LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
9 de febrer de 2009
núm. 294
LA XARXA transparent pixel
ciutats digitals

Es finançaran 10 projectes del programa Ciutats Digitals

Governació ha resolt l’atorgament de subvencions per al finançament de 10 projectes del programa Ciutats Digitals 2008-2010. Les entitats locals beneficiàries són els Consells Comarcals de la Conca de Barberà, Pallars Jussà, Garrigues i Ribera d’Ebre, el Consorci de Vivers d’Empreses Territorials de la Demarcació de Girona, la Fundació Televall de Ribes de Freser, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, i els ajuntaments de Granollers, Sant Feliu de Llobregat i Manlleu.
 
internet day

Demà és el Dia de la Internet Segura

Des de l'any 2004 el 10 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day) a Europa i d'altres parts del món. Us proposem un recurs amb entrevistes, enllaços, guies, etc. que us poden servir per treballar la seguretat a Internet.
 
logotips

Tallers sobre seguretat a Internet adreçats a infants, al Punt TIC Palau Falguera

Al Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat faran tallers de seguretat dels infants a la xarxa amb alumnes dels centres educatius del municipi.
 
ribera ebre

Autoformació tutoritzada de febrer, a Ribera d'Ebre

El proper dilluns 16 de febrer s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs de febrer va del 16 de febrer al 14 de març, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h i dissabtes de 9:30 a 14:30 h.
 
rubi

A Rubí celebren el Dia de la Internet Segura

La Xarxa de Telecentres de Rubí s'ha volgut sumar a la celebració del Dia de la Internet Segura organitzant una activitat adreçada als més joves que es durà a terme els dies 10 i 11 de febrer als Punt TIC de la xarxa. Per als tallers aprofitaran el recurs de la Xarxa Punt TIC “A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor”.
 
santfeliu

Estrenen bloc al projecte Fem Barri de Sant Feliu de Llobregat

Els habitants dels barris de La Salut i Can Calders de Sant Feliu de Llobregat poden "fer barri" participant al nou bloc del projecte d'intervenció a aquests dos barris. Amb aquesta, Sant Feliu ja disposa de quatre bitàcoles públiques.
 
sapsque

El CTFC publica el butlletí "Saps què?"

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ha publicat el número 15 del butlletí "Saps què?". És una publicació digital, que surt cada quatre mesos, amb la finalitat de donar a conèixer les activitats del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, en el qual està ubicat el Punt TIC del Solsonès.
 
logotips

Jornada de les telecomunicacions a l'Alt Urgell

El passat divendres, 6 de febrer, es va celeberar al Consell Comarcal de l'Alt Urgell la Jornada de les Telecomunicacions a aquesta comarca, organitzada conjuntament pel Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya i pel Punt TIC de l'Alt Urgell.
 
PER DINS transparent pixel
curs acollida
Nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC per a dinamitzadors/ores

El 23 de març començarà una nova edició del curs d'acollida i introducció a la Xarxa Punt TIC, que té l'objectiu de familiaritzar els dinamitzadors i dinamitzadores amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa, etc. i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
metropolis

Projeccions per triar el treball guanyador del Premi del Públic del festival Metropol'his

A partir del dijous 12 de febre es projectaran els curtmetratges que han participat a la tercera edició de Metropol'his, Festival Jove de Curtmetratges de l'Hospitalet de Llobregat, per poder triar el Premi del Públic.
 
taradell

Ordinadors ultralleugers amb Linkat, als IES

Educació ha posat en marxa una prova pilot perquè els instituts treballin amb ordinadors ultralleugers de baix cost per a cada alumne i el sistema operatiu de programari lliure Linkat com a material bàsic de classe. L’IES Miquel Tarradell de Barcelona serà el primer que treballarà amb aquests ordinadors.
 
punteus

Campanya per demanar el domini .eus

Han engegat una campanya a favor del domini .eus per a la comunitat de la llengua i la cultura basca. La campanya la promou l'associació PuntuEus, que es va crear l'abril de 2008 amb l'objectiu d'aconseguir aquest domini. Si voleu mostrar el vostre suport a aquesta campanya, podeu adherir-vos-hi aquí!
 
summercamp

Summer Camp Garrotxa i Volcànica uneixen esforços

Enguany Summer Camp Garrotxa i la LAN Party Volcànica uniran esforços i compartiran espai, així arribaran a un ventall de públic més divers i aplegaran el món dels jocs i el món més tècnic de la informàtica.
 
logotips

Ja podeu votar el major "fiasco" TIC de l'any

El 27 de gener es van donar a conèixer els nou finalistes dels Fiasco Awards. Ara és el torn dels internautes, que poden triar el seu favorit per ser el guanyador del premi al "fiasco" més gran.
 
RECURSOS
skype

Aprofundim en el programa Skype

La majoria d’internautes coneixen Skype, el programa que permet parlar gratuïtament per mitjà de telefonia IP entre usuaris/àries connectats/des. Fa ben poc, amb la versió 4.0, Skype acaba d’incorporar algunes novetats, la més destacada de les quals és que d’ara endavant la imatge de la webcam es podrà visualitzar a pantalla completa.
 
AGENDA
  • Àgora per a directives: Tindrà lloc dimecres, 11 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Gironella: Aquesta jornada tindrà lloc el 12 de febrer a Gironella. [ + info ]
  • Presentació del portal Dixit.cat: Aquest acte de presentació tindrà lloc el 16 de febrer a Barcelona. [ + info ]
  • Barcelona VisualSound: El Festival audiovisual de Creació Jove tindrà lloc del 17 al 27 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • TIC: una gran oportunitat per a les persones amb diversitat funcional: Aquest debat tindrà lloc el 18 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis RetinES: Tindrà lloc dijous, 19 de febrer, a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis dels Fiasco Awards: L'acte de lliurament de premis serà el 26 de febrer a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat