es busca dinamitzador/ora per treballar a Sant Feliu de Llobregat

Les tasques que realitzarà el dinamitzador/ora són: dinamització, formació, control d'usuaris/àries, administració del web i gestió documental. Serà una jornada de 35 hores. Es demanen estudis universitaris amb experiència en formació i alts coneixements d'informàtica.
 
curs acollida
Nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
concurs

Concurs de blocs que tractin temes europeus

La representació de la Comissió Europea a l'Estat espanyol organitza el Concurs de Blocs Espai Europa 2009. Hi poden participar els blocs que tractin temes relacionats amb la Unió Europea, com ara, l'actualitat europea, el programa Erasmus, any Europeu de la Creativitat i la Innovació, medi ambient i canvi climàtic, etc.
 
diainternet

Dia d'Internet, receptes per superar la crisi

La Asociación de Usuarios de Internet centrarà enguany la celebració del Dia d'Internet en l'alfabetització i en les possibilitats que ofereix la xarxa per trobar feina i fer front a la crisi.
 
tecnoescola

Busquen formador/ora per a un curs de dinamització digital

La TecnoEscola de Mataró necessita un formador/ora per fer-se càrrec del curs de dinamització digital que s'hi imparteix.
 
RECURSOS
traductor

Traduccions automàtiques

Aconseguir traduccions bones i fiables de manera automàtica és un somni que no serà fàcil d’aconseguir. Hi ha aproximacions, però, que ens poden ser molt útils quan el nostre coneixement d’una determinada llengua flaqueja o quan l’ignorem del tot.
 
AGENDA
  • Barcelona VisualSound: El Festival audiovisual de Creació Jove tindrà lloc del 17 al 27 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • L'educació mediàtica: Una proposta europea: Aquesta conferència tindrà lloc el 25 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis dels Fiasco Awards: L'acte de lliurament de premis serà el 26 de febrer a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada sobre la qualitat del software i la millora dels processos: Aquest seminari tindrà lloc el proper 3 de març, a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat