LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
2 de febrer de 2009
núm. 293
LA XARXA transparent pixel
seguretat

Oferta formativa de febrer, de l'Òmnia de Tortosa

Durant el mes de febrer l'Òmnia de Tortosa oferirà tres tallers d'Internet de 8 hores de durada, adreçats a totes aquelles persones que tenen nocions bàsiques d'informàtica i volen conèixer el món d'Internet i els seus usos.
 
seguretat

El festival Work On Fest ja té guanyadors/ores

Divendres 23 de gener va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat l'acte de lliurament de premis del festival de curtmetratges sociolaborals, Work On Fest. El treball guanyador va ser “La distància” de Samuel López.
 
prades

Nova promoció al Punt TIC Prades-Montsant, seu de Cornudella de Montsant

El Punt TIC Prades-Montsant ha estrenat una nova promoció; per participar-hi cal intentar esbrinar què posa en una imatge. Qui trobi el resultat pot optar a un premi. Pròximament, la promoció s'ampliarà a les poblacions de Prades, Ulldemolins i Vilaplana.
 
hugin

Diverses eines i recursos

Dos companys de la xarxa ens proposen un parell de recursos que poden servir als dinamitzadors/ores i als participants dels punts:
Recordeu que tots i totes podeu compartir recursos amb la resta de la xarxa!
 
contraris

Contraris: 7 anys de mostra d'art al Centre Penitenciari de Tarragona

Des del Punt TIC-Òmnia del CP Tarragona us conviden a compartir set anys d'art a l'exposició "Contraris". Per setè any consecutiu volen donar-vos a conèixer part de la producció artística desenvolupada al centre. Totes les obres exposades son inèdites i han estat creades amb motiu d'aquesta exposició.
 
PER DINS transparent pixel
seguretat
10 de febrer, Dia de la Internet Segura

Dimarts, 10 de febrer, se celebra el Dia de la Internet Segura. Des de la xarxa, us proposem un recurs per informar-vos i treballar la seguretat a Internet: A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor. Com sabeu, s'ha actualitzat i ampliat aquest recurs. Les novetats més destacables són: entrevista a Maria Serrano, autora de la guia Seguretat en Internet per a infants i adolescents; nova pàgina amb materials i guies descarregables; i nous enllaços a planes web.
 
unesco tortosa

Tercera edició del Premi Federico Mayor Zaragoza

La tercera edició del Premi Federico Mayor Zaragoza pretén donar visibilitat a les aportacions positives que l’intercanvi entre persones de diferents cultures està aportant a Catalunya. Termini: 20/02/09.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
escola

En marxa, l'Escola Virtual d'Hivern de l'associació Espiral

L'associació Espiral, amb vocació d'apropar les tecnologies al professorat, ha engegat la segona edició de l'Escola Virtual d'Hivern. L'oferta formativa de l'Escola d'Hivern inclou cursos en català i en castellà i els temes que tracten són diversos. El termini d'inscripció estarà obert fins al 8 de febrer.
 
escola hivern

28 de gener, Dia de la Protecció de Dades

El 28 de gener s'ha celebrat a Europa, Estats Units i Canadà el Dia de la Protecció de Dades. L'objectiu d'aquesta celebració és informar els ciutadans i ciutadanes dels seus drets i responsabilitats al voltant del tractament de les dades personals, alhora que pretén conscienciar de la necessitat de respectar la privacitat dels altres.
 
slideshare

Vídeos, a les presentacions de SlideShare

SlideShare ha donat a conèixer que ara es poden incrustar vídeos de YouTube en les presentacions que s'hi publiquin. El procés per fer-ho és publicar el vídeo, copiar l'URL i enganxar-lo a la diapositiva de la presentació en què es vol visualitzar el vídeo.
 
etc

Valoració positiva de les Jornades Educació, Televisió i Cinema

La quarta edició de les Jornades Educació, Televisió i Cinema organitzades per AulaMèdia del 21 al 23 de gener han tingut una molt alta participació de representants del món educatiu.
 
RECURSOS
book

Llibres digitals

Tots els símptomes indiquen que pot començar aviat la popularització dels llibres digitals. Segurament serà un procés llarg, que no comportarà pas la desaparició del llibre tal com el coneixem, però que en determinats camps concrets de l'edició pot representar canvis importants.
 
AGENDA
  • Jornada PIMESTIC a Blanes: El 5 de febrer es celebrarà una jornada PIMESTIC a Blanes. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Gironella: Aquesta jornada tindrà lloc el 12 de febrer a Gironella. [ + info ]
  • Presentació del portal Dixit.cat: Aquest acte de presentació tindrà lloc el 16 de febrer a Barcelona. [ + info ]
  • Lliurament de premis dels Fiasco Awards: L'acte de lliurament de premis serà el 26 de febrer a Barcelona. [ + info ]
 
Fe d'errates: Al Setmanari Punt TIC número 292, del 26 de gener, es va barrejar informació de dues ofertes de feina publicades al web d'Òmnia. La informació correcta de cada oferta la trobareu en aquests enllaços: Punt TIC-Òmnia del Centre Penitenciari de Joves (Granollers)Punt TIC-Òmnia del Centre Penitenciari Quatre Camins.
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat