LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
16 de febrer de 2009
núm. 295
LA XARXA transparent pixel
televall

Inauguren un punt tecnològic adaptat, a Ripoll

La Fundació Televall de Ribes de Freser i la Fundació Map de Ripoll han endegat un projecte comú: la instal·lació d’un punt d’informació tecnològic adaptat a la seu de Can Canerons, a Ripoll.
 
curs acollida

Vídeo del I Esmorzar de Teletreball

Al desembre de 2008 al Punt TIC del Pallars Sobirà es va realitzar el I Esmorzar de Teletreball. Ara, han publicat un vídeo que resumeix aquesta trobada.
 
curs acollida

Xerrada sobre novetats fiscals 2009

Les novetats fiscals 2009 seran exposades pel delegat de l’Agència Tributària a Lleida, Francisco Javier Caicedo, en una reunió informativa que tindrà lloc el dimarts, dia 17, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
 
eudald

Nous tallers a l'Òmnia Eudald Graells de Ripoll

Organitzen diversos tallers al voltant d'Internet i el retoc fotogràfic, concretament els següents: creació i gestió del correu electrònic, cerca per Internet, gestió bàsica de la càmera de fotos, i crea el teu bloc.
 
tecnologia

Els reptes de les TIC, a debat a la Seu d’Urgell

Mig centenar de persones, entre alcaldes, regidors i professionals del sector van participar en la Jornada de Telecomunicacions que va tenir lloc el passat 6 de febrer a la Seu d'Urgell, organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el COETT.
 
PER DINS transparent pixel
curs acollida
Nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
visualsound

Barcelona VisualSound, deu dies de creació jove

La VI edició del festival audiovisual de creació jove Barcelona VisualSound tindrà lloc del 17 al 27 de febrer, a Barcelona. Aquest festival aposta pels joves, per la seva presència a diferents indrets de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a persones creatives amb sensibilitats diferents.
 
edublogs

En marxa el Premi Espiral Edublogs 2009

L'Associació Espiral ha obert una nova convocatòria del Premi Edublogs. Els professors/ores i centres educatius que hi vulguin participar hauran de presentar els seus blocs abans del 3 d'abril.
 
dixit

Presentació del portal Dixit.cat

Salvador Sala, periodista de TV3, serà el mestre de cerimònies de l'acte de presentació del portal Dixit.cat, que tindrà lloc avui, 16 de febrer, a les 18:00 hores. Vicent Partal, periodista i expert en comunicació virtual, oferirà la conferència "Les eines web 2.0 com a mitjans de comunicació i vincles interpersonals”.
 
RECURSOS
pimestic

Les Guies d'Empresa de PIMESTIC

La majoria dels dinamitzadors/ores dels Punt TIC segurament coneixen l'existència del pla PIMESTIC, una iniciativa de la Generalitat impulsada conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i ACC1Ó CIDEM | COPCA per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació a les empreses catalanes.
 
AGENDA
  • Presentació del portal Dixit.cat: Aquest acte de presentació tindrà lloc el 16 de febrer a Barcelona. [ + info ]
  • Barcelona VisualSound: El Festival audiovisual de Creació Jove tindrà lloc del 17 al 27 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • TIC: una gran oportunitat per a les persones amb diversitat funcional: Aquest debat tindrà lloc el 18 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis RetinES: Tindrà lloc dijous, 19 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • L'alquímia de les multituds: L'oportunitat de la web 2.0 en temps de crisi: Aquesta conferència a càrrec de Francis Pisani tindrà lloc el 20 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis dels Fiasco Awards: L'acte de lliurament de premis serà el 26 de febrer a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat