LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
26 de gener de 2009
núm. 292
LA XARXA transparent pixel
prejudicis

Joc per superar els prejudicis

A l'Òmnia CPS "Francesc Palau" han creat un senzill joc per treballar la Interculturalitat i superar els prejudicis. El van presentar a la Mostra d'Entitats del Prat i ara l'han posat a l'abast de tothom a la seva plana web. Us animen a fer-lo servir i obrir un debat sobre els temes que tracta! 
 
ctfc

Bloc amb recursos per a emprenedors i emprenedores

Al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, del qual forma part el Punt TIC del Solsonès, han posat en marxa un pla per fomentar l'emprenedoria. Informen, orienten i assessoren els emprenedors/ores i també han creat un bloc amb un recull d'ajuts, notícies, aplicatius, plans d'empresa i recursos formatius.
 
centre tremp

L'e-centre Tremp posa en marxa nous cursos

Durant aquests primers mesos de 2009, a l'e-centre Tremp realitzaran un curs d'iniciació a la informàtica i a Internet adreçat a dones aturades, un altre d'informàtica i Internet de nivell mig per a treballadors/ores, un de retoc fotogràfic i un altre de bases de dades.
 
teb

Cursos d'iniciació a la informàtica, a l'Òmnia de l'Associació per a Joves TEB

A l'Associació per a Joves TEB comencen els cursos d'iniciació a la informàtica, que es realitzaran durant els mesos de febrer, març i abril. Hi haurà tres nivells i cada mes se'n realitzaran dos.
 
PER DINS transparent pixel
seguretat
Voleu plantejar preguntes o fer propostes per al recurs del Dia de la Internet Segura?

El 10 de febrer és el Dia de la Internet Segura. Per a aquesta celebració recuperarem el recurs A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor i ens agradaria que els Punt TIC ens ajudéssiu a millorar-lo i ampliar-lo. Teniu alguna pregunta que us agradaria que hi resolguéssim? Voleu aportar idees? Agrairem molt la vostra col·laboració!
 
fias

Ofertes de feina per treballar a un Òmnia

Al web d'Òmnia trobareu tres ofertes de feina per treballar als Punt TIC-Òmnia següents:
 
logotips

Gestor d'usuaris del Punt TIC-Òmnia Riudoms

Molts dinamitzadors/ores us heu interessat pel gestor de d'usuaris de l'Òmnia Riudoms. Si voleu emprar aquesta eina, sol·liciteu el nom d'usuari i contrasenya per poder fer proves utilitzant l'ens "test", o bé envieu-li les dades a Jordi Barreda de l'Òmnia Riudoms (riudoms [arrova] xarxa-omnia.org) perquè us faci un compte.
 
marianao

La Fundació Marianao busca dinamitzador/ora per a l'Òmnia

La Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat busca una persona per realitzar tasques de dinamització del Punt TIC-Òmnia i de manteniment informàtic. Per conèixer els requisits i condicions feu clic aquí.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
viacam

El programari del ratolí facial és ara de codi obert i està a l'abast de tothom

El projecte de recerca “Enable Viacam” ha creat un programari que permet controlar el punter de la pantalla de l'ordinador basant-se en la captura i tractament de la imatge mitjançant una webcam. Ara, aquest software és de codi obert i està a l'abast de tothom.
 
RECURSOS
top20
El programari en català més descarregat

La normalitat lingüística més lògica seria que la descàrrega de programari en català no fos cap notícia. Però no és així sinó que sembla que encara caldrà reivindicar durant força temps la possibilitat d'aconseguir en català el programari d'ús més habitual, un dels elements fonamentals de la normalització lingüística del segle XXI. Per això és interessant la llista que acaba de publicar Softcatalà sobre els programes en català que s'han descarregat des del seu servidor.
 
AGENDA
  • Presentació dels finalistes dels Fiasco Awards: Aquest acte tindrà lloc el 27 de gener a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: La jornada tindrà lloc a Flix, el 29 de gener. [ + info ]
  • Jornades GPL Tarragona: Aquestes jornades sobre programari lliure tindran lloc dijous 29 de gener a Tarragona. [ + info ]
  • Linkat: La revolució lliure a l'escola: Aquesta xerrada es realitzarà a Arenys de Mar, dijous 29 de gener. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat